اشکالی به وجود میاد gigaget داشته باشم بعد Internet Download Manager رو هم نصب کنم؟؟
اشکالی به وجود میاد gigaget داشته باشم بعد Internet Download Manager رو هم نصب کنم؟؟
سلام
برا من مدتیه که یه مشکل عجیب پیش اومده وقتی فایلی رو دانلود میکنم این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و شروع میکنه از اول با تک کانکشن دانلود کردن
از یه دانلود منجر دیگه هم استفاده کردم که با اون کامل دانلود کرد ولی فایلها خراب بودن
صفحه دانلود منجر مربوط به این ارور
تو لینک بالایی نوشته مشکل ممکنه از فایروال و ISP باشه
فایروال و آنتی ویروسم رو هم عوض کردم چند بار هم ویندوز عوض کردم (ویندوز جدید, نه ویندوز قبلی)
زنگ زدم به پشتیبانی اینترنت گفتن مشکل ممکنه از مودم باشه مودمو بردم شرکت برا تست گفتن سالمه
در ضمن مودم رو با وایرلس و با کابل وصل کردم تو هر دو مشکل پا برجاست
لپ تاپ رو بردم وایرلس دانشگاه هیچ مشکلی نداشت ولی با مودم 3G هم همین مشکل پا بر جا بود!!
نمیدونم اگه مشکل از سیستمه چرا با وایرلس دانشگاه مشکلی نداره!!
و اگه مشکل از سیستمه اصولا باید با ویندوز و عوض کردن فایروال و آنتی ویروس درست میشد
کلا هر چی به فکرم رسیده کردم نشد
فقط مونده با یه سیستم دیگه رو اینترنت خودم تست کنم که مطمئن بشم مشکل از نته یا سیستم
اقا منم دقیقا همین مشکل رو دارمنقل قول:
فایل رو تا 99% دانلود می کنه بعد این ارور رو میده و باز از اول دان می کنه البته همه فایل ها رو نه ولی تقریبا از هر سروری تست کردم همین مشکل رو داره
این صفحه رو پیشنهاد می ده واسه رفع مشکل:
من نود 32 رو غیرفعال کردم نشد که بشه
فایروال ویندوز رو غیر فعال کردم نشد که بشه
دیگه موندم چه کنم؟؟؟
کسی اگه چیزی می دونه به ما هم بگه
ممنون
صرفا رو 99% قطع نمیشه و تو هر درصدی اتفاق میافتهنقل قول:
به فایل و سرور هم بستگی نداره
بگیر نگیر داره گاهی یه فایل رو بعد چند بار دانلود کردن کامل دانلود میشه
ولی روی فایلهای حجیم حتما اتفاق میافته چون مدت دانلودشون که زیاد طول میکشه احتمال اینکه این مشکل پیش بیاد بیشتره
شما برنامه خاصی نصب نکردین که بعد نصب برنامه این مشکل براتون پیش بیاد؟
چون این مشکل برا من بیشتر از 2 ماه هست که اتفاق افتاده و چون اون موقع با وایرلس دانشگاه تست کرده بودم تصور میکردم که مشکل از مودمم باشه
واسه همین یادم نمیاد چه برنامه ای نصب کردم
اگه میشه شما لیست برنامه هاتون به همراه ورژنشو بدین تا اگه برنامه مشترکی باشه علت رو بفهمیم
من که دیگه عقلم جایی قد نمیده هر چی به فکرم رسیده کردم
اره تو هر درصدی میشه
فایل های حجیم هم مستعد تر هستند واسه این مشکل
دوست عزیز من برنامه ای نصب نکردم والا
من تو خونه برادرم هم داره از همین اینترنت استفاده می کنه با وایرلس وصل هست به مودم ولی مشکلی نداره
واقعا منم منوندم
driver max رو شما نصب نکردین؟نقل قول:
نهنقل قول:
چی هست؟
حدود دو ماهی میشه که منم با IDM مشکل تخریب فایلها را دارم.
