الان پرايد 84 صندوق دار تميز و فني سالم و بدون رنگ...قيمتش در چه حدوده؟
الان پرايد 84 صندوق دار تميز و فني سالم و بدون رنگ...قيمتش در چه حدوده؟
6.700 تا 7.100 بسته به تمیزی ماشین و کارکردش و لوازم اضافی که روش هست!
با سلام به خدمت دوستان و اساتید محترم
من یه پراید نقره ای 86 تمیز دارم با 27000 کارکرد(کارمندی).....و یکم پول دستم اومده میخوام یه ماشین تا حدود 13 میلیون تومان بخرم و بیشتر نظرم روی 405 صفر هستش شما چه پیشنهاد میکنید.....
من نظرم رو تندر 90 e1 هستش و 405 slx
دوستان با بوجه 20 میلیون تومن میشه یه ماشین شاسی بلند گرفت..صفرکیلومتر یا کار کرده مهم نیست فقط تمیز باشه...مثلآ نیسان/پاجیرو/تویوتا و یا موسو؟البته 4در مدنظر من هست
جدي مي گي؟ من ماشينمو که هيچ و هيچ مشکلي نداره را دارم مي دم 5600....يعني طبق قيمت شما 1 تومن زير قيمت!!!نقل قول:
اين قيمت شما تو اينترنته...تو دنياي واقعي!! به اين قيمت نمي خرن...
منم قیمت ها رو براساس دنیای واقعی میگم!براساس تخیلات ذهنی خودم که نمیگم! از رو نیازمندیها 5-6 مورد رو میبینم میانگینش رو بهتون میگم! شما حالا میخوای ماشینت رو مفت بفروشی دلیل بر این نیست که قیمت بازار اینه! در ضمن ماشین رو خیلی داری پایین میگی! مشکلی داره؟ الان ماشین شما رو راحت کم کم 6 تومن برمیدارن!نقل قول:
جدي مي گي؟ من ماشينمو که هيچ و هيچ مشکلي نداره را دارم مي دم 5600....يعني طبق قيمت شما 1 تومن زير قيمت!!!
اين قيمت شما تو اينترنته...تو دنياي واقعي!! به اين قيمت نمي خرن...
سلام حضور همه دوستان ممنون میشم جوابمو کارشناسانه و دور از تعصب بدید...
خدمتتون عرض کنم بودجه فعلیم 15 تا16 تومان هست ماشینی می خوام که امروزی ،پر شتاب تا حدودی کم مصرف ،صندوقدار(چون ماشین قبلیم هاچ بک بود) واسه زیر پا نه واسه کار دیگه ای ، نرم باشه و نکته دیگه اصلا اهل کشیدن از ماشین و کارهای محیر العقول نیستم (کارمندم البته جوون )یک نفرم و شاید بشه نهایتا 2نفرآرامش و امنیت ماشین واسم خیلی مهمه دست دوم تمیز هم باشه مشکلی نیست(ABSو کیسه هوا داشته باشه)--
ال 90 رو واسه قیافش اصلا نمی خوام و همچنین پژو GLXرو هم کنار بگذارید دوستان نظرشون رو نسبت به زانتیا مدل 82یا 83 تمیز هم اعلام کنند خوهشا کاملا منو راهنمائی کنید و از این دو سه دلی منو در بیارید مرســـــــــــــی
سلام دوست عزیزنقل قول:
من 206SD تیپ V8 رو براتون پیشنهاد میکنم شتاب خوب* قدرت خوب* مصرف خیلی مناسب*ABS هم داره 2 تا هم کیسه هوا داره.(همون چیزایی که میخواستین) فقط تنها مشکلش فضای پای عقبش است که چون گفتین 2 نفرین پس هیچ مشکلی نداره به نظر من 100% بهترین گزینه برای شماست.:46:
پروتون ویرا فکر کنم بشه خرید دسته دومم هم v8 v9 هیوندا ورنا فیات سینا سمند lx با موتور tu5 دیگه سورن
اینا تقریبا تو این قیمت بودن
دوستان این جمله رو کلی میگم! اصلا به زانتیا مدل پارسال هم فکر نکنن! فقط و فقط صفر بخرن! زانتیا ماشینیه که یهو مبیبینی مدل 87 اش هم سرطان از آب دراومد!نقل قول:
