benazaram in akharin version esh bayad bashe negaran nabash man ke tahala bahash moshkeli nadashtam
(bebakhshid natonestam farsi type konam)
:d
Printable View
benazaram in akharin version esh bayad bashe negaran nabash man ke tahala bahash moshkeli nadashtam
(bebakhshid natonestam farsi type konam)
:d
اگه تونستید نصب کنید و استفاده کنید خبر بدید من نتونستم بیارمش.
مصب میشه ولی تو لیست نیست.
آقا کسی توی سرور اسپید یه اکانت اضافه نداره به ما ؟
حوصلمون سر رفت :31:
میگم این crop finder درست کار میکنه ؟
الان چند روزی هست که من هر چی باهاش سرج میزنم نتیجه درستی نمیاره
مثلا اگر بذارم 15 گندمی حتی 25 درصد پیدا کنه توی فاصله دور حتی یدونه هم نیست
همچنین 25
50
.
.
.
فاصله های دور هم همینطور اصلا هیچی پیدا نمیکنه
فقط وقتی میذارم رو صفر درصد پیدا میکنه در حالی که به نظر صفر درصد نمیاد bonus شون.
کسی تست کرده جدیدا
یا برنامه من مشکل داره.
نقل قول:این اسکریپت فقط توی اردوگاه به نمایش در می یاد و زمانی که توی صفحه اردوگاه باشی جز لیست greasemonkey نشون داده می شه تو صفحات دیگه نمایش داده نمی شه :46:نقل قول:
عزیز این اسکریپت مال 1 ماه پیشه ... به احتمال 100 درصد باگش رفع شده !نقل قول:
واسه من که کار نمیکنه !
چه توی صفحه ی اصلی چه توی اردوگاه ...
برای من هم اصلا نمایش داده نمیشه
اصلا تو لیست نیومده
وقتی تو لیست نیاد یعنی تو هر جا بری اصلا نمایش نمیده.
در ره صورت من تو اردوگاه ه هم رفتم ولی کار نکرد.
====
اقا کسی روش دیگه ای برای 15 گندمی میشناسه؟
این برنامه crop finder برای من کار نمیکنه.
اگر شما موقع ارسال اتک به یه ده نگاه کنید میبینید اون پایین یه گزینه دیگه هم اومده :بعدا بفرست" یا send later
یعنی این اسکریپت فقط تو *travian*a2b.php* کار میکنه
اگر میبیند هنوز م مشکل دارید یه ورژن دیگش رو نصب کنید
کار نمیکنه عزیز !نقل قول:
اقا من تو دهکد اولن اقامتکاه ساختم پایتختم هم هست
حالا می خواهم پایتختم عوض کنم چه کار باید بکنم توی دهکد دوم نمی شه فصر ساخت
چرا میشه شما اگر تو ده دوم قصر بسازی میتونی ده دومت رو پایتخت کنی
دوستان عزیز دیگه اون پایین ها دنبال تاپیک تراوین نباشید :46:
مهم شد
من که تراوین رو ترک کردم اکانت سرور 3 رو هم با این که وضع خیلی خوبی داشت گذاشتم رو حذف
واقعا تراوین ادمو از زندگیش میندازه
فقط یه نصیحت کوچولو :یادتون نره که تراوین یه بازیه و بازی هم فقط برا سرگرمیه پس زندگیتون رو پاش نذارین که آخرش فقط یه نامه از بازی بهتون میدن
:دی
یه اکانت توسرور 8 دارم میفروشمش !
4 تا دهکده
3 تا مهاجر آماده
حدود 50 تا سکه
وقت نمیکنم به اکانتم برسم
PM PLS
دوستان
کاتا چیه>؟
کاتا یا cata یعنی catapult
که به فارسی میشه منجنیق
اقا بهترین سرباز برای غارت نژاد رومی چیه
شوالیه برا رومن بهترینه
علی جون مشکلت رو منم یه مدت داشتم !
بازیش خیلی وقت گیره ! اما اگه یه تیمه 6 نفره باشی بازی خیلی راحت تره !
من توی سرور آلمان اکانت دارم
خواستی بیا دو نفره بازی میکنیم 4 نفر دیگه هم خدا بزرگه :31:
دوستان توی سرور 6 اکانت دارم.
جمعیت 1700.
نژاد گول
نیروی نظامی 1000 تا پیاده.
2000 تا شمشیر زن
500 رعد.