متن خطا
---------------------------
Internet Download Manager
IDM started to download the file using one connection because of data corruption when newly received data in several connections did not match the same data downloaded earlier
?Do you want to read about possible reasons of data corruption
Yes No
از اوایل آذرماه این مشکل خیلی شدید و زیاد شد تا حالا ادامه دارد. مثلاً هنگام دانلود فایلهای 1.6 گیگابایتی. یعنی تا حدود 90-99 درصد پیش میرفت و درنهایت خطا داده و فایل را از اول دانلود میکرد.
با قندشکن و بدون اون هم امتحان کردم ولی در بیشتر مواقع خطا میداد. با کریور بیشتر خطا میده. حتی بعضی از فایلهایی که از سافت گذر و پیسیدانلود می گرفتم هم این خطا را میداد.
ویندوز را هم عوض کردم. اول XP بعد 7 و درنهایت 8.1 ولی تغییری حاصل نشد. بدون فایروالESET هم باز همون شد.
موندم مشکل اساساً سخت افزاری هستش یا نرم افزاری؟ یعنی مشکل از کامپیوتر یا مودم یا حتی ISP من هستش یا تنظیمات نرم افزاری IDM یا فایروال ESET
البته گویا کاربران دیگه هم این Error را داشتن
تو خود سایت IDM چندین عامل را احتمال داده که برای من نتیجه نداده
اگه از کاربران کسی تونسته این خطا را کاملاً برطرف کنه، لطفاً یه راهکار عملی و قطعی بده :n28:
دانلود شبانه من تو این مدت بیشتر از 40 گیگ تخریب فایل شده :n27:
اصلا باورم نمیشه
فکر می کردم فقط خودم این مشکل رو دارم
دوستان کسی نمیدونه باید چه کنیم؟:n13:
منم فکر نمیکردم، فقط موندم چرا حالا؟نقل قول:
به نظرم تو سیستم یا اینترنتم تغییری ایجاد نشده ولی چرا IDM اذیت میکنه :n03:
عجب!!
یادتون هست یه مدت پیش کرک های IDM از کار افتادن؟
دقیقا یادم هست از اون موقع این مشکل برا من پیش اومده
همون اوایل حدس زدم مشکل از برنامه باشه واسه همین یه روز با Internet Download Accelerator دانلود کرده بودم
با این برنامه فایلهای زیپ ارور خراب بودن دادند که من با گزینه keep broken files اکترکت کردمشون فایلهای توشون سالم بودن
ولی فکر کردم همین ارور به خاطر همین مشکل هست واسه همون پاکش کردم
دوستان هر کدوم با یه دانلود منجر دیگه تست کنید نتیجه رو اعلام کنید فقط سعی کنید دانلود منجر تکراری نباشه
خودم شاید همین Internet Download Accelerator رو تست کردم
احتمال میدم به خاطر کرک IDM باشه که شاید یه علتی بوده که واسه ما حتی بعد عوض کردن ویندوز مشکل رو داشتیم (البته یادم میاد یه مدت بدون کرک هم همین مشکل رو داشتم)
فعلا که چاره دیگه ای نداریم باید با همین کار ها مشکل رو پیدا کنیم
فقط دوستان برا رفع مشکل خودتون باید همکاری کنید
درود و صبح خوش:n18:
من با توجه به جستجوها و وبگردیهام از نرمافزار نسبتاً جدید EagleGet v1.1.7.6 دارم استفاده میکنم؛ شاید مشکل تخریب فایل حل بشه
این نرمافزار نوپا و آزمایشی هستش و درحال بهبوده. بیشتر گزینههای IDM را داره ولی شاید در مراحل آغازین کار کردن باهاش راحت نباشه
دوستان اگه تونستن نصب و تستش کنن نتیجه را به اشتراک بزارید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] EagleGet
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من دوست دارم علت خطای IDM و راه حل اساسی پیدا بشه ولی فعلاً باید با نرمافزارهای مختلف کلکل کنیم:n24:
با توجه به سرعت اینترنت هم در IDM و هم در EagleGet بهتره تعداد کانکشن بین 8 تا 16 باشه
دوستمون کاملا درست می گهنقل قول:
من با فلش گت تست کردم مشکلی نبود
واسه منم یهو IDM ارور Fake seril number داد یادم نیست فکر کنم از همون موقع مشکل شروع شد
یه کرک درست و حسابی یکی معرفی کنه ببینیم درست میشه یا نه؟
هر موقع با کرک جدید مشکلتون حل شد حتما اطلاع بدیننقل قول:
فقط من موندم اگه مشکل از کرک هست چرا فقط برا ما اتفاق افتاده؟
و چرا برا من با اینترنت دانشگاه مشکلی نبود!!