دوستان نظرشون رو نسبت به زانتیا مدل 82یا 83 تمیز هم اعلام کنند
چه جالب! منم ميخواستم مثل اون دوستمون در مورد زانتيا دست دو بپرسم!:31:نقل قول:
حالا نظرتون چيه؟
ما مشكلمون اينه كه زورمون مياد 27 تومن براي صفرش بديم و اينقدر هم الان نداريم...:31:
با حدود 20 ميليون به نظرتون ميشه يه تميز دست دوشو پيدا كرد؟مدل 85 يا 86؟
سوال ديگه هم اينه كه مگه نميگن كه زانتياهاي جديد قطعاتشون چيني شده و قبليا با كيفيت تر بودن؟
شرمنده پا برهنه پریدم وسط حرفتون داشتم از اینجا رد میسدم اینو دیدم.نقل قول:
خدمتتون عرض کنم بودجه فعلیم 15 تا16 تومان هست ماشینی می خوام که امروزی ،پر شتاب تا حدودی کم مصرف ،صندوقدار(چون ماشین قبلیم هاچ بک بود) واسه زیر پا نه واسه کار دیگه ای ، نرم باشه و نکته دیگه اصلا اهل کشیدن از ماشین و کارهای محیر العقول نیستم (کارمندم البته جوون )یک نفرم و شاید بشه نهایتا 2نفرآرامش و امنیت ماشین واسم خیلی مهمه دست دوم تمیز هم باشه مشکلی نیست(ABSو کیسه هوا داشته باشه)--
ال 90 رو واسه قیافش اصلا نمی خوام و همچنین پژو GLXرو هم کنار بگذارید دوستان نظرشون رو نسبت به زانتیا مدل 82یا 83 تمیز هم اعلام کنند خوهشا کاملا منو راهنمائی کنید و از این دو سه دلی منو در بیارید مرســـــــــــــی
من میگم میتونی 323 FL (مزدا) بگیری
میتونی 1مدل 82-83 تمیز رو با 15 - 16 تومن بگیری
2 تا کیسه هوا داره
ABS داره
ورود صدا به داخل ماشین خیلی کمه
تمام قطعاتش ژاپنیه
کمکاش نرمه
در 100km هم 7.5 لیتر میسورونه
موتورشم 107 اسبه
بازم مشخصات خواستی بگو که بگم
خوب این که موضوع جدیدی نیست! منم زورم میاد 27 پول زانتیا صفر بدم! اصولا به نظر من هرکی پول بابت زانتیا بده پولش رو دور ریخته!نقل قول:
چه جالب! منم ميخواستم مثل اون دوستمون در مورد زانتيا دست دو بپرسم!
حالا نظرتون چيه؟
ما مشكلمون اينه كه زورمون مياد 27 تومن براي صفرش بديم و اينقدر هم الان نداريم...
با حدود 20 ميليون به نظرتون ميشه يه تميز دست دوشو پيدا كرد؟مدل 85 يا 86؟
سوال ديگه هم اينه كه مگه نميگن كه زانتياهاي جديد قطعاتشون چيني شده و قبليا با كيفيت تر بودن؟
البته به هیچ عنوان منکر تواناییهای سیستم تعلیق فوق العاده و شتاب عالیش نمیشم اما نزدیک 30 میلیون پول دادن برای یه ماشین با تکنولوژی و کیفیت دهه 90 اصلا منطقی نیست!
ضمن اینکه به لطف مونتاژ کیفیت بالای برادرانمون تو گروه معظم خودروسازی سایپا اکثر زانتیاها بعد از چند وقت کارکرد تبدیل به یه سرطان بدخیم میشن!(تو این مورد با این که از ایران فرغون هم دل خوشی نداریم اما باید بهشون آفرین گفت که حداقل میتونن یه ماشین فرانسوی مثل 206 رو درست مونتاژ تولید کنن!)
این قضیه چینی شدن قطعات رو هم زیاد جدی نگیرید! خیلی بخوان از کار بزنن میتونن در حد تزئینات جزئی از قطعات چینی استفاده کنن(که نمیکنن)!