500 کاهن
400 شوالیه.
50 منجنیق.
50 دژکوب
1 رییس قبیله
قهرمانم خوب نیست سطح 4.
با 4 دهکده.
بزرگترین مزیت :
تحت حمایت : omid?sh - khastani - kavous - GAMEOVER
اینا بالاییا همشون ریفیقای خودمن و اکانتشون هم دست خودمه.
تا حالا 20 تومن هم طلا خرج اکانت کردم.
قیمت هم شما پیشنهاد بدین.
ممنون عزیز من دیگه تراوین رو گذاشتم کنار :46:نقل قول:
اما اگر یه روز خواستم بازی کنم میام بهت میگم
ممنون
هرجور راحتی :46:نقل قول:
روش گرفتن مدال غارتگر ها:نقل قول:
1-يه فارم رو كه با جمعيت پايين نزديك شماست و قصد بازي نداره رو پيدا مي كنيد.......
2-هر ساعت 3000 منابع(هر چيزي)بهش ميدي و يه جوري بهش غارت مي زني كه سر وقت سربازات برن همشونو بيارن.........
ناراحت نشي دوست من ولي مدال بدرد نمي خوره چون تو هر 4 مدال تقلب هست........
تو سرور 1 من تو سه هفته 19 مدال گرفتم:
5 مدال هفته اول.....4تاش همون مدال هاي عادي يكي هم خاطر اينكه تو مهاجمين و مدافعن هم زمان بودم.......
تو هفته دوم بازهم 5 مدال قبلي رو گرفتم با دو مدال اضافه كه يكي به خاطر بودن در مهاجمين و يكي هم براي بودن در مدافعين به مدت دو هفته.....
تو هفته سوم هم مدال هاي هفته دوم رو گرفتم......
ولي وقتي با يه بازي بلد در افتديم كه مي دونست چه جوري بايد مدال بگيره ولي نگفرته بود مث ماست فارم شديم.........آخه در گير مدال بوديم سربازهم كه هيچ.....دهكده دوم رو داشتم و اقمتگاه سطح 15 و تو همر هم اقمتگاه سطح8.......از همه بدتر اين بود كه تو هفته سوم از همه اونايي كه بايد كلي عقب بوديم.........امتياز فرهنگي هم يادم نيست ولي تقريبا 16500 بودش......
پس يه نفر كه رنك حجومي مناسب داره و يه نفر كه رنك دفاعي مناسب داره از كسايي كه تو تاپ تن هستن خيلي خطر ناك تر هستن.............
آخه اكثر تاپ تن ها در گير مدال هستن و از بيشتر بخش هاي بازي عقب هستن......
و واسه دوال......بگو تيمت چند نفره......ما هم دو نفريم شايد بتونيم با شرايطتون كنار بيايم........
---------- Post added at 09:03 AM ---------- Previous post was at 08:59 AM ----------
نقل قول:
چرا بي خيال.....محض احتياط هم كه شده فارمش كنن بهتره.....
هنوزم میشه تقلب کرد یا نه
بله دیگه بیشتر اونایی که مدال غارت گرا رو گرفتن ا همین روش استفاده کردن :13: اونایی که مدال دفاعی گرفتن تابلو که مولتی هستن و از اکانت های دیگشون برا خودشون سرباز میفرستن مخصوصا گول ها که اول بازی جون میدن برا دفاع :46: مدال پیشرفت کنندگان هم که معلومه با کلی طلا و پوش بدست میادنقل قول:
تنها این وسط شاید یکم به مدال هجومی بشه فکر کرد که اونم معمولا توش تقلب زیاده :13:
خیلی ها فقط میان بازی میکنن برا مدال ! بعد از یکی دو هفته هم حذف میکنن:18:
معلومه که میشه میخوای ببینی چطور میشه تقلب کرد یه هفته عضو یکی از سرور های ایران شو حساب کار میاد دستت:2:نقل قول:
نقل قول:
پس حالا كه قبول داري همه ي مدال ها با تقلبه و بيشتر اونايي هم كه مدال مي گيرن تا من خبر داشتم ( آخه آخرين باري كه بازي كردم دو سال پيش بود)تا ته بازي مي موندن و برو بچه هاي اتحاد هم به خاطر مدال كه مي گرفتن حواشونو حسابي داشتن.............
تو چه جوري بين اين همه متقلب مدال مي گرفتي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته جسارت نشه..........
من تو کل دوران بازیم یکبار بیشتر مدال غارت نگرفتم اونم هفته 5 بود رتبه 7 شدم البته هفته های قبلشم نزدیک تاپ تن غارت بودم (فقط با غارت کردن نه تقلب)نقل قول:
مدال پیشرفت کنندگان هم فقط یکبار تو هفته اول گرفتم چون یکی گلد ساپورترم شده بود و کلی گلد بخاطر یه مدال خرج کردم البته (فقط برای مدال نبود چون تونستم به سرعت پیشرفت کنم) مدال هجومی هم گرفتم اما نه با حمله به سرزمین متروکه و کشتن حیوونا بلکه با حمله کردن به پاپ بازاها توی چند موج حمله همشونو فارم خودم میکردم
مدال دفاعی هم گرفتم البته با ساپورت دفاعی دوستان
معمولا بعد از 4-5 هفته اول متقلبا میرن کنار و بازی جالب میشه یکی دو هفته اول بازی مخصوصا تو سرور های ایران تقلب بیداد میکنه مخصوصا تو تاپ تن غارت!:10:
من یه تازه واردم، چجوری میتونم با یکی اتحاد کنم؟
و اینکه با هر کسی خواستم میتونم اتحاد کنم؟
باید به اتحاد مورد نظر درخواست متحد شدن بدید همین :46:نقل قول:
بله میتوتید اما اتحاد مورد نظر هم باید درخواستتونو قبول کنه
:10:
ممنوننقل قول:
اما از کجا و چجوری؟
راستی این لینک "گپ" دقیقا چیکار میکنه؟ من روش کلیک میکنم این باز میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اصلا نفهمیدم اینارو برای چی در ادامه پست من میگی؟نقل قول:
روش گرفتن مدال غارتگر ها:
1-يه فارم رو كه با جمعيت پايين نزديك شماست و قصد بازي نداره رو پيدا مي كنيد.......
2-هر ساعت 3000 منابع(هر چيزي)بهش ميدي و يه جوري بهش غارت مي زني كه سر وقت سربازات برن همشونو بيارن.........
ناراحت نشي دوست من ولي مدال بدرد نمي خوره چون تو هر 4 مدال تقلب هست........
تو سرور 1 من تو سه هفته 19 مدال گرفتم:
5 مدال هفته اول.....4تاش همون مدال هاي عادي يكي هم خاطر اينكه تو مهاجمين و مدافعن هم زمان بودم.......
تو هفته دوم بازهم 5 مدال قبلي رو گرفتم با دو مدال اضافه كه يكي به خاطر بودن در مهاجمين و يكي هم براي بودن در مدافعين به مدت دو هفته.....
تو هفته سوم هم مدال هاي هفته دوم رو گرفتم......
ولي وقتي با يه بازي بلد در افتديم كه مي دونست چه جوري بايد مدال بگيره ولي نگفرته بود مث ماست فارم شديم.........آخه در گير مدال بوديم سربازهم كه هيچ.....دهكده دوم رو داشتم و اقمتگاه سطح 15 و تو همر هم اقمتگاه سطح8.......از همه بدتر اين بود كه تو هفته سوم از همه اونايي كه بايد كلي عقب بوديم.........امتياز فرهنگي هم يادم نيست ولي تقريبا 16500 بودش......
پس يه نفر كه رنك حجومي مناسب داره و يه نفر كه رنك دفاعي مناسب داره از كسايي كه تو تاپ تن هستن خيلي خطر ناك تر هستن.............
آخه اكثر تاپ تن ها در گير مدال هستن و از بيشتر بخش هاي بازي عقب هستن......
و واسه دوال......بگو تيمت چند نفره......ما هم دو نفريم شايد بتونيم با شرايطتون كنار بيايم........
اینجور بچه بازی ها اصلا به فکر ما خطور هم نمیکنه شما فکر میکنی مدال برات سرباز میشه؟مثل یه عده که پاپ بازی میکنن فکر میکنن خیلی شاخن الان : دی
من دونتا دوال داشتم که هر دوش تو این تاپیک بودن
aran_khan
بیباک بی بال
این بچه بازی ها مال اون افراد بالای سروره که کنار غارتشون از این کارا میکنن.ولی تا کی؟
اتفاقا کسی که غارت خحوبی داشته باشه زیاد تحت حمله قرار میگیره
شما اومدی پست من رو کوت کردی یه سری اطلاعات که اصلا ربطی به پست من نداره رو کنارش ریپلی میکنی بعد میگی ناراحت نشم؟
اینرو شما به کسی بگو که مثل شما به اینجور مدال ها علاقه داره نه ما که بدون هیچ بات و اسکریپتی صبح تا شب غارت داشتیم
طوری بازی کردیم که تو هفته سوم تو دوتا ده از 4 ده نیروی کافی داشتیم و تا 100 در 100 هر دو فارم ما بودن تازه پاپ بازی نمیکردیم و هفته سوم 1000 جمعیتمون بود.رنک 100 بودیم.