همین EagleGet رو نصب کردم گرافیک خیلی مناسبی داره و ساده و بدون پیچیدگی هست که به نظرم بزرگترین مشکل IDM و دانلود منجر های دیگه بود که بعد این همه سال رابط گرافیکی آشغالی داشتن و تنظیمات پیچیده
از اونجایی که من برنامه های فری رو دوست دارم احتمالا همینو استفاده میکنم
فقط یه خورده تو قسمت Scheduler نواقص داره که امیدوارم برطرف شه
ممنون از دوستمون به خاطر معرفی
تو سایت همسایه اینو نوشته بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای منم همچین مشکلی پیش اومده بود که جناب player فرمودن که باید خود دانلود منیجر و همچنین کش idm رو برای آنتی ویروس اعتماد سازی کنید.این کار رو انجام بدین امیدوارم مشکلتون حل بشه.
کش ای دی ام کجاست تا اعتماد سازی بکنم؟
نمیدونم ولی فکر نکنم با این حل بشهنقل قول:
چون وقتی این مشکل برام پیش اومد یه آنتی ویروس دیگه داشتم و حالا یه آنتی ویروس دیگه
در ضمن اگه مشکلی بود حتما آنتی ویروس من اطلاع میداد
من یکی که رفتم روEagleGet هر چند هم کمبود های زیادی داره ولی کمبود هاش برا من قابل تحمل به امید اینکه کامل بشه
دور IDM هم یه خط گنده کشیدم
الان IDM روی سیستم شما ورژنش چنده؟ الان جدیدترین ورژن 6.18.12 هستش اون رو بگیرید نصب و رجیستر کنید ببینید مشکلتون حل میشه؟نقل قول:
من یه کاری کردم فعلا 3 روزه دیگه اذیت نمی کنهنقل قول:
ویدوزم ایکس پسه و فایروالشو خاموش کردم در ضمن تعداد کانکشن رو هم روی 8 گذاشتم
حالا باید اپشن های دیگه هم چک کنم ببینم چی میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو برای فعال سازی امتحان کنید.
چطور شد الان مشکلت حله؟نقل قول:
سلام.بچه ها من یه مشکلی پیدا کردم(یعنی چند روزه متوجه شدم)ویدیو از یوتیوب با کیفیت 1080p که میخوام دانلود کنم با فایرفاکس و کروم و هفت هشت تایی افزونه امتحان کردم که خود افزونه ها مینویسه 1080p video only without audio و بدون صداست.
720p مشکلی نداره.با IDM با افزونه های مدیریت دانلود هر کاری کردم نمیشه.html5 یوتیوب هم فعال کردم بازم نشد.ی سر بزنید این دوجا ی تستی بزنید اگه میشه ببینید میتونید 1080p رو دانلود کنید(البته ی بخشی ازش رو) که مطمئن شید صدا داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اون موقع دیگه مشکلی ندارمنقل قول:
حالا میخوام بزام روی 16 کانکشن ببینم چی میشه
ولی من یادمه حتی رو 2 کانکشن هم مشکلم حل نشده بودنقل قول:
امشب رو 8 کانکشن میزارم بدون کرک
یه احتمال هم میدم که ممکنه از DNS server باشه و IDM با اون مشکل داشته باشه
اونم عوض میکنم ببینم امشب چی میشه
من یه مشکلی با IDM رو سیستم خودم دارم اونم اینه که IDM خیلی سخت دانلود می کنه
نمی دونم می تونم منظورم رو درست برسونم یا نه ولی اینتو بگم که Transfer rate خیلی تند تند عوض نمیشه و سخت دالود میشه
اینو بگم روی 32 هست و اصلا زیاد نوسان ندارم چون من از مخابرات سرویس 256 نامحدود دارم و خیلی راضی هستم ولی سخت دانلود می کنه
برادرم با ویندوز ویستا با وایرلس از اتاق بغل وصل هست و مشکلی نداره
شاید مجبور بشم از IDM فیلم بگیرم تا منظورم رو درست برسونم
کسی نظری داره واسه این مشکل؟؟؟:n16:
بهتر است در یک زمان مشخص شما و برادرتان با هم دانلود را اغاز نکنید.نقل قول:
وبگردی همزمان مشکلی ندارد . ولی بهتر است ابتدا که برادرتان در حال دانلود نیست شما دانلود را اغاز کنید سپس خواهید دید که دانلود برای
برادرتان سخت خواهد شد!