ممنون ولی کدوم تیپش من دقیقا مزدا 323ومدلهاشو نمی شناسم چون چند روز پیش یکی از همکارام بهم پیشنهاد 323داد رفتم دیدم ماشین خیلی تمیز ی بو د کلا90هزار تا کارکرده بود ولی نه ایر بک داشت ونه abs فکرمدل 80 یا 81 بود مشکل اینه که بقول دوستان مثل زانتیا سرطان می شه یا ماشینیه که عمرش خوبه و اصولا سرطان زا !!!! :41:نیست ؟نقل قول:
در ضمن قیمت لوازمش در چه سطحیه ؟ ممنون:11:
مزدا 323 کلا 3 مدل داره
1- F که قدیمی ترین مدلشه و تا سال 80 تولید میشد
2 - F GLX که بهش میگن GLX که از مدل قبل خوشکل تره ولی فنیش مثل F هست و از 80 تا 82 تولید میشد
3 - FL GLX که بهش FL میگن که هم از قبلیا قشنگ تره هم ABS و ایربگ داره و از 82 تا 86 تولید میشد
FL دو تیپ داره
1-تیپ 2 که معموله
2-و تیپ 4 که اتوماتیکه و سان روف داره
شما باید دنبال یه FL GLX تیپ 2 بگردی مدل 83 یا تو همین حدود
تا حالا نشنیدم کسی بگه مشکل فنی اساسی داشته. چون این ماشین قطعاتش ژاپنیه خیلی خیلی خرکارن
از نظر فنی عالیه مثل 206 تیپ 5 میمونه و خرجشم مثل پرشیا یا 206 تیپ 5 هست
ولی قیمت لوازم بدنش خرجش تقریبا بالاست هم اندازه زانتیا.
ما خودمون یه FL تیپ 2 داریم و میتونم بگم 100% از پرشیا و زانتیا1800 ماشین ردیف تر , برو تر و با دوام تریه
بازم در خدمتم
سلام
دوستان 206 تیپ 2 در حدود 9 تومان الان چه مدلی میشه خرید؟! ارزش داره؟
یک سیلو تمیز 50 تا کارکرده یشمی مدل 78 قیمت رو میگه 8.500 ارزش داره؟
بعد پراید خودمو که مدل 84 هست و 90 تا کارکرده و 11 ماه بیمه و لاستیک در حد داره رو قیمت 6.100 گفتن کم نیست؟! مشکیه
206 مدل 83 - 84 میشه راحت تنیزشو پیدا کرد.نقل قول:
در مورد سیلو هم اره قیمتش خوبه 50000 کاکرد واقعی! با این قیمت خوبه.
قیمت پراید هم درسته نه کم نیست الان کلا مدل های 84 با کارکردی کمتر با این قیمت فروخته میشوند.
سلام به همه...آقا من می خوام یه ماشین تا قیمت چهارونیم میلیون بگیرم...نظرتون چیه در مورد اینکه با این پول چی بگیرم...اگه کسی هم خبر از ماشین اپل کورسا و امکاناتش داره بده و اینکه قیمت یه مدل تمیزش اگه گیر بیاد چقدره و کسی میدونه کجا این ماشینو گیر بیارم ؟ ممنون
فکر کنم پراید کره ای بتونی بگیری ولی خیلی باید بگردی تمیزش گیر بیادنقل قول:
از این سایت کمک بگیر
کد:www.khodroiran.com
سلام
یه glx مدل 85 نقره ای که فقط گلگیر جلو سمت راننده تعویض شده و سپر جلوش هم تو اون قسمت یه ذره رنگ پریدگی داره و بقیه ماشین بی رنگ و سالمه چند می ارزه؟
موتور و فنی در حد مناسبیه و لاستیک هاش هم بالای 50 درصد هست و پخش سی دی هم داره...
حدود 80 هزار تا هم کارکرده
قیمت نرمالش 10600 الی 10800 هستش البته میشه از این تمیزش هم پیدا کرد.نقل قول:
سلام دوستان.
ميشه راهنمايي كنيد كه بين 206 صندوقدار v8 و تندر e2 lp و 206 تيپ 3 كدومش بهتره؟
انتظاراتي كه دارم اينه: به قيمتش بيرزه و سوختش كم باشه و زود قطعاتش مستهلك نشه و توي جاده سرعت و شتابش براي سبقت مناسب باشه و اينكه بتونم ماشينو يه 5 سالي نگه دارم.
