سلامنقل قول:
شما در مورد بازی سیمز 3 هم اطلاعات دارین؟
Printable View
سلامنقل قول:
شما در مورد بازی سیمز 3 هم اطلاعات دارین؟
اخطاری چیزی نمیده؟نقل قول:
منم چند بار این مشکل برام پیش اومده ولی خود به خود برطرف شده
یک خواهش ازتون داشتم میشه لطفا پچ آپ دیت ورژن(1.0.615.00107به1.0.63100002 )رو بگذاریدبرای نصب World Adventureمی خواستم من از طریق خود بازی نتونستم دانلود کنم اگه برام این پچ رو بذارید یا بگید از کجا میشه گیرش آورد ممنون میشم
فقط لطفا توی رپید شیر لود نشده باشه چون خودم یکی پیدا کردم که خراب بود.
با تشکر
شما اینو امتحان کنید :نقل قول:
حدودا 9 مگابایت هست :46:کد:http://s81.eu.rapidbaz.com/premium/d84217c24c4b2b2a3a503d661c90c6c4/4b4a417d/s81.eu./3663482?Sims3_1.0.631.00002_from_1.0.615.00107.rar
سلام تصمیمو گرفتم اون فایل 700 مگیه کجاست؟؟؟؟
بعد یه توضیحم بدید دانلود کردم چیکارش کنم
دیگه نیازی به دانلود 700 مگا نیستنقل قول:
از لینک بالا هم میشه بازی رو آپدیت کرد :46:
از این استفاده کننقل قول:
من از این استفاده کردم
یرای نصب سیمز و پکش من رورشی که مگی جون گفته بود رو رفم
کاملا" هم درست کار کرد بدون هیچ مشکلی ...
اما پیشنهاد میکنم آپیدیت نکنید سیمز رو ... این ورزن جدیده رو ...
آخرشم مجبور شدم که دوباره از اول همه چیز و نصب کنم !
راستی با سیمز هام رفتم چین و کلی هم کار براشون انجام دادم ...
حالا برگشتن و دیگه گزینه ی Travel روشن نیست ... چقدر باید بگذره تا دوباره بتونن برن سفر ؟!؟!
منم ورژن جدید رو که آپدیت کردم لانچرش از کار افتادهنقل قول:
ولی خود بازی میاد
هنوز هم ارور شماره ی 16 از بین نرفته :13:
اینهایی که نوشتی خیلی عجیب غریبن . این کدهایی رو که دادی باید دانلود کنیم ، مگه نه ؟ خوب وقتی کردیم نباید جایی اکستریت کنیم ؟ همین جوری بریم تو بازی و بیایم بیرون ورژن عوض میشه ؟
شما اون لینکی رو که گذاشتم دانلود کنید ، بعد اجراش کنید تا سیمزتون آپدیت بشهنقل قول:
بعد میتونید بازی رو اجرا کنید :46:
بعد هر سفر2 روزنمی تونی جائی برینقل قول:
دستتون درد نکنه دانلود کردم حالا میشه طریق نصبش هم بگیدنقل قول:
کجا باید نصب کنم مراحل نصبش چطوریه چون من دیروز یک آپ دیتی نصب کردم و حجمش همین مقدار بود بعد از اجرا این پیام خطا رو داد (no suitable patches were found) و بعدش حتی نتونستم بازی رو اجرا کنم و مجبور شدم دوباره نصبش کنم. عنوان این پنجره هم vpatch هست (الان آپ دیت شما رو هم نصب کردم همین اتفاق افتاد)
راستی نمیدونم چرا زبان بازی به اسپانیایی تغییر کرده چطوری می تونم دوباره انگلیسیش کنم؟
آره منم وقتی آپدیتش کردم لانچرش کار نمیکرد و تازه با کلی دست کاری وقتی تو بازی میرفت می پرید بیروننقل قول:
به خاطر همین دل و زدم به دریا و رفتم از اول کلا" همه چیز و نصب کردم ! الان خیلی خوب کار میکنه بدون هیچ مشکلی !
راستی مگی جونم نگفتی چند روز باید صبر کنم تا بتونم دوباره برم مسافرت !
3 روز ؟!؟!؟!
شما فقط اون فایل رو از حالت زیپ در بیار و اجرا کن خودش آپدیت میشه ...نقل قول:
این مشکل تغییر زبان که چند تا دیگه از بچه ها هم داشتن فکر میکنم بعد از نصب World adventures به وجود اومده!
اونم برای اینه که وقتی دارید این پک رو نصب میکنید فقط گزینه ی Next رو زدید و رفته و تو صفحه ی انتخاب زبان همون زبان بالای لیست رو به عنوان زبان اصلیه بازی انتخاب کرده !
راستش نمیدونم چطوری میشه زبانش رو تغییر داد ... شاید اگر امکان repair داشته باشه بشه اونجا تغییرش داد!
