یعنی از این به بعد دیگه نیازی نیست که نرم افزارشو نصب کنیم؟؟؟:40:نقل قول:
Printable View
یعنی از این به بعد دیگه نیازی نیست که نرم افزارشو نصب کنیم؟؟؟:40:نقل قول:
اقا اگه می خوان جوابتو بدن میدن یا کسی بلد نیست یا اونی که وارد هست سوال شما رو ندیده لطفا از پست های تکراری پرهیز کنید و همچنین قوانین انجمن را مطالعه کن:10:نقل قول:
آره و اگه درست باشه گوشی از این رو به اون رو میشه ، آره همون رو :دینقل قول:
اگه بخوای با گوشی بصورت دایال آپ وصل بشی به اینترنت باید سرویس Data روی گوشیت فعال باشه که هزینه ماهیانه اون 10000 تومن هست و هر دو ماه برات 20000 تومن روی قبضت میاد! و با GPRS هم متفاوت هست.نقل قول:
راستی دوستان من بعد از اینکه گوشی N82 م به خاطر صفحه کلیدش به فنا رفت(هر جا بردم نتونستن درستش کنن!!!) میخوام P1 بگیرم. پیشنهاد میدید این گوشی رو؟ از خریدتون راضی هستید؟ اگه الان بخواین گوشی بگیرید باز هم P1 رو انتخاب میکنید؟
ممنون از تمامی دوستان
بله دوست من اگه بخام دوباره گوشی بگیرم بازم p1 میگیرم البته خودت 100% ویژگی های p1 و n82 را میدونینقل قول:
خب باید از کجا فعلش کرد سرعتش چقدره؟؟؟نقل قول:
من هم همینطورنقل قول:
کسی در مورد gps اکسترنال برای p1 اطلاعی داره ؟
عزیزم اون p1Navigator ای که شما شنیده ما هرچی دنبالش گشتیم برای خرید پیدا نکردیم.نقل قول:
البته بلوتوث جی پی اس هایی هست اما به نظرم ارزش خرید نداره(70 ، 80 تومنی میشه)
آقا از این فریمور جدیده خبری نشد؟
GPS External هم چي ميخواي بدوني ازش؟
ظاهرا با بلوتوس با گوشي ارتباط برقرار ميكنه.
ميشه نقشه ها رو از اينترنت بگيري و با نصب نرم افزارش ازش استفاده كني.
دوستان , جدیدا وقتی rss گوشی باز میکنم و یکی از rss هارو Read More میزنم قاعدتا page باز میشه که ادامه به وصیله web نمایش بده اما وقتی می خواد Load بشه با پیغام Dump File created و در ادامه page بسته میشه و پیغام Application Closed میده:41:
(معنی تمام پیغام هاشم میدونم) اما نمیدونم مشکل از کجاست؟!!:3:
از طریق امور مشترکین تلفن همراه باید درخواست کنید.نقل قول:
روی اون اینترنت نداره!!! (اینو اشتباه نگیرید)
اونوقت شما میتونید کانکشن دایال آپ بسازید و مثل یه مودم شماره گیری کنید و وصل بشید به اینترنت.
سلام دوستان
آیا برنامه ای سراغ دارید که بشه screen saver بصورت ساعت آنالوگ روی گوشی P1 نصب کرد؟
با تشکر
فكر كنم برنامه bigben كه توي بخش نرم افزار هم هست.
تو بعضی گوشی ها بعضی مکان هایی که توش هستیم می نویسه تو p1 چجوری فعال میشه؟
تو 6270 هم دیدم می نویسه مثلا" پارک هفت تیر یا یه جایی که توش هستیم
با wireless چجوری میشه به اینترنت وصل شد؟
راستی قاب p1 هم میشه عوضش کرد؟اون lcd صفحه رویش عوض میشه؟
حامد از فلش لایت 3 چه خبر ؟ بالاخره برای uiq3 تولید شد؟
تو همون سایتی که حامد داده می تونی بری ببینی اومده یا نه
برای وصل شدن به اینترنت از طریق Wireless بایستی جایی باشی که شبکه بی سیم HotSpot داشته باشه و یا اینکه اینترنت به صورت عمومی و مجانی روی بی سیم ارائه بشه!نقل قول:
اقا موقع شارژ ال سی دی خاموش نمیشه طبیعیه این؟
البته اسکرین سیور رو غیر فعال کردم
c.panel>massaging>area informationنقل قول:
تو بعضی گوشی ها بعضی مکان هایی که توش هستیم می نویسه تو p1 چجوری فعال میشه؟
تو 6270 هم دیدم می نویسه مثلا" پارک هفت تیر یا یه جایی که توش هستیم
بعضي مناطق مثل فرودگاه ها وايرلس مجاني هست.نقل قول:
با wireless چجوری میشه به اینترنت وصل شد؟
بايد سرچ كني و وقتي شبكه اي پيدا كردي connect رو ميزني.وصل كه ميشه يه دايره آبي بالا كنار آنتن مياد كه مشخص ميشه كانكت شده و حالا بايد browser گوشي رو باز كني و توي سايت بري.