البته در مورد تندر خيلي تعريف شنيدو ولي يه چيزي كه خيلي منو اذيت ميكنه اينه كه قيمتش خيلي كاذب رفته بالا و الان بايد 15300000 حداقل پولشو بدم و فكر كنم كه نمايندگي 14 تا 14300 باشه اگه درست بگم و با اين تفاسير تندر ارزش خريد رو داره يا نه؟
بعد اينكه پارس خودرو مدل E2 lp رو تازگيها ثبت نام كرده يا نه؟
ممنون ميشم كه راهنمايي بفرماييد.:20:
دوستان یک سوال داشتم
به نظر ظاهر پراید 132 نصبت به معمولی بهتره .....
نظرتون در مورد 132 چیه ....؟
کدو مدل پراید برای خرید بهتره به نظر شما....؟
مرسی
از نظر مقایسه ای امکانات تندر و اس دی از تیپ 3 بهتره! پس تیپ 3 میره کنار! از لحاظ ظاهر هم من 206 رو بیشتر میپسندم! امکانات خوبی هم داره! قطعاتش هم فراوونه!نقل قول:
ميشه راهنمايي كنيد كه بين 206 صندوقدار v8 و تندر e2 lp و 206 تيپ 3 كدومش بهتره؟
تندر الان هم قیمتش الکی رفته بالا و هم اینکه قطعاتش وحشتناک نایابه!
من هیچ رقمه با ظاهر 132 نمیتونم کنار بیام! ولی اگه با ظاهرش مشکلی ندارید در کل یه تنوع نسبت به پراید معمولی حساب میشه!نقل قول:
به نظر ظاهر پراید 132 نصبت به معمولی بهتره .....
نظرتون در مورد 132 چیه ....؟
کدو مدل پراید برای خرید بهتره به نظر شما....؟
تندر 90 اگه 17 میلیون هم باشه باز ارزش خرید دارهنقل قول:
البته شما انتظاراتی که از ماشین خواستین هر سه ماشین هم داره من 206 اس دی تیپ v8 رو پیشنهاد میکنم.
با اين تعريفي كه از تندر كردين فكر كردم تندر رو پيشنهاد ميدين ولي چرا گفتين v8 ؟نقل قول:
چون فعلا تندر 90 یک خودروی بی تکلیفه... مشکل قطعات داره به همین خاطر توصیه نمیشهنقل قول:
در ضمن SD تیپ V8 علاوه بر فراوانی قطعات هیچ دست کمی از تندر نداره (از هر لحاز) بسته به سلیقه شخصیه...
من SD تیپ V8 رو ترجیح میدم.
می خوایتم بدونم ازبین 206sd تیپ6 , آوانته اتوماتیک , یاریس و...که اتومات باشن و هزینه نگهداری , دسترسی راحت به خدمات پس از فروش , ایمنی و شتاب مناسب کدامیک را پیشنهاد میکنید ( با توجه به این که تفاوت قیمتی زیادی هم با هم دارن : کدامیک به صرفه تر است؟)
نقل قول:اول اشتباه شما رو اصلاح کنم که 206SD تیپ V9 دنده اتوماتیک است.
مقایسه میان این سه بسیار مشکل است من این سه رو با توجه به گفته های شما مقایسه میکنم.
از لحاز خدمات پس از فروش اوانته در پس این دو قرار میگید.
از لحاز هزینه نگهداری هم هر سه خب هزینه نگهداری نسبتا بالایی دارند اما 206 نسبت به مبلغش هزینه نگهداری بالاتری دارد.
از نظر دسترسی به خدمات پس از فروش هم باز اوانته در پس این دو قرار میگیرد.
از لحاز ایمنی هم 206 با دریافت 4 ستاره و یاریس با دریافت 5 ستاره ایمنی و اوانته با دریافت 3 ستاره ایمنی از EURO NCAP و هر کدام هم به دو کیسه هوا مجهز هستند.
از نظر قدرت و شتاب هم اوانته از این دو پرقدرت تر و به مراتب مصرف سوخت بیشتری دارد (البته اوانته نسبت به هم کلاس های خود مصرف سوخت قابل قبولی داره)
یاریس از نظر مصرف سوخت عالی هستش که مصرف ترکیبی ان 6 لیتر هستش در عوض قدرت و شتاب کمتری نسبت به این دو دارد.