من دیروز یک آپ دیتی نصب کردم و حجمش همین مقدار بود بعد از اجرا این پیام خطا رو داد (no suitable patches were found) و بعدش حتی نتونستم بازی رو اجرا کنم و مجبور شدم دوباره نصبش کنم. عنوان این پنجره هم vpatch هست (الان آپ دیت شما رو هم نصب کردم همین اتفاق افتاد)نقل قول:
در مورد تغییر زبان هم باید بگم من هنوز موفق به آپدیت کردن نشدم چه برسه به نصب World adventures تغییر زبان توی همین سیمز 3 اتفاق افتاده و حتی با دوباره نصب کردن هم موفق نشدم درست کنم اصلا نمی دونم منوی تغییر زبانش کجاست.
راستش در مورد اون آپ دیت چیزی نمیدونم ولی وقتی این خطا میاد شاید برای اینه که اون آپدیت روی world Advanture نصب میشه نه قبل از اون !نقل قول:
دیگه نمیدونم مشکل از کجا میتونه باشه که زبانش اینجوری شده ... وقتی دارید نصب میکنید اولش نوع زبان رو مشخص میکنید که پیشفرض انگلیسی هست ... پس شاید مشکل از DVD باشه !
شما قبلا" انگلیسیش رو نصب کردید ؟ یا نه از اول همین مشکل رو داشت !؟
ممنون ولی من SKU ندارم:31:نقل قول:
دیگه اون ارور رو نمیده ولی وسط نصبش اینو میگه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید ولی شما که بلد نیستید میشه پست الکی نزنید تا یک نفر که بلده بیاد جواب بده اصلا پست ها رو میخونید یا فقط عشق اضافه کردن پست دارید من در پست قبلی گفتم که من هنوز موفق نشدم sims3رو آپ دیت کنم چه برسه به نصب world Advanture بعد شما باز هم میگید مشکل از نصب آپ دیت روی world Advanture هستنقل قول:
ای بابا؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
سلام خانم عروسک
نمی دونم الان هستین یا نه ولی من سیمزامو همه رو نصب کردم آپدیت کردم لانچشم که اجرا نمی شدو پیغام ارور میداد درست شد ولی الان وقتی با لانچر می رم تو بازی وسط لود کردن که می خواد بره تو شهر یک دفعه بازی می پره بیرون!!!! بدون هیچ پیغامی / می دونی باید چی کار کنم؟؟؟؟ کارت گرافیکمم آپدیت کردم هزارتا کار کردم دو هفته هم هست که دارن به این شرکت سیمز فحش می دم آخه چرا اینقدر دردسر داره!!!! مرسی اگه راهی به نظرت می رسه به منم بگی.
سلام
تو یکی از ماموریت های چین می نویسه:gain approral from locals
اینجا باید چی کار کرد؟
دراینجا باید بری با مردم اونجا حرف بزنی(چی گفتم:))
باید بری یه چیزی رو ازشون بپرسی.برای این کارهم حتما باید باهاشون دوست باشی تا بهت اون چیز رو بگن
کسی نمیتونه کمک کنه؟نقل قول:
من توی چین ام چطری باید مدیتیشن کنم؟
عجب!! نگار دوباره همدیگه رو یه جای دیگه دیدیم :دی میگن دنیا کوچیکهنقل قول:
شما اول باید یه چند اسکیل رزمی کسب کنید (چندتاش یادم نیست:27:) یا میتونید از کتاب فروشی تو چین کتابش رو بخرید یا به مدرسه هنر های رزمی برید
بعدش روی سیمتون که کلیک کردید گزینه مدیتیشن میاد
این پیغام فقط وقتی میاد که سیمزتون رو آپدیت نکرده باشیدنقل قول:
شما باید یک Patch fix هم دانلود کنید و توی پوشه ی bin بریزیدشنقل قول:
من دیروز یک آپ دیتی نصب کردم و حجمش همین مقدار بود بعد از اجرا این پیام خطا رو داد (no suitable patches were found) و بعدش حتی نتونستم بازی رو اجرا کنم و مجبور شدم دوباره نصبش کنم. عنوان این پنجره هم vpatch هست (الان آپ دیت شما رو هم نصب کردم همین اتفاق افتاد)
در مورد تغییر زبان هم باید بگم من هنوز موفق به آپدیت کردن نشدم چه برسه به نصب World adventures تغییر زبان توی همین سیمز 3 اتفاق افتاده و حتی با دوباره نصب کردن هم موفق نشدم درست کنم اصلا نمی دونم منوی تغییر زبانش کجاست.