هر کسی که 4 ده داره رو که چک کنی میبینی شاید یدونه 15 گندمی داشته باشه بقیش منابع ارتقا میده ولی ما 2تا 15 گندمی و یه 9 گندمی داشتیم این یعنی فقط لشکر و همر!
شک نکن بالا ما هر کی بود یا تقلبی بازی میکرد یا بالای 4 نفر دوال داشت چون بالایی های سرور همشون تو اتحاد ما بودن صبح تا شب چراغشون ابی بود.
در ضمن اونایی که پاپ بازن بگم
همون هفته اول ارمان یادشه بهش لینک دادم نفراول سور فیلیپین رو یه گول که تو اتحاد ما بود و رنکش حدود 1000 بود با 100 تا رعد زد هر چی گرزدار بود نفله شد.طرف هم تا سه روز فارم اتحاد بود بعد حذف شد!
ما هر چی غارت میکردیم میرفت برای سرباز.پس نه پاپ به درد میخوره
من نفهمیدم منظورتون از این عکس چیه و متوجه سوالتون هم نشدم ؟!:31:نقل قول:
من الان اکانت تراوین ندارم بهرته از یکی که الان به بازی دسترسی داره بپرسی
شما باید بری تو فسمت گزینه های اتحاد بعد اونجا درخواست متحد شدن بدی :46:
الکس ج-ون چرا ناراحت میشی؟نقل قول:
فکر نکنم ایشون منظور بدی از دادن این پست داشته باشه
چرا عصیانی شدی یهو؟ مثل اینه که خشونت های تراوین روت اثر گذاشته ها >>>:31:
:11:
10 تومن میدم بدو بدو اکانتیه اکـــــــــــــــانــــــ ـــــــــــــت :19:نقل قول:
نه میدونی چیهنقل قول:
الکس ج-ون چرا ناراحت میشی؟
فکر نکنم ایشون منظور بدی از دادن این پست داشته باشه
چرا عصیانی شدی یهو؟ مثل اینه که خشونت های تراوین روت اثر گذاشته ها >>>
(توهین نباشه به کسایی که سالم بازی میکنن)
نصف بیشتر تراوین باز ها تقلب میکنن
وقتی هم میبینی تو داری پاک بازی میکنی بقیه از اینکارا میکنن ، میگی مگه بیکارم ادامه بدم
من چون خودم حس ادامه دادن نداشتم اکانت رو چند روزی هست حذف کردم و وقتی میبینم در زمره اون افرادی (جزو افرادی) قرار میگیرم که ناپاک بازی میکنن مصلما زیاد خوشحال نمیشم.
ایشون هم منظور بدی نداشته ، میتونسته در قالب یک پست جدا این مورد رو توضیح بده.
الان تو فروم اسپید ایران
یه مطالبی میخونی یه ریپورت هایی میبینی و.....
بعد پیش خودت میگی اینا چجوری بازی میکنن ، ما چجوری بازی میکنیم!
یعنی تراوین برای کسایی که پاک بازی میکنن الافی بیشتر نیست.
علنا یه مورد نانوشته داره اینکه " اگر میخوای تا آخر بازی بمونی فقط تقلب کن"
اتفاقا بازیکن هایی که از بات استفاده نمیکنن بیشترین ضرر رو میبینن !نقل قول:
همه ی وقتشونو صرف یه بازی که آخرش هیچیه صرف میکنن !
بهترین روش بازی استفاده از باته !
شما فکر میکنید نفر اول سرور 1 ایران که 1000 تا جمعیتش بیشتر از نفر دومه چطوری اینقدر با نفر دوم اختلاف داره ؟!
مسلمه که با Gold و بات بازی میکنه !
100 درصد همینطوره
ولی وقتی قانون بازی میگه استفاده از بات جرمه
یعنی هیچکس نباید استفاده کنه.ما هم استفاده نمیکردیم ولی دیدیم وقتمون الکی داره تلف میشه.