در اخر به نظر من اگر تعادل کنیم 206SD با توجه به قدرت موتور خوب - مصرف کم - امکانات رفاهی و ایمنی قابل قبول و ارزش در برابر پول (نسبت به موقیت بازار) و تنوع بیشتر در خرید به نظر من انتخاب خوبی خواهد بود.
نسبت به آوانته شتابش کمتره اما به چشم دیدم تیپ 6 رو گرفته! کلا تو شتاب تیپ 6 تعطیله! مخصوصا اگه قبلش سوار تیپ 5 شده باشید!نقل قول:
یاریس از نظر مصرف سوخت عالی هستش که مصرف ترکیبی ان 6 لیتر هستش در عوض قدرت و شتاب کمتری نسبت به این دو دارد.
به نظر من اگه پول داری یاریس بهترین گزینه اس! امکانات قابل قبول و فضای داخل اتاق عالی(چه مدل سدان و چه هاچبک!) بر خلاف ظاهر کوچیکش! بعدش آوانته توصیه میشه! در کل خرید از ایران فرغون به هیچ عنوان توصیه نمیشه!
دوستان با 11 تومن دست 2 چی میتونم بگیرم ؟
نهایت واسه 2 نفر ، و اگه داشته باشه یه کمم سواری
ممنون .
206 تیپ 3 مدل زیر 84!
حالا اقا پوریا چون شما از تیپ 5 پیاده شده و سوار تیپ شدید این حس رو دارید اما قدرت و شتاب sd v9 خیلی بهتر از یاریس هستش عملکرد جعبه دنده اتوماتیک یاریس کنده حتی با فشار بیشتر گاز باز حل نمیشه و یک برتری دیگر 206 به یاریس در اینه که تیپ ترونیک بودن جعبه دنده که این خودش خیلی خوبه.
یاریس از لحاز فنی اصلا انتظارات راننده رو براورده نمیکنه تنها ویژی یاریس مصرف سوخت کم ان و داشتن کارت سوخت هستش وگر نه نسبت به (ارزش نسبت به پولش) همین طور که خودشون گفته اند خیلی کمه.
206 بهترین گزینه هستش اگه مصرف مهم نباشه اوانته.
میتونی علاوه بر 206 به سیلو تمیز هم فکر کنی و البته تندر E0 مد نظرت باشه.نقل قول:
دوستان با 11 تومن دست 2 چی میتونم بگیرم ؟
نهایت واسه 2 نفر ، و اگه داشته باشه یه کمم سواری
ممنون .
میدونی اشکال کار کجاس؟ شاید گیربکس 206 اتومات رو تست کرده باشی ولی مال تویوتا رو تست نکردی و فقط از روی اطلاعات رو کاغذ و اطلاعات علمی میگی که چون یاریس تیپ ترونیک نداره ولی 206 داره پس حتما 206 شتابش بهتره! در صورتی که اصلا اینجوری نیست! واکنشی که یاریس به فشار دادن پدال گاز میده من تو هیچ ماشین دیگه ای(حتی تو ماشین خودم) تجربه نکردم! این ماشین اونقدر تو سبقت ها و مانورها فرز وچابک عمل میکنه که بار ها و بارها بی دلیل میخوای لایی بازی کنی! این از بحث فنی! تازه مدل مورد بحث ما 1300 هستش! یه بار تو اتوبان یه 1500 اش حال یه زانتیا رو بد گرفت! آخر اتوبان فهمیدیم 1500 هستش!از لحاظ ابعادی هم که یه بار با 4 تا از رفیقام رقتیم فشم همه مون جا شدیم!(کوتاه ترینشون من با قد 187 هستم! ماشین هم هاچبک بود!) از لحاظ راحتی هم که قابل قیاس با 206 نیست! حتی ردیف عقب صندلی ها هم قابل تنظیمه!نقل قول:
حالا اقا پوریا چون شما از تیپ 5 پیاده شده و سوار تیپ شدید این حس رو دارید اما قدرت و شتاب sd v9 خیلی بهتر از یاریس هستش عملکرد جعبه دنده اتوماتیک یاریس کنده حتی با فشار بیشتر گاز باز حل نمیشه و یک برتری دیگر 206 به یاریس در اینه که تیپ ترونیک بودن جعبه دنده که این خودش خیلی خوبه.