و برنامه ی RUN رو باز کنید و تایپ کنید regedit و بعد به این قسمت برید :کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=25606&d=1250840217
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
و فایل SKU رو باز کنید و عدد 7 رو به عدد 2 تبدیل کنید. بعد از اونجا خارج بشید ، باید بازی به نسخه ی 1.0.631 آپدیت شده باشه
اگر نشده بود باید یک فایل 700 مگابایتی دانلود کنید
+
در مورد تغییر زبان ... وقتی از اول نصب کردید اینجوری بود؟
اگر اینجور باشه بازی شما یا زبان انگلیسی نداره ، یا شما در اول نصب زبان بازی رو اشتباه میزنید (که بعید میدونم)
اگر بازی با زبان دیگه ای نصب بشه فکر نمیکنم بشه تغییرش داد جز اینکه از اول نصب بشه
[QUOTE=Maggy_P;4577490]این پیغام فقط وقتی میاد که سیمزتون رو آپدیت نکرده باشید
من همون فایلی که دادید رو اجرا کردم مگه کار دیگه ای هم میخواست؟
بله توضیحات بالا رو باید انجام بدیدنقل قول:
Patch Fix حتما باید ریخته بشه و رجیستری بشه
حدودا 2 روز باید صبر کنی:46:نقل قول:
سلام
میشه یکی لینک فایل اپدیت 1.0.615.0017 برای من بذاره.
چرا من باسیستم حداقل 5 برابر سیستم این بازی بازی را حرکت اهسته اجرا میکنم
عزيز من كه بهت گفتم همه چيز كارت گرافيك و رم نيست CPU هم مهمه يعني CPU از اين دوتا مهمتره اگه يه CPU ضعيف داشته باشيد و بهترين گرافيكو و 8 GIG رم مسلمه كه بازم نميتونيد بازي رو با سرعت درست حسابي اجرا كنيد چون CPU ننه مرده ديگه نميكشه بيش تر از اين پردازش كنه :10:نقل قول:
با سلام به همگی
دوستان من پچ سمیز3 1.0.615.00107به1.0.631.00002را گرفتم.مراحل نصبش را که انجام دادم موقع نصب بسته الحاقی بازی می خواد بازی اپدیت کنه (بله)می زنم ارور می ده.لطفا راهنمایی کنین.
ضمنا من صفحه های قبل را هم خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد.
وقتی لانچر رو باز میکنید در گوشه ی چپ پایین چه ورژنی مینویسه؟نقل قول:
توضیحاتی که پست قبل دادم را کنار بذاریم من پچ700مگابایتی را گرفتم تمام مراحل زیر را انجام دادم.نقل قول:
1-نصب کامل پچ(reloaded to razor)
2-نصب پچ فیکس
3-رجیستری(ضمنا نمی دونم چرا skuپیشفرض اصلا خودش 2 است.)در صورتی که دوستان می گن7راباید به2 تغییر داد. :41:
اما من وقتی می خوام بسته الحاقی حالا بریزیم می خواد اپدیت کنه بله را میزنم.بعد می نویسه لطفا صبر کنید بعد از 30 ثانیه ارور می دهد .
ضمنا لانچر بازی را هم اجرا می کنم ورژن این است:1.0.631.0002
در ضمن به غیر از نصب بسته الحاقی نمی دونم چرا می خوام اپدیت بریزم مثل این 1.0631.0002به1.2.7ارور می دهد.(می گه ورژن شما همخونی با ورزنی که میخواین اپدیت کنید نداره در صورتی که تو لانچر این را می نویسه 1.0.631.0002)
ویندوز من هم7 است.
خیلی اذیت می کنه این سیمز3 .بابا شمار2و1 این همه دردسر نداشت.:42:
برید توی قسمت نصب بازی و ورژن فایل TSLHost.dll رو بخونیدنقل قول:
از توی Properties ...
Details
Product version
0.0.0.11195است.نقل قول:
حالا می تونم بپرسم برا چی پرسیدین؟!!
شما دقت کنید که وقتی داره آپدیت میشه به کدوم فایل میرسه ارور میدهنقل قول:
معمولا به این فایل گیر میده
اگر اشتباه نکنم موقع آپدیت این ارور رو میده :
invaild file found
اینو جایگزین کنید ببینید درست میشه یا نه :
من که اصلا از این بازی سر در نیووردم...
قضیه بازی چه طوریه؟؟
یه راهنمایی کوچولو میکنید ممنون میشم
موقع اینکه بله میزنم اینو منویسه:UAPDATING PROCESS.PLASE WAIT.نقل قول:
و بعد لز30ثانیه همین ارور را میده:THE UPTADE OF SIMS3 FALID.UNABLE TO CONTINUE
اصلا درصد یا فایلی را نشان نمی ده!یعنی به اونجا نمی رسه اصلا.
ضمنا از فایلی که دادین ممنون.جایگزین کردم اما همین ماجرای بالا دوباره پیش میاد. :13:
این بازی یک نوع شبیه ساز زندگی هستنقل قول:
البته با کاراکتر هایی که خودتون میسازید
اول از همه شما باید کاراکتر خودتون رو بسازید و وارد یک خونه کنید ، بعد شما میتونید شغل انتخاب کنید با افراد داخل شهر آشنا بشید و باهاشون دوست بشید ، ازدواج کنید ، صاحب فرزند بشید میتونید به پارک برید و ماهی گیری کنید و ...
:46:
مشکل باید از رجیستری شما باشهنقل قول:
SKU شما از اولش این حالت رو داشت؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آقا توی سیمز3 آکواریوم نیست؟
فقط تنگ داره؟
این که نمیشه توی سیمز 2 آکواریوم داره اونوقت سه نداره؟!!!