نه عزیز اصلا ربطی ندارهنقل قول:
من می گم دارم با 32 دانلود می کنم ولی سخت دان می کنه
حالا فیلم می گیرم منظورم رو می رسونم
راستی
دوستان من دیشب روی 16 کانکشن گذاشتم و دوباره مشکل از ابتدا دانلود شدن اغاز شد واسه یه فایل
من قید 16 کانکشن رو زدم
سلام
یه فایل 1.40 گیگی دارم دان میکنم الان از یه گیگ گذشت خطا میده ادامشو نمیره نمیدونم چرااا ؟!!
این فارسیش:
Sheikh Husary.rar
هنگامي که آي دي ام براي بار دوم جهت دانلود اين فايل درخواستي به صفحه مربوطه فرستاد،سرور مورد نظر صفحه وبي را به جاي فايل فرستاد.احتمالا اين وب سايت از لينکهاي موقتي استفاده ميکند و اجازه درخواست مجدد يا ادامه دانلود نميدهد
لطفا اين فايل را از ليست حذف نموده با مراجعه به صفحه وب موردنظر دانلود را آغاز کنيد بدون اينکه از گزينه هاي انصراف و توقف هنگام دانلود استفاده نماييد
OK
اینم انگلیسی:
Sheikh Husary.rar
The web site sent a web page instead of a file when IDM requested this file second time. Probably this site uses temporary links and does not allow requesting the same address twice.
Try to delete this download, then start it again from your browser and, when IDM captures it, download it without a stop/pause.
OK
میگه فایلو حذف کن از اول برو مگه شهر هرته مثلا حجمش 1.40 گیگه ها 1 گیگ بیشترشم دان کردیم!! :دی
به نظرتون اخرین نسخه رو دان کنم درست بشه؟ اولشم باید بکاپ بگیرم ازش. چه راههایی پیشنهاد دارین؟
روی اسم فایل کلیککن گزینه refresh download address رو بزن بعد برات صفحه ای که ازش دانلود کردی رو میاره روی لینک دانلود کلیک کن و OK رو بزننقل قول:
اینو قبلا انجام دادم نمیشه! بازم همون خطا میاد. در ضمن ادرسش عوض نشده که همونه. خودش گیر داده رو فایل نمیدونم چش شده idm !نقل قول:
یکی به سازندش خبر بده :دی
سلام:چگونه می توان یک لب تاب و یک کامکپیوتر شخصی خود را از طریق وایرلس شیر کردچگونه می توان یک لب تاب و یک کامکپیوتر شخصی خود را از طریق وایرلس شیر کرد.من این مشکل رو دارم لطفا جواب من را بدیدبدون نیاز به کابل باشه ممنون؟
با سلام به همه دوستان
من افزونه idm رو کروم نصب کردم اما میگه: این افزونه فلگ شده و نصب نمیشه
من باید چیکار کنم ؟
سلام .چک کن اگه نرم افزارت مشکل نداشته باشه .به احتمال نود درصد ویروس داری .برو ویروس کشیش کن.اگه نشد. سیستم ریستورش کن اگه نشد ویندوز عوض کن
درود و شب خوش :n17:
قابل توجه دوستانی که مشکل تخریب فایل یا Data corruption دانلود منیجر IDM دارند؛ چند روزی هست که مشکل من حل شده است.:n20: البته راهحلی که اشاره میکنم تجربه منه و در موقعیت من جواب داده.
