با سلامنقل قول:
البته توی این انجمن کلا دکمه تشکر نیست ...
موفق باشید.
Printable View
با سلامنقل قول:
البته توی این انجمن کلا دکمه تشکر نیست ...
موفق باشید.
سلام دوستان می خواستم یه فایل پیوست کنم ولی پیوست هام غیرفعالند. تا کی این محدودیت وجود داره؟
سلام دوست عزیز ...نقل قول:
این محدودیت نیست، بلکه امکانیه که فقط برای تیم مدیریت انجمن (+ناظر و همکار) وجود داره ...
هیچ یک از کاربران عادی و فعال این قابلیت رو ندارن ... :11:
سلام
یه مشکلی وجود داره تاپیک که نمیشد زد تاپیک مشکلاتم که قفله پس اینجا مینویسم!
در صفحه زیر :
پست های 925, 926, 927 (یا همان 6130043, 6132945, 6134076) کاربر General Mehran به صورتی ایجاد شده اند یا درآمده اند که قسمتی از آن را در زیر میبینید:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=54292&page=93
این موضوع باعث شده که حجم هر یک از این پست ها به بالای 300 کیلوبایت رسیده و حجم کلی صفحه 1.2 مگابایت شود.
چنین موضوعی یا اقدامی خرابکارانه و یا باگ یا مشکلی در دیتابیس انجمن است که این ورودی ها را به این شکل وارد پست کرده و مرورگر و اتصال اینترنت ما برای دانلود و ترجمه این data uri ها به سختی به زحمت می افتد!
مدیریت فنی رسیدگی کنید.
سلام
بالاخره بعد از مدتها
مشکل ندیدن لینکهای سریع حل شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دست شما درد نکنه!;)
با سلام دوستان از فروم که خارج شودم و الان که دوباره اومدم وقتی میخوام برم تاپیکی رو ببینم تعداد صفحه هارو نمیزنه مگه برم تو تاپیک که بالاوپایین نوشته تعداد صفحه ها رو حالا چیکار کنم
من دقیقا منظورتونو متوجه نشدم...
فعلا این عکس رو میزارم
از شما همینجوریه؟
اره همین جوری ولی تعداد صفحه های تاپیک رو نشون نمیدهنقل قول:
از چه مرورگری استفاده میکنید ؟!نقل قول:
اول مرورگرتون رو عوض کنید (مثلاً با IE وارد میشید، با Firefox یا Opera یا Chrome هم تست کنید ببینید همین جوریه ...)
بعد cache مرورگرتون رو پاک کنید، ببینید توفیقی حاصل میشه یا نه : دی
مرورگرم اپراست قبلا مشکلی نداشت ولی وقتی خروج رو زدم اینطوری شود
سلامنقل قول:
کش مرورگر را پاک کنید.
سلام
من از طریق یک کاربر به این سایت معرفی و عضو شدم موقع ثبت نام هم تو اون بخش مربوط نام کاربریشو وارد کردم...
اما الان وقتی میرم پروفایلش، جلوی معرفش زده 0 ، چرا ؟
سلام ببخشید اینجا کسی هست که در مورد افتر افکت اطلاعاتی داشته باشه
با سلامنقل قول:
این کدها مربوط به گروههای کاربری مختلف میشه
مثه کاربران معمولی و ادمین ها و همکاران و ......
موفق باشید.
سلام...
یه سوال داشتم و اون اینه که ناظرا میتونن پیغامای تایید نشده پروفایل بقیه کاربرا رو ببین؟و همینطور پیغامای خصوصیشونو؟
یعنی چی ؟ فک کنم اشتباه فهمیدی سوالو ....نقل قول:
فک کنم نام کاربری رو اشتباه وارد کردی ...
سلام . این قضیه ی در گوگل محبوب کنید که بالای فروم زده یعنی چی ؟ چو شبیه لایک زدن تو قیزبوک که نبود ! من نفهمیدم چیه.