یاریس از لحاز فنی اصلا انتظارات راننده رو براورده نمیکنه تنها ویژی یاریس مصرف سوخت کم ان و داشتن کارت سوخت هستش وگر نه نسبت به (ارزش نسبت به پولش) همین طور که خودشون گفته اند خیلی کمه.
206 بهترین گزینه هستش اگه مصرف مهم نباشه اوانته.
نقل قول:
این از یاریس! اما تو جمله ات گفتی
آوانته مصرفی نداره! تو سیکل ترکیبی اندازه گرفتیم صدی 9 میسوزوند! تو جاده به صدی 7.8 هم رسید! به نظرت مصرف صدی 9 ترکیبی یا نهایتا صدی 10.5 تو شهر خیلی زیاده؟(آمار من عملی هست نه روی کاغذ!)نقل قول:
اگه مصرف مهم نباشه اوانته.
گفتی 206 بهترین گزینه اس! باید جمله ات رو اصلاح کنم! 206 بهترین گزینه بود!! من اگه 20 تومن پول واسه ماشین داشته باشم مطمئن باش 8 تومن دیگه قرض میگیرم ماشین وارداتی میخرم ولی آت و آشغال های ایرانی رو سوار نمیشم!
حالا میل خودتونه!:31:
دوستان سلام من یک هفته پیش یه سمند ال ایکس گرفتم دیروز پسر دائیم با اون رفت بیرون که متاسفانه تصادف کردبه نظرشماچقدرافت قیمت پیدا کرده( درجلو ورکاب تعویض ومقداری ستون تورفته):18::18:
راست میگی تیپ 6 رو روندم اما به یاریس فقط در حالت خاموش سوار شدم اما از روی تجربه ی دوستان میگمنقل قول:
میدونی اشکال کار کجاس؟ شاید گیربکس 206 اتومات رو تست کرده باشی ولی مال تویوتا رو تست نکردی و فقط از روی اطلاعات رو کاغذ و اطلاعات علمی میگی
منم تو هندلینگ یاریس خیلی تعریف شنیدم به خصوص نرم بودنش اما قبول کن که ارزش خرید نداره چون خیلی گرونه!!! (البته تو ایران)
پس هم قدیم:31:نقل قول:
من با قد 187 هستم
مثل اینکه با ماشین های ایرونی هم حال نمیکنی شد قضیه (جنسیس!)نقل قول:
من اگه 20 تومن پول واسه ماشین داشته باشم مطمئن باش 8 تومن دیگه قرض میگیرم ماشین وارداتی میخرم ولی آت و آشغال های ایرانی رو سوار نمیشم!
اما قبول کن پوریا که کیفیت ساخت اوانته اون حد نیست که بشه روش حرف زد یاریس هم که خیلی گرونه
من با توجه به نیاز های دوستمون راهنمایی کردم. البته 206 هر چی باشه به اوانته نمیرسه
اگه قرار بشه به ماشین های ایرانی بگیم ات اشغال.....که نمیشه
پس اگه اینطوریه شما چرا به دوستمون پیشنهاد 206 تیپ 3 کردین؟
یه سمند LX مدل 83 , رنگ نقرابی که تا اخر سال بیمه داره و 108 هزارتا کار کرده و بدون رنگ شدگی هست و از نظر فنی مشکلی نداره
چقدر می ارزه ؟
ممنون :31:
به نظر من قیمت نرمالش 9 الی 200/9 هستش.
می خواستم یه سایپا 132 بخرم رنگ سفید
قیمتش هم 7764000
حالا می خواستم آبشن هم انتخاب کنم ولی نمیدونم چجوریه
مثلا این رینگ آلومینیومی که هست براش چه شکلیه (شرکت سایپا میزاره). اصلا ارزش داره سفارش بدم
در ضمن چراغ مه شکن جلو چی اون هم از لحاظ ظاهری تفاوتی با معمولی داره؟
فرمان هیدرولیک هم لازم داره یا نه فرمانش تیزه؟
تشکر- مبتدی ام