نقل قول:
من واژه ی یونیک رو درست میدونم برای هاشیراما و کیشی نوجتسو رو برای سوناده و کاکاشی و...
یونیک بودن هم خودش قسمت هایی داره که گفتم یک فرد در راس یک قوم قوی بیاد یونیک بشه حالت خاصی هست و با امثال کاکوزو دیدارا فرق میکنه
به هر حال وتژه یونیک یا همون منحصر به فرد بودن شامل حال مادارا و کاکوزو و هیدان هم میشه . همین طول عمر کاکوزو نشون میده که منحصر به فرده و قابلیت های خاصی داره.
نقل قول:
بله شفاف سازی کردم برای شما که از دزدی و تقلب گفتی ولی ولی جواب به چیه خودم دادم نمیدونم!
یک بار دیگه پستهایی که دادی رو بخون...اونایی که قرمز شده پست شماست
نقل قول:
اول اینکه دنیا دنیای نینجاییه و همه به دنبال قدرت هستن و عدم داشتن قدرت مساوی با مرگه پس رفتن به دنبال قدرت و جمع کردن اون نه دزدیه نه تقلب چه در مورد مادارا چه در مورد هر کسی
پس این گزینه شامل حال توبیراما هم میشه و برای قدرت میتونه از ادوتنسه استفده کنه...مادارا هم زد چشمهای برادرش رو درآورد و برای رسیدن به مانگنکیو بهترین دوست رو کشت.
نقل قول:
همین چند پست پیش یه صحبتی کردیم درباره ادوتنسه شدن مادارا که فرمودید برای بار هزارم لطف شامل حال مادارا شده و باید خدا رو هم شکر کنه که نیدایمه ای بود که ادو رو بسازه و... حقیقتا برو یک بار چیزایی که گفتم و گفتی رو بخون! یکبار دیگه بخون بی طرفانه! شمایی که میگی دزدی اتفاق افتاده (رفته با یارو تا پای مرگ جنگیده که ژنش رو بگیره و گرفته) و دزدی دزدیه بگو قتل عام چیه؟ شکستن احترام دنیای مرده ها و جنگ روانی چیه؟
طبق گفته بالایی که توسط خودت مطرح شده شما نمیتونی به توبیراما ایرادی بگیری . چون که توی دنیای نینجایی این مهمه که به قدرت برسی
نقل قول:
خب این لطف نیست وقتی مادارا خودش نقشه برگشتن داشته و سالها براش زحمت کشیده و زنده شدنش با ادوتنسه هم به خواست خودش نبوده و رضایت هم نداشته! این قسمت استوری رو شما بهش میگی لطف! جالبه!
مادارا نقشه برگشت داشت ولی بعد از مرگ ناگاتو چطور میخواست برگرده ؟! اوبیتو هم اون طور که نشون داده شد قصد برگردوندن مادارا رو نداشته...ربطی به رضایت یا عدم رضایت نداره . با این تکنیکه و ویژگی های اونه که مادارا این وسط اینطوری جولان میده.
نقل قول:
متوجه منظور شما نمیشم تا الان ناروتو و 5 تاکاگه و دیویژن نینجا ها جلوی مادارا رفتن و دووم نیاوردن زمان زنده بودنش هم با بدترین های زمان خودش جنگیده که مطمئنا از زمان حال نینجا های قوی تری بودن (مقایسه ی کاگه های الان و قبل) ولی هیچیش نشده! الان که دیگه موکتون رو هم بدست اورده ریننگان هم فعال کرده!
جاهایی هم که مادارا ظاهرا ضربه ای خورده دلیلش این بوده که خودش با اطلاع قبلی وایساده و نگاه کرده مثل موقعی که شهاب سنگ کوبید رو دیویژن که اگر ادو نبود حتما رعایت میکرد! برداشت شما نادرسته و بازی با کلماته! بعلاوه جلوی همون کاگه ها شما چند بار گفتی هفته دیگه سیلش میکنن سیل میشه و فرق نمیکنه حریف چی باشه شرایط چی باشه شما همیشه حرف هات رو با تصوراتی که داری میزنی!
نه دیگه . مادارا در جنگ با 5 کاگه از سوچیکاگه جینتون خورد و نصف بدنش رفت . به نظرت اگه ادو نبود میتونست جلوی همچین تکنیکی دوام بیاره ؟!