درستهنقل قول:
من اصلا نفهمیدم اینارو برای چی در ادامه پست من میگی؟
اینجور بچه بازی ها اصلا به فکر ما خطور هم نمیکنه شما فکر میکنی مدال برات سرباز میشه؟مثل یه عده که پاپ بازی میکنن فکر میکنن خیلی شاخن الان : دی
من دونتا دوال داشتم که هر دوش تو این تاپیک بودن
aran_khan
بیباک بی بال
این بچه بازی ها مال اون افراد بالای سروره که کنار غارتشون از این کارا میکنن.ولی تا کی؟
اتفاقا کسی که غارت خحوبی داشته باشه زیاد تحت حمله قرار میگیره
شما اومدی پست من رو کوت کردی یه سری اطلاعات که اصلا ربطی به پست من نداره رو کنارش ریپلی میکنی بعد میگی ناراحت نشم؟
اینرو شما به کسی بگو که مثل شما به اینجور مدال ها علاقه داره نه ما که بدون هیچ بات و اسکریپتی صبح تا شب غارت داشتیم
طوری بازی کردیم که تو هفته سوم تو دوتا ده از 4 ده نیروی کافی داشتیم و تا 100 در 100 هر دو فارم ما بودن تازه پاپ بازی نمیکردیم و هفته سوم 1000 جمعیتمون بود.رنک 100 بودیم.
هر کسی که 4 ده داره رو که چک کنی میبینی شاید یدونه 15 گندمی داشته باشه بقیش منابع ارتقا میده ولی ما 2تا 15 گندمی و یه 9 گندمی داشتیم این یعنی فقط لشکر و همر!
شک نکن بالا ما هر کی بود یا تقلبی بازی میکرد یا بالای 4 نفر دوال داشت چون بالایی های سرور همشون تو اتحاد ما بودن صبح تا شب چراغشون ابی بود.
در ضمن اونایی که پاپ بازن بگم
همون هفته اول ارمان یادشه بهش لینک دادم نفراول سور فیلیپین رو یه گول که تو اتحاد ما بود و رنکش حدود 1000 بود با 100 تا رعد زد هر چی گرزدار بود نفله شد.طرف هم تا سه روز فارم اتحاد بود بعد حذف شد!
ما هر چی غارت میکردیم میرفت برای سرباز.پس نه پاپ به درد میخوره
منم روی اکانت بودم
متاسفانه به خاطر کارام نتونستم زیاد کار کنم
ولی اکانت ما بدون هیچ تقلبی کار کرد با نیروی بالا
تمام مدت ازش مثل یه روبات حمله داده می شد
پاشو بیا تریبال وارز که از اینهمه تقلب راحت شی :دی :دینقل قول:
والا منم باهات موافقم ولی نه خیلی خوب توی سرور قبل در speed.com نفر اول پاپ بیشتر همر و داشت ولی به دلایلی که به خودش مربوط هست واندر اصلا" نزد بلکه فقط واندر میاورد پایین پس پاپ بازی هم اینقد که شما میگی منفور نیستنقل قول:
ببین دوست عزیز من 6 سرور تموم کردم و معمولا" رنکم دو رو بره 50 بود سرور آخری که بازی کردم speed.com بود که واندر هم تا 97 بردم بالا باور میکنی که حتی یک دقیقه هم از بات و اینجور چیزا استفاده نشدنقل قول:
شما توی سرور ایران بازی میکنی بله منم قبول دارم که به شدت داره تقلب میشه ولی شما یکم بیاد .com یا .org و از این سرور ها ببین با 50 تا هم بات میتونی به گرد پای نفر 100 برسی تقلب توی سرور ایران بیداد میکنه ولی نه در همه جا
بازم میگم بله ایران سرشار از تقلب هست ولی حتی افرادی هستن از نفر های اول که بدون هیچ گونه باتی فقط با تعداد زیاد دوال بازی میکنن و بالا میان و هیچکس منکر این قضیه نمیشهنقل قول:
خوب هرکسی نظری داره ولی بازم من جذابیت تراوین رو به هیچ جای دیگه عوض نمیکنمنقل قول:
کسی بهم بگه چجوری میتونم با دیگران اتحاد کنم؟ (خواهشا راه به راهش رو بفرمایید که باید کجا برم و چیکار کنم و...)