همونطور که قبلاً هم نوشته بودم من با چندتا ویندوز (از XP گرفته تا 8.1) و تغییر کانکشن از 32 به 16 و 8 هم امتحان کردم ولی جواب قانع کننده نگرفتم. تا اینکه فهمیدم احتمالاً مشکل از سختافزار مودم یا اینترنت ISP ممکنه باشه. پس از کلی پرس و جو و داد و بیدا :n23: با ISP نتونستم نتیجهای بگیرم.:n13:
من از مودم وایرلس TD-W8960N استفاده میکنم و همچنین از یه تلفن بیسیم. تو قسمت Caller ID تلفن بیسیم اتاقم شمارههایی مثل 77،88888،222،111 و تکرارهایی از اعداد نمایان شدن. پس از کمی تحقیق و وبگردی نتیجهگرفتم که احتمالاً مشکل از تداخل امواج یا اصطلاحاً همپوشانی فرکانس ِکانالهای تلفن و مودم بیسیم بوده.
اکثر مودمهای موجود در بازار و تلفنهای بیسیم از دامنه فرکانس 2.4GHz استفاده میکنند؛ که ممکنه باعث تداخل تو کارکرد یکدیگر بشه. البته مودم میتونه به طور خودکار کانال خلوت و آزاد را انتخاب کنه ولی به هر روی؛ مودم من با تلفن بیسیم باهم مشکل داشتن. بعد از اخراج تلفن بیسیم از اتاقم تا حالا دیگه مشکلی با اختلال اطلاعات و حذف فایل توسط IDM نداشتم.
درضمن باز میگم شاید عوامل دیگهای هم تو خطای IDM مؤثر باشن؛ ولی برای من که دوماهه دارم با کامپیوتر و IDM کشتی میگیرم فعلاً جواب داده. من تو وبگردی وقتی صفحه وبی که عکس زیادی هم داشت به سختی بارگذاری میشد+ عکسها و حتی کدهای HTML هم تخریب و مختل میشدن.
اونایی که از مودمهای وایرلس استفاده میکنند از توصیههای لینکهای زیر بهره ببرند:
سلامنقل قول:
اینجا یه چیزایی گفتن ولی من زبونم خوف نیس نتونستم کامل بخونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [1-25-true]
در ضمن فیلتره !
ممنون از اشتراک تجربتنقل قول:
برای منم مشکل سخت افزاری یکی از گزینه هام بود ولی آخرش فهمیدم مشکل از اون نیست
این موردی که شما میگید به فکر منم رسیده بود ولی تلفن بی سیم نداریم :n02:
حالا اگه همسایه ها داشته باشن نمیدونم
رو خط تلفن من فقط مودم وصله و تلفنی استفاده نمیکنیم
در ضمن یه مدت با کبل هم مودم رو وصل کرده بودم البته با کابل اوایلش اصلا ارور نمیداد (!) و آروم آروم این ارور با کابل هم پدیدار شد (!)
الان چند روزیه بدون کرک و به حالت تریال و با 8 کانکشن و تغییر DNS server به گوگل مشکلی ندارم
من در فاصله نیم متری مودم یک دستگاه تلفن بیسیم دارم و بصورت وایرلیس به مودم وصل میشم.نقل قول:
تا حالا هم مشکل اینطوری نداشتم.
از نسخه کرک شده هم استفاده میکنم.
منم مشکلم با idm ورژن جدید این بود پاکش کردم همون ورژن قبلی رو نصب کردم و هیچ مشکلی ندارم.صبر کردم تا کرک خوبی واسش بیاد.
سلام
من برای پاک کردن دانلود منیجر دچار مشکل شدم
در قسمت کنترل پنل و حذف برنامه ها اصلا نمیاد
اما فایلش در درایور c هستش و unistall رو که می زنم این ارور رو میده
من به قسمت add ons و extension هم رفتم اما گزینه ی دانلود منیجر نبود که پاکش کنم
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید برای حل این مشکل
وقتی هم خواستم کل فایل رو از درایو پاک کنم، ارور داد که این برنامه در حال اجرا هستش
سلامنقل قول:
شما ok بزن سیستم ریست میشه idm پاک میشه