من هم مث -TD- منظورتونو متوجه نشدمنقل قول:
با سلام
این کدها مربوط به گروههای کاربری مختلف میشه
مثه کاربران معمولی و ادمین ها و همکاران و ......
فک کنم در این مورد یه پست دیگه هم داده بودی ها :31:نقل قول:
یه سوال ذدیگه اینکه چجوری میتونم تشکر کنم... باتشکر
بعد از اتمام دوران محدودیتت، در ضمن تو بعضی از انجمن ها از جمله همین انجمن حاظر کلید تشکر غیر فعاله...
در مرود اون سوال دیگت هم شاید بقیه جواب اون سوال ها رو دادند و نیازی به جواب دوباره نبوده
+
موفق باشی
این محبوب کنید چیه دیگه
توضیح در مورد قابلیت پلاس وان گوگل +1 در گوگل محبوب کنید.....
قابلیت +1 گوگل یکی از بهترین ابداعان گوگل در جهت محبوب کردن مطالب و حذف اسپم از نتایج جستجو است.
شاید در جستجوی گوگل وقتی یک چیزی رو جستجو میکنید میبینید که خیل عظیمی از چرت ترین سایتها که فقط تگ شون واژه جستجو شده توسط شما هست میریزند...
وقتی این سایتها رو باز میکنید هیچ مطلب مفیدی از واژه جستجوتون نمیبینید (همه چیز داره بغیر از جستجوی شما...!)
با قابلیت پلاس وان گوگل در آینده نزدیک اسپم از جستجوی گوگل حذف خواهد شد...فقط توسط محبوب کردن مطالب توسط ما کاربران...
در ضمن شما با استفاده از این قابلیت در اکانت گوگل خود میتونید ببینید که کدوم دوستاتون مطلب مورد نظر را محبوب کرده اند...
این قابلیت را مثل لایک فیسبوک فرض کنید تا حدودی.....
گوگل.....:40:
تشکر بابت توضیح کامل .نقل قول:
توضیح در مورد قابلیت پلاس وان گوگل +1 در گوگل محبوب کنید.....
مرسي بابت آموزش
فقط اینکه تو هر پیجی که باشیم و این پلاس وان رو بزنیم، اون پیج رو برامون محبوب میکنه ؟!
مثلاً صفحهی 334 از این تاپیک رو محبوب کنیم، فقط همین صفحه اضافه میشه یا کل تاپیک !؟
خسته نباشید لطفا کمک کنید نرم افزار jawspdf creator را از اینترنت دانلود کردم وقتی فایلی را pdf می کنم روی همه صفحات لوگو می اندازد کسی هست راهنمایی کند کلا چگونه می شود لوگو را حذف کنم ایا تظیمات جایی دارد آن را برای همیشه غیر فعال کنم
آقا دمت گرم!
خواهش میکنم...:40:
همین صفحه محبوب میشه کوروش جان تا جایی که من میدونم.....
من سوالي داشتم
كجا مي تونم ترتيب رانك كاربرها رو ببينم ؟ به طور مثال درجه من " داره خودموني ميشه " هست و ديگري "پروفشنال" و همچنين مقدار پست لازم براي ترفيع درجه ...
لطفا راهنمايي كنيد
فک نمیکنم جایی باشه که تمام کاربر ها رو لیست کرده باشه... کاربران زیادند.. بالای 730000 نفر
فقط موقعی که پست ها رو مشاهده میکنید و تو پروفایلشون زیر نام کاربری و موقعی که به لیست دوستان هر کاربری رجوع کنید اونجا هم نوشته
20 تا 200 پست داره خودمونی میشه
200 تا 500 پست اگه نباشه جاش خالی میمونه
500 تا 1000 پست پروفشنال
1000 به بالا آخر فروم باز
(کاربر فعال، ناظر، همکار، مدیر و... بحثش جداست)
+
موفق باشید
سلامنقل قول:
بر حسب تعداد پست به شما یک ستاره و یک عنوان داده میشه.
دوست عزيز من ليست كاربرا رو نگفتم
منظور من رو نگرفتين . من مي خواستم انواع درجه ها رو بدونم و اينكه بعد از چه تعداد پست و يا ستاره ارتقاء درجه داده ميشه ...
اديت : خيلي ممنون دوستان گرامي saboos و Mohammad King . دقيقا همين اطلاعات رو مي خواستم بدونم :)
با آرزوي سلامتي براي شما و همراهان شما
200 اگه نباشه جاش خالی میمونه 2 ستارهنقل قول:
500 پروفشنال 3 ستاره
1500 آخر فروم باز 4 ستاره
2500 آخر فروم باز 5 ستاره
6 ستاره هم برای همکار/ ناظر /مدیر و.....
قضیه ی این چیه؟نقل قول:
24- هر کاربر تنها حق انتخاب و استفاده از یک "شناسه ی کاربری" را دارد و در صورت فعالیت یک کاربر با دو یا چند شناسه ی کاربری همه ی شناسه های کاربری وی بدون اطلاع قبلی حذف خواهد شد!
اگه توی یه خانواده 2 نفر عضو باشند چی
این که تو بخش اعلان اون بالا نوشته در گوگل محبوب کنید یعنی برای این کار باید کجا رو کلیک کنیم؟ این پایینو؟
یه سوال دیگه ، الان دو روزه که وقتی میام پی30 صفحاتش ارور میدن (مرورگرم اکسپلورر) :
Internet Explorer has blocked this website from displaying content with security certificate errors
نه بابا اشتباه متوجه شدی...منظورش این هست که شمایی که الان با یه میلی اومدی فروم و این یوزر رو ساختی...به اسم Ice Pain...نری یه میل دیگه بسازی بعد دوباره عوض همینجا شی....:20:نقل قول:
سلام
راهی هست که من همه پیغامای پروفایلمو یدفه حذف کنم؟!؟!
تعداد صفحات زیاده ،سخته بخوام صفحه به صفحه برگردم عقب
نقل قول:نقل قول:
لیست کاربران به ترتیب تعدا پست از بالاترین پست به پایین ترین پست در لینک زیر موجود هست
آمار افراد هم که با چه مقدار پست چه عنوانی هم دارند مشخصه
---
سلام........
یه اتفاق خیلی نادر و عجیب و جالب واسِ من
پیغام بازدیدکننده پروفایلم، تو هر صفحه بجای 10تا پیغام 50تا پیغام رو نمایش میده!!:31:
البته این خیلی خوبه به نظر من
چون دیگه لازم نیست تندتند صفحه هارو عقب جلو کنیم..........
کاش میشد یه سیستمی اضافه میکردید که خودمون انتخاب کنیم تو هر صفحه چنتا پیغام نمایش داده بشه/;)
سلام ، برای منم بعضـی موقع هــا اینجوری میشــه که به 1 روز نمیکشــه درسـت میشه .نقل قول:
دائمـــی نیســت که برای همیشــه پیغام هـا روی 50 تا تنظیـم و نمایش داده بشـــه .
موفق باشید!:40:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چــــرا لینک هایی که یه ناظر قبلا به شکل فعال قرار داده در تاپیک ها بعد از بازنشسته شدن به صورت غیر فعال میشه ؟!!!!
یه کم ظاهر پست رو زشت می کنــــه !
کاش میشد به همون شکل ِ فعال باقی بمونـــــه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا سمت کاربر فعال میگیرن و لینک فعال هاشون نشون داده میشه...نقل قول:
سلام
چــــرا لینک هایی که یه ناظر قبلا به شکل فعال قرار داده در تاپیک ها بعد از بازنشسته شدن به صورت غیر فعال میشه ؟!!!!
یه کم ظاهر پست رو زشت می کنــــه !
کاش میشد به همون شکل ِ فعال باقی بمونـــــه
یه سری هم میشن مدیر (همکار) بازنشسته که نتیجش میشه این !