بعيد ميدونم.بيشتر مراقبش باشيد.نقل قول:
راستی قاب p1 هم میشه عوضش کرد؟اون lcd صفحه رویش عوض میشه؟
فعلا كه خبري نيست.ظاهرا سوني اريكسون ديگه UIQ رو كنار گذاشته.نقل قول:
حامد از فلش لایت 3 چه خبر ؟ بالاخره برای uiq3 تولید شد؟
حالا 2 حالت داره. يا بيخيال ميشه و ديگه آپديتي نمياد يا اينكه يه حالي ميده و يه آژديت تپل ميده كه شايد يكيش همين باشه.
روي پايه ؛طبيعي هست.نقل قول:
اقا موقع شارژ ال سی دی خاموش نمیشه طبیعیه این؟
البته اسکرین سیور رو غیر فعال کردم
کسی جواب نداد مجبوریم خودمون جواب خودمونو بدیم:31:نقل قول:
فکر کنم با مستر ریست درست بشه ! اما ارزش نداره مستر ریست کنم واسه این مورد . ولی اگه درست میشد خیلی خوب بود چون به کارم همیشه میاد ...
رضا جان اين ارور هم فكر كنم مثل همون ارور daraft توي مسيج هست.همه فيد ها رو پاك كن ببين درست ميشه؟
ريست نكني ها.مگه بيكاري.
مرسی حامد :11: باشه امتحان میکنم خبرشو میدم انشالله درست بشهنقل قول:
درضمن مبارکه بالاخره سربازی تموم شد ؟ :31: شیرینیش محفوظه؟:27:
با سلام خدمت دوستان
جدیدا یه مشکلی توی p1 برام پیش اومده که برنامههای جاوا اصلا اجرا نمیشن. یعنی لوگوی Java Powered میاد ولی بعدش دیگه خبری نیست... الان چه کار کنم من؟؟؟؟
وقتی برنامه رو اجرا میکنی یه چند لحظه صبر کن میاد.نقل قول:
یعنی معمولا آرم جاوا میاد و میره. اگه شما به برنامه یا جای دیگه برید نمیاد ولی اگه دست به چیزی نزنی 99 درصد اجرا میشه !
سلام
توی تبریز توی یکی از مغازه های موبایل نوشته روی p1 , N82 ویندوز نصب میکنه. رفتم پرسیدم که تم هست یا ویندوز گفت نه خود ویندوز موبایل ورژن نداره ولی بعد از نصب هم exe ها رو اجرا میکنه و هم sis ها رو .
کسی میدونه این چیه؟
خوب يه فداكاري كنن بده برات بريزن ببينيم شدني هست.دي...
ولي بعيده.
آره شدنیه 100 دصد هم جواب میده فقط یه نکته داره که مشخصش کردم:31:نقل قول:
واقعا" میشه ویندوز موبایل را روی P1 نصب کرد؟
خود ویندوز موبایل مایکروسافت؟ compact frameworke هم یعنی داره؟ خود خودش؟ بعد از نصب بپرس flash lite for pocket pc روش نصب میشه؟ اگه واقعا خود ویندوز موبایل مایکروسافت را میشه روش نصب کرد چجوریه راهش؟
اگه كسي ويندوز موبايل روي p1 نصب كرده بگه چه جورياست؟؟
نه بابا سر کاری تا حالا که نیومده !!!!!!!!!!
اگه دقت کنید وقتی با قلمش رو کوشی یه چیزی بکشی یه کم پایین تر جاش میفته.
طبیعیه؟
نه.طبيعي نيست.نقل قول:
اگه دقت کنید وقتی با قلمش رو کوشی یه چیزی بکشی یه کم پایین تر جاش میفته.
طبیعیه؟
بايد از توي control panel>other>set up wizard براي و صفحه نماي رو كاليبره كني.توي يكي از مراحل هست.بايد درست دقيقا روي يه دايره اي كه نشون ميده بزني تا تنظيم بشه.
نسخه جدید بازی بسیار زیبا و محبوب Prince of Persia توسط شرکت gameloft راهی بازار شد. این بازی که محصول سال 2008 این شرکت می باشد، با داستانی متفاوت نسبت به داستان های قبلی این بازی به دنبال کسب موفقیت در بازار بازی ها است. این بازی با گرافیک بسیار مطلوب به صورت کامل و در سایز های مختلف در سایت تخصصی موبایل آماده دانلود است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود:کد:http://www.4shared.com/file/68340837/6c348623/PrinceofPersia_2008_UIQ3.html
منبع: ir-tci.**org
دقیقا مشکل همینه که برنامههای جاوا اصلا نمیان! تا حدود یک هفته پیش کاملا درست بود ولی یکدفعه این مشکل پیش اومد..نقل قول:
مال من هم همینطوری شده بود فکر کنم مال هک ها باشه من مموری داخلی رو فورمت کردم درست شد. فکر کنم مستر ریست هم بکنین درست میشهنقل قول:
من که هرچی میدونستم گفتم .میگه 15 میگیرم ویندوز روی N82 , P1 نصب میکنم و بعدش میتونید هم برنامه های sis روش نصب کنین هم exe گفتم مطمئنی تم ویندوز نیست گفت بله گفتم ورژن چنده گفت ورژن نداره.نقل قول:
همین.
اما یه چیزی به فکرم رسیده نکنه یه emolator باