سلامنقل قول:
فوننت های فارسی رو در پوشه ی Font موجود در Control Panel بریزید.
زبان فارسی برای سیستم رو هم قبل از کار بالا نصب کنید.
موفق باشید :40:
Printable View
سلامنقل قول:
فوننت های فارسی رو در پوشه ی Font موجود در Control Panel بریزید.
زبان فارسی برای سیستم رو هم قبل از کار بالا نصب کنید.
سلام والپیپرهایی که در C:\WINDOWS\Web\Wallpaper بودند حذف شدند در چه محلی از cd باید پیداشون کنم؟
توی درایو C من پوشه ای به اسم RECYCLER هستش! این طبیعیه، یا این کرم هستش؟!!!!
این تصاویر داخل CD وجود دارند اما پیدا کردنشون به همین راحتی داخل CD هم نیست چون درون فایل های قرار دارند و با نرم افزار های مخصوص خودشون باز میشن.نقل قول:
حیف که دارم از Dial up استفاده میکنم وگرنه برات آپلودشون میکردم.
این پوشه میتونه محل حمله و جمع آوری ویروس ها باشه ولی همیشه هم دلیلی برای بودن ویروس نیستنقل قول:
کار این پوشه اینه که وقتی شما فایلی رو در Recycle Bin حذف میکنید اون فایل به این پوشه انتقال داده میشه .
البته این کار دور از چشم شما اتفاق میفته تا برای دفعات بعدی قابل استفاده باشه.
سلام عزیزنقل قول:
این تصاویر داخل CD وجود دارند اما پیدا کردنشون به همین راحتی داخل CD هم نیست چون درون فایل های قرار دارند و با نرم افزار های مخصوص خودشون باز میشن.
حیف که دارم از Dial up استفاده میکنم وگرنه برات آپلودشون میکردم.
ببین در پوشه ی I386 شما سرچ کن jp_ نتیجه میاد اینکه مشخص بود بر همه!اما این فایل های Jpg یا Jpeg فشرده سازی شده اند که باید آنکمپرس بشن من که نفهمیدم از چه نرم افزاری ولی حجم فایل ها 1 مگ همش بود که از یکی از سایت ها دانیدم.
سلام:
چند روز هست كه موقع باز كردن يا نصب برنامه ها ارور زير مياد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين موقع باز كردن فاير فاكس هست.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
باتشكر
سلامنقل قول:
برو به این مسیر :
C:\windows\system 32
حالا در پوشه ی system32 دنبال فایل dwmapi.dll بگرد و پاکش کن .
اگر حل نشد Firefox 3.5 رو پاک کن و سیستم رو ری استارت و دوباره نصبش کن.
در صورت عدم حل مشکل از دستور sfc /scannow در cmd استفاده کن.
من یک مشکلی داشتم
وقتی نوت پد رو باز می کنم و متنی می نویسم موقعی که می خوام سیو کنم روی کلید سیو یا سیو از کلیک می کنم صفحه بسته میشه.
سلام عليكم !!! مي كم من امروز با اين TuneUp Memory Optimizer يه سري تغييرات توي سيستم انجام دادم ! كه در واقع نمي دونم قراره با اين تغييرات سرعت سيستمم زياد بشه يا كم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين جور كه توي عكس بيداست اون قسمت Free phizical memory رو از 400 و خورده اي به 700 و خورده اي تغيير دادم !!! حس مي كنم اول كار يكم سرعت كم شد ولي الان خوبه ...
مي خوام بدونم ديفالت اين كزينه جيه ؟؟؟
رم سيستم من هم 1 كيك هست ... به همراه CPU 2.8 Celeron و ويندوز سرويس بك 2 هم دارم ...(به اضافه ي يك سري ابديت هايي كه خودم انجام دادم مثل net fremework. ...
سیستم ویروسی نباشه؟نقل قول:
شما ویندوز رو repair کن شاید حل بشه یا نسخه نوت پد رو عوض کن.
سلامنقل قول:
دیفالت اون گزینه با نوجه به 1 گیگ رم 400mb است.
Phisycal Memory واسه اینه که وقتی برنامه ای رو اجرا میکنی برنامه از اون 400 مگابایت یه مقدارش رو (به نسبت حجیم بودن برنامه) مثلا 20 مگ اش رو برمیداره تا بتونه اجرا بشه و کارش رو خوب انجام بده.
اینکه بردیش روی 700 کار خوبی کردی یعنی 300 مگابایت دیگه هم از فضای درایو ویندوز رو بهش اختصاص دادی.
سلام
من یه مشکل با صدای کامپیوترم دارم، وقتی که یه مدت از روشن بودن کامپیوتر میگذره اگه موسیقی یا فیلمی در حال پخش باشه صداش درست پخش نمیشه و هر صدایی چند بار تکرار میشه و تا کامپیوترو خاموش نکنم درست نمیشه، حتی وقتی ویندوز جدید هم میریزم این مشکل رو داره، به نظر شما مشکل از چیه؟
سلامنقل قول:
درایور کارت صدا رو Reinstall کن .
احتمال زیاد اگر مشکل از درایور کارت صدا نبود احتمالا پروسه ای در حال اجراست (مثل آنتی ویروس های سنگینی مانند کسپراسکای) که همیشه در حال چک کردن سیستم هستند و بعضی اوقات هم باعث بروز چنین مشکلاتی میشن.
Task Manager رو کنترل کن.
اگر باز هم مشکل از نرم افزارها نبود احتمالا مشکل از ویندوزه.
همیشه هم از یک ویندوز خاص استفاده نکن.
همه کارایی که گفتید رو قبلا انجام دادم، فقط مدت هاست از یه cd ویندوز استفاده میکنم، یعنی مشکل از اونه؟
سلام
من رم ريدر اينترنال دارم...4 تا درايوش رفته.ميخواستم بدونم چطور ميشه اوردش..add new hardware مشكلمو حل نكرد...
البته از ابتدا بود...حوالي lang bar اما استاپش كردم...چطور ميشه اوردش...
سلامنقل قول:
به احتمال قوی . اگر مشکلتون با راه های بالا حل نشده.
برو تو Device Manager و روی هر کدوم خواستی فرقی نداره کلیک راست کن و Scan for hardware changes رو انتخاب کن.نقل قول:
اگر مشکل حل نشد کابل های داخلی رو چک و یکبار جداش کن و دوباره وصلش کن.
این ویندوز دابل اپ اکس پی رو یه چند ماهی بود که داشتم ولی یه روز پیغام داد که ویندوز شما غیر قانونیه
کسی تا حالا با این مشکل این ویدوز برخورد کرده؟
دوستان.....یادتونه خیلی قدیم یه ویروس بود که وقتی به اینترنت نصب میشدی یه صفحه مربعی شکل میومد و میگفت 40 ثانیه دیگه سیستمت ریست میشه!
حالا دقیقا یادم نیست که کرم بود یا چیز دیگه ای بود.....
حالا بعد از سالها کامپیوتری که به اینترنت همیشه نصبه این مشکل رو پیدا کرده!!!! با اینکه AVAST هم آپدیت هست!
به نظرتون چیکار کنم؟؟؟
سلامنقل قول:
Blaster Worm
کد:http://www.shahrecd.com/news.php?id3=369&no
کد:http://support.microsoft.com/kb/826955/
دوستان قبل از پرسش لطفا سرچ کنید.نقل قول:
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3824649&postcount=2982
با سلام
سیستم رو وقتی روشن میکنم این ارور رو میده:
CPU uCode mismatch. Pleas update BIOS and try again
بایوس رو هم آپدیتش کردم با جدیدترین فایل ولی همچنان ارور میاد. و بعد میگه f1 رو بزن
مشخصات سیستم هم اینه:
Main: ASUS P5KPL\1600
CPU: Intel 5300
RAM: 2gig patriot 800
سلامنقل قول:
باتری مادربورد رو دربیار و بعد از چند دقیقه سرجاش بذار .
ببین در اونجا نوشته ای به نام Bug ID وجود داره که یه شماره هم جلوش نوشته باشه ؟
من روی سیستمم هم XP دارم هم Linux که از Linux خودم استفاده نمیکنم. اطلاعاتی در یوزر ویندوز خودم هست که خصوصیه اما با وجود پسورد روی این یوزر این اطلاعات از Linux قابل دسترسی هستن. یکی از دوستان به من چیزی در مورد جلوگیری از Mount اتوماتیک پارتیشن ویندوز گفت. میخوام بدونم اگر شما دوستان چیزی از این قضیه میدونید و یا هر راه دیگه ای برای جلوگیری از دسترسی Linux به این اطلاعات دارین لطف کنین بگین
ممنون
سلام
با استفاده از نرم افزار Power Quest Partition Magic 8.5 میتونید پارتیشن Linux رو در هنگام Load شدن سیستم مخفی کنید و فقط پارتیشن ویندوز بالا بیاد.
انگار که پارتیشن لینوکس وجود نداره.
مرسی از جوابتوننقل قول:
این کارو کردم ولی جواب نداد. bug ID هم ننوشته اونجا
من یه مشکل دیگه هم دارم. گرافیک 4670 1گیگ ddr3 مارک force3D روی سیستم دارم درایورشم نصب کردم ولی تو بازی تصویر پرش خیلی زیاد داره. وقتی ویندوز بالا میاد گرافیک ارور میده. درایورش کامل نصبه. تو ویندوزم تو بعضی منوها پرش داره
سلامنقل قول:
من تخصصم بیشتر تو ویندوز و نرم افزاره .
