پینگ چیه بابانقل قول:
Downstream هی کم و زیاد میشه
سر شب اومده بود رو 32 :18:
برا من که چند وقت رو 60 ثابت بود الان چند شبه رو 30 ثابت شده :41:
برا شما چجوریه ؟
Printable View
پینگ چیه بابانقل قول:
سر شب اومده بود رو 32 :18:
برا من که چند وقت رو 60 ثابت بود الان چند شبه رو 30 ثابت شده :41:
برا شما چجوریه ؟
با سلام
من كه از صبانت استفاده ميكنم و هنوز فرقي نكرده و روي همون هست
شاتل فكر ميكنم يه خورده داره دستكاري ميكنه!!
موفق باشيد.
چه جوری هست؟سرعت؟پینگ؟نقل قول:
کدوم مرکز مخابراتی مشهد هستین؟
ممنون اگه جواب بدین
مکالمه من با پشتیبانی
سلام کی میخواین رپید شیر رو واسه دانلود بانه ور دارین
منظورم اینه که تا کی رپید شیر بعد از 1 شب باید بسته باشه
cs6511:16:16 AMبسته نیست
51140234911:16:38 AMاگه اینطوری بمونه من سیرویسمو مجبورم که عوض کنم برم صبانت
چرا عزیز بعد 1 سب تا 7 صبخ بستیه
cs6511:17:21 AMدر این مورد لطف بفرمایید شب تماس بگیرید
تا موردتان برسی شود
می توانید با 23089 در تماس باشد
سلام
آقا امروز دوباره زنگ زدم مخابرات تا ببینم رییس مرکز با تقاضای 256 موافقت کرده یا نه!
ساعت 9 زنگ زدم گفت هنوز رییس نیومده!
ساعت 12 زنگ زدم گفت الان میدم به رییس بررسی کنه:5:
ساعت 1 زنگ زدم ..............گفت موافقت کردن:31:
وقتی شارژ این ماهم تموم بشه سرعتم از 128 میبرن رو 256
...........
فکر کنم پورتاشون محدوده:13:
پس اگه کسی adsl از مخابرات دارهسریع اقدام کنه
ای بابا باز ما اومدیم سرویس عوض کنیم و بریم شرکت جدید . خبرهای بد از این شرکت اومددددددد توی این تایپیک .
محسن جان روحیه بده داداشششششششش
من امروز زنگ زدم گفتم خطم اماده است بیاد دیگههههههه گفتند فردا خبرت میکنیم هماهنگ کنیم بیان واسه نصب و ...... . خدایی فیبر نوریها دارین حال میکنید هاا
این طرح پنجم کی پیاده میشه ؟؟؟؟؟؟؟
اینترنت نامحدود شرکتها با قیمت 2 الی 3 برابر مخابراته و هیچ فرقی نداره و سرعت واقعی میده . خوش بحال فیبری هاااااااااااااااا . برید حالشو ببرید .
این شاتل بدجوری تر زده تو سرعت مرکز فرشچی بقیه هم همینجورین؟
فصخ میکنم از پارس آنلاین میگیرم
من سرعتم خوبهنقل قول:
استقلال
آره لعنتی ها چند روزه خیلی دارن نامردی میکننقل قول:
معلوم نیست کی میخوان گور مرگشون بیان خطمون رو فیبر کنن ما از دست این شرکت های خصوصی حروم خور راحت بشیم :19::19::19::19::19::19::19::19:
اگه خطم فیبر بود میرفتم یه 256 نامحدود از مخابرات میگرفتم راحت میشدم از دست این جماعت دزد.:19::19:
آره منم فرشچی هستمنقل قول:
افتضاحه
بعضی وقت ها میره رو 32
سرعت هم که رو 20 ثابت شده
پارس
انلاین تو این مرکز خوبه ؟
چجوری میشه فهمید خط نویز داره یا نه ؟
Downstream من خیلی متغیره
زنگ زدم گفت خط نویز داره
زیاد هم قطع میشه اینترنتم :41:
مخابرات بدبختت میکنه.نقل قول:
معلوم نیست کی میخوان گور مرگشون بیان خطمون رو فیبر کنن ما از دست این شرکت های خصوصی حروم خور راحت بشیم
چون بهت سرعت بالا نمیده. در حالی که سرعت بقیه ی آی اس پی ها یکی دو مگ در ثانیه هست.
شديدا تائيد ميشه من هم از صبا و هم مخابرات يكي تو دفتر يكي تو خونه سرويس دارم مال مخابرات اصلا به درد نميخوره دعا كن همچين اتفق برات نيوفتهنقل قول:
یک سوال
من pes 2010 آنلاین بازی میکنم.من و پسر عموم که دوتامون از مخابرات 128 داریم نمیتونیم با هم بازی کنیم.ولی با بقیه که صبانت یا پارس آنلاین دارن میتونیم.کسی میدونه علتش چیه؟
از سرعت پایینه آپلود نیست؟که حدود 7KB است.
یا از آپی ؟
مخابرات سرعت واقعی رو میده به اضافه این که نامحدود هستنقل قول:
اصلا شرکت ها سرعت 10 مگ بدن چه فایده این که محدود هست
چه قدر این صبانت مشتریاش رو عذاب داده هاااااا؟
من این مخابرات رو به این شرکت ها ترجیح میدم:20:
والا منم مخابرات بیاد میرم آخرین سرعتی که میدند رو میگیرممممممممم .
خسته شدم از بس دست و دلمون لرزید برای اینترنت حجمی . نامحدودشومنم که همون سرعت مخابراته دیگههههههه .
چونکه مخابرات با 10 نفر شیر میکنه. توی اون ورقه که بهتون دادن هم نوشتن.نقل قول:
برای همین پینگتون پایینه. نمیتونید آنلاین بازی کنید.
چرا بابا میشه آنلاین بازی کرد.پینگم از دوستم که پارس آنلاین داره پایینتره از صبانت بالاتره!نقل قول:
من میخوام بدونم که چرا ما دو تا که مخابراتیم نمیتونیم با هم بازی کنیم.
یکی باید هاست شه ، ولی نمیزاره بریم تو یک روم.
لطفا کمک کنید.
مخابرات مشهد فقط روی فیبر ADSL میده؟
همه جا همینطورهنقل قول:
مخابرات مشهد فقط روی فیبر ADSL میده؟
کاملا موافقم مخابرات بدبخت میکنهنقل قول:
منم دقیقا وضعیتم همینطوریه تو دفتر از صبانت و تو خونه از مخابرات اینترنت دارم اصلا سرعت ها قابل قیاس نیستنقل قول:
این حرف رو نزن بعدا پشیمون میشی اگه 128 از مخابرات داشته باشی و 24 ساعته بزاری رو دانلود حداکثر روزی 1 گیگ یا 1/200 گیگ دانلود میشه در حالیکه شرکت ها سرعتشون بازهنقل قول:
عزیز جان اینجا الان مسئله سرعت نیست که مساله محدود بودنشه.................
این سه ماه تموم شه میرم از مخابرات 1 مگ یا 2 مگ میگیرم............با امضای دانشگاه و از این حرفا..........
میدن دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما وقتی سرعت زیاد باشه تمایل داری بیشتر دانلود و وبگردی کنی برای همین همش به فکر اینی که کی محدودیت تموم میشه ولی اونایی که از مخابرات اینترنت دارن چون سرعتشون کمه کمتر حوصله میکنن پای اینترنت بشین یکیش خود من چون تو شرکت صبا دارم و سرعت زیاده وقتی میام خونه میشینم پای اینترنت مخابرات اصلا بهم حال نمیده :41::41:نقل قول:
بچه هایی که از مخابرات اینترنت دارن میدونن من چی میگم:46:
در ضمن مخابرات شاید 256 رو به دانشجو ها بده ولی فکر نکنم 1 مگ و 2 مگ بده :21:
من میخواستم 256 برای خونه بگیرم الکی گفتم شرکت دارم یارو گفت درخواست بدین مجوز شرکت رو بیارین کارشناسای ما میان بازدید و هزارتا دردسر دیگه منم به کلی از خیرش گذشتم ولی بالاخره 256 رو گرفتم اونم با استفاده از بند پ:31:
خاک بر سر شاتل
عزیز محدودیت داره نمیشه دانلود کرد 100 مگ اصلا سرعت بده وقتی محدوده دستت بستسنقل قول:
مثلا من وقتی بازی انلاین میکنم مثل همینteeworlds در حین بازی باید نگران این باشم که مصرفم زیاد نشه
ولی وقتی یک 256 نامحدود بگیرم دیگه خیالم راحته وهر چه قدر بخوام مصرف میکنم:8:
من خودم از مخابرات دارم و نمیدونم شما چی میگی؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
شما وقتی سرعت زیاد باشه تمایل داری بیشتر دانلود و وبگردی کنی برای همین همش به فکر اینی که کی محدودیت تموم میشه ولی اونایی که از مخابرات اینترنت دارن چون سرعتشون کمه کمتر حوصله میکنن پای اینترنت بشین یکیش خود من چون تو شرکت صبا دارم و سرعت زیاده وقتی میام خونه میشینم پای اینترنت مخابرات اصلا بهم حال نمیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه هایی که از مخابرات اینترنت دارن میدونن من چی میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن مخابرات شاید 256 رو به دانشجو ها بده ولی فکر نکنم 1 مگ و 2 مگ بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخواستم 256 برای خونه بگیرم الکی گفتم شرکت دارم یارو گفت درخواست بدین مجوز شرکت رو بیارین کارشناسای ما میان بازدید و هزارتا دردسر دیگه منم به کلی از خیرش گذشتم ولی بالاخره 256 رو گرفتم اونم با استفاده از بند پ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم الان 256 رو ازاد کردن و همه میتونن بگیرن.....:46:........1و2 مگ رو هم من عمرن میگیرم...:21:...باشه با خالم میرم بعد جرات دارن ندن:31:
سلام به دوستان همشهری
من الان دارم با شاتل کار می کنم اونم 256 اما اصلا سرعتش به 256نمی خوره:41:
سلاممممممممممممم به همه بر و بچچچچچچچچ
ما رفتیم تو تیم شاتلللل
آقا خودم و تیم پشتیبانی تلفنی نصبش کردیم . خدایی دم پشتیبانی گرم .
حالا باید دید سرعت دانلود چجوریاست .
محسن جان شاتل برای شب یوزر و پس خاصی میخواد ؟؟؟ آخه صبانت یوزر و پس شبانه اش فرق داشت .
به من چیزی نگفتند
با سلامنقل قول:
من از صبانت سرويس ميگيرم
اما واسه شاتل تا جايي كه ميدونم و قبلا هم بوده اينطوري هست كه به صورت pppoe خودشون كانكتت ميكنن و سر موعد مقرر ديسكانكتت ميكنن
احتياجي به يوزر و پسورد نداره
موفق باشيد.
سرعت روزانه که توووووووووووووپ بالای 220 هستنقل قول:
در مورد قطعی هم خیالت راحت هیچی قطعی نداره
ولی این چند شبه خیلی نامردا سرعت شبانه رو اوردن پایین :19::19:
امروز هم دمو pes2011 اومده میخوام دانلودش کنم خداکنه امشب سرعت خوب باشه که بعید میدونم:19::19::19::19::19:
نه با اکانت خودت کانکت میشی یوزر و پس جدیدی نمیخواد:46:
ظاهرا شاتل در مشهد دانلود شبانه از سایت رپیدشر و مسدود کرده !!!
دوستان دیگه در مشهد این مشکلو دارند ؟
مشهد - مرکز تلفن آزادی
بچه ها یک چیز جالب از شیرینگ مخابرات!
میتونی بری تو قسمت network و افرادی رو که روی پورت تو شریرن رو ببینی!
کسی تا حالا همچین تجربه ای داشته؟
الان برین یک تست بکنید.
شبا مگه سرعتو محدود به 30 نکرده بودند نکنه درست شد؟:18:نقل قول:
ميشه بيشتر توضيح بديدنقل قول:
بچه ها یک چیز جالب از شیرینگ مخابرات!
میتونی بری تو قسمت network و افرادی رو که روی پورت تو شریرن رو ببینی!
کسی تا حالا همچین تجربه ای داشته؟
الان برین یک تست بکنید.
ممنون
سرعت که روزانه خداییش عالیه . چیزی که لازم داریم و بدست میاریم و خدا رو شکرررررررر
منتظرم ببینم شب که گلی به سرمون میزنند :31:
فردا خبر میدم
چجوری باید دید؟نقل قول:
آره واسه منم بستن:41:نقل قول:
مشهد -مرکز فرشچی
دوستان
بله متاسفانه امکان دانلود از سایت رپیدشر در سرویس شبانه توسط شاتل مسدود شده
اینهم از شاتل ... که کلاهبردار از کار دراومد
امیدوارم مشکل اینترنت ایران بزودی حل بشه و از این مسخره بازیهای شرکتهای اینترنتی نجات پیدا کنیم
اگه تو ویندوز 7 هستی،برو تو my computer بعد از قست سمت چپ آخرین icon یعنی Nertwork رو انتخاب کن.نقل قول:
باید یک دقیقه واستی تا بقیه رو نشون بده.
تو xp دقیق نمیدونم ولی فکر کنم باید بری تو my network place بعد از سمت راست view workgroup computers
رو بزنی البته برا من جواب نداد ولی تو 7 ، 100% جواب میده.
امكان نداره سرعت 1 يا 2 ميگ رو بدن من صد در صد خيالت رو راحت ميكنم در ضمن من اين حرف رو بنا به دلايلي ميزنم كه نميشه توضيح داد ولي از اين نظر مطمئن باش ولي 256 رو راحت ميتوني بگيري اما بالاتر از اون رو فكرشو نكننقل قول:
مشكل از اين هست كه مخابرات IP دايناميك رو هم اختصاصي نميده و اون رو شير ميكنه به همين علت نميتونيد كه آنلاين بازي كنيد چون اون IP تنها مال شما نيستنقل قول:
نميتونم آنلاين بازي كنم...
اين مطلب رو با IP استاتيك اشنباه نكنيد IP استاتيك براي هميشه مال شماست اما دايناميك با هر بار اتصال عوض ميشه اما تا لحظه اتصال اگر اختصاصي باشه تنها به شما تغلق داره كه در مورد مخابرات متاسفانه اينگونه نيست