فقط هم اون زمانی که دوتا شهاب سنگ کشید پایین ایستاد و نگاه کرد. و باز هم اگر ادو نبود نمیتونست دوتا شهاب سنگ رو بکشه پایین و اگر هم میتونست کلی چاکرا از دست میداد .
نقل قول:
بله آرای بقیه ولی ایا این رای ها کارهای غلط اش رو پاک میکنه؟ همه رای دادن بهش و لقب هم گرفت که صلح جو هست ولی چه قبل از کونوها (تو جنگ و مزدور بودن) چه بعد از کونوها سر مسائل کلیدی دهکده ظلم خودشون رو نشان دادن. شما علم تقسیم بیجو گرفتی که این کار رو کرد خب درسته کار خوبی کرد و در اون زمان دیگه از اون بهتر نمیشد عمل کرد ولی بقیه قسمت ها هم هست!
شما اول مدرک بیار که در زمان هاشیراما به اوچیها ظلم شد . اول از هر چیزی باید این ادعا مطرح و اثبات بشه بعد بقیه رو ادامه داد . تا اونجایی هم که دیدیم و خوندیم هنوز مدرکی دال بر ظلم در زمان هاشیراما به اوچیها دیده نشده.
نقل قول:
الان شما دقیقا داری حقیقت پوشانی میکنی! یا میگی تقسیم بیجو کرد یا میگی پلیس کونوها درست کرد (که عملا ارزش مقامی و رسمی نداره و الکیه) ولی وقتی میگیم بعد از 100 سال ظلم و حق خوری اوچیها اومد و خواست کودتا کنه حقش رو بگیره میشه بد! چه سر کیوبی همکاری کردن چه نکردن هدفشون کودتا بوده و به نظر من حتی باید همون موقع شورش میکردن و شهر رو میگرفتن! این ها به خودیه خود بهانه هست ولی برای مواقعی هست که شرایط عادی باشه نه اون اوضاع کودتا و اماده جنگ بودن و...
اتفاقا شما هم داری بدون مدرک ادعای بیخودی میکنی . فقط میگی زمان هاشیراما و توبیراما ظلم شده بدون این که یک مدرک کوچک بر صحت صحبتت ارائه کنی. اوچیها اگه از وضعیتش ناراحت بود میتونست بره و اون رو مطرح کنه نه این که در خفا شروع به تصمیم گیری و به فکر کودتا باشه.
در ضمن اگه اوچیها میتونست اینقدر راحت دهکده رو بگیره مطمئن باش خیلی زودتر از این ها وارد معرکه میشد . مشکل اینجا بود که کونوها پر شده از اقوام مختلف که هر کدوم قدرت خاصی دارن که نیاز به توضیح نیست .
نقل قول:
سر قتل عام واقعا کم لطفی میکنی که میگی دانزو و بخصوص ایتاچی کارشون رو ساختن! یعنی کلا حرمت ایتاچی و زجری که کشید و یک قوم ادم رو بردی زیر سوال! دانزو و الدر ها که شاگرد های همون سنجوان بودن ایتاچی رو مجبور کردن این کار رو بکنه در حالی که ساندایمه (اگرچه راضی نبود با حمله ولی بازم با سکوتش خراب کاری کرد) میگفت اگر انبو و انبو بلک و اقوام قوی و جونین ها جمع بشن و بی خبر هم حمله بکنن به اوچیها باز سخته بتونن به موفقیت برسن!! ایتاچی هم که بی دلیل قتل عام نکرد و واقعا پایان ابرومندانه ای برای اوچیها درست کرد که نگن بهشون ظلم شد وساکت موندن!
من چیز خاصی در مورد ایتاچی نگفتم فقط عنوان کردم که قوم اوچیها رو کشته . حالا شما اصرار داری بار احساسی داستان رو زیاد کنی به من ربطی نداره.
هیچ اجباری هم در کار نبوده . حق انتخاب به ایتاچی دادن . میتونست با قوم اوچیها علیه کونوها بجنگه یا این که خودش کاری بکنه . در ضمن ساندایمه گفت که ایتاچی تا میتونی برامون وقت بخر . در ضمن اسمی از استفاده از خاندان های داخل دهکده اورده نشد.
فقط دانزو گفت که آنبوهای من و تو به همدیگه ملحق بشن .