برای سؤالتون به اینجا مراجعه کنید و بپرسید . اساتید بخش سخت افزار حرفه ای هستند و نتیجه ی بهتری میگیرید :
مشکلات کارت های گرافیک، تدوین و کپچر :
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=243
سلام.من این مشکلی که دارم قبلا هم بوده ولی نمیدونم چجور باید رفع کردش مشکلم این هست:وقتی اول ویندوز نصب میشه موقع خاموش کردن بر روی گزینه turn of computer کلیک کرده و 3 گزینه ظاهر میشد ولی وقتی به یکی از تنظیمات که فکر کنم مال اینتر نت بود دست کاری کردم یکدفعه سیستم ریست شد و ویندوز دوباره راه اندازی شد این دفعه برای خاموش کردن با گزینه shat down روبرو شدم که پنجرهای باز شد که بالاش ویندوز اکس پس پروفشنال نوشته و پایین ان کادری بود که علاوه بر گزینه شات دان گزینه های دیگری هم بود.با اینکه مشکل خاصی برام ایجاد نکرده ولی من به خاطر اینکار ویندوز عوض میکردم که اخرین باری که ویندوز عوض کردم باز هم این مشکل هست کسی میدونه که چجوری میشه سیستم خاموش کردن به حالت اولیه برگرده؟یا که راه حلی نداره و فقط باید ویندوز عوض بشه؟.............
سلام.نقل قول:
مسیر زیر رو طی کنید:
به کنترل پنل برید و Network Connections رو باز کنید.
روی Local Area Connections دوبل کلیک کنید.
در پنجره ای که باز میشه، از داخل کادر، Clinet for Microsfoft Networks رو انتخاب کنید و روی Uninstall کلیک کنید.
هر سوالی هم که پرسیده بشه Yes یا OK بزنید.
بعد از اتمام عملیات، سیستم رو ریستارت کنید.
موفق باشید :11:
دوست گرامی از راهنمایی خوبتون بسیار ممنونم . کارهایی که شما گفتین رو انجام دادم ریستارت هم کردم ولی همون صفحه اومد و به حالت اولیه بر نگشته میشه یکم بیشتر راهنمایی کنی.ممنون.نقل قول:
بعد از اینکه در اون پنجره Local Area Connection همه Clinet ها رو uninstall کردید، کار زیر رو انجام بدید:نقل قول:
به کنترل پنل برید و User Account رو باز کنید.
در صفحه اصلی گزینه Change The way users log on or off رو انتخاب کنید.
در صفحه بعدی که براتون باز میشه، تیک هر دو گزینه رو بزنید و Apply Options کنید.
این بار فکر کنم همه چیز درست شه.
موفق باشید :11:
از شما خیلی ممنونم.مشکلم حل شد .امیدوارم که همیشه موفق باشید:11:نقل قول:
متشكرنقل قول:
كابلا رو چك كردم مشكلي نداشت...دوباره هم وصلش كردم..درست نشد...يه پورت usb هم داره..اون كار ميكنه..يعني مشكل از كابل نيست.....scan هم كار نميده
!!
سلامنقل قول:
احتمالا نرم افزاری نصب کردی که باعث این مشکل شده یا شاید مشکل از ویندوزه.
یه سوالی داشتم ویندوز من گاهی وقتی آلت و شیفت می زنم زیبان نوشتن رو عوض نمی کنه و باید از رو تولباره پایین عوض کنم تو تنظیم هایی که می گه مشخص کنیید با چه دکمه های کیبوردی عوض بشه هم مشکلی نبود .
مرسی :)
سلامنقل قول:
من خودم قبلا این مشکل رو داشتم .
روی EN کلیک راست کن و Settings رو بزن.
در پنجره ی باز شده در قسمت Preferences دکمه ی Key Settings رو انتخاب کن.
در پنجره ی کوچکی که باز میشه اونجا اگر زبان فارسی رو نصب کرده باشی 3 گزینه وجود داره.
روی گزینه ی اول یعنی Switch Between Input Languages یک کلیک چپ کن و Change Key Sequence رو بزن.
در پنجره ی کوچک باز شده مانند تصویر زیر تنظیمش کن.
در آخر هم تمام پنجره هارو OK کن.
مرسی ولی گفتم که مشکل از اون نیست عینه همون عکس هست:)
سلامنقل قول:
مشکل از ویندوزه عزیز
چون من هم یک ویندوز داشتم که وقتی نصبش میکردم همین مشکل پیش میومد.
ولی جدیدا" اینجوری شده . شاید ویروس باشه .
سلامنقل قول:
احتمال داره
در هر صورت باید همه ی جوانب رو بررسی کرد
سلام
آیکون صدا که در تسک بار وجود داره نمایش داده نمیشه .
همچنین نمیشه صدا رو با دکمه مخصوص روی کیبورد کنترل کرد . البته درایور هر دو نصبه .
فقط امکان پخش صدا توسط پلیرها امکان پذیره .
لطفا راهنمایی کنین.
سلامنقل قول:
برو تو Control Panel و روی Sounds And Audio Devices دبل کلیک کن.
در پنجره ی باز شده تیک گزینه ی Place Volume icon in a taskbar رو بزن و دکمه ی OK رو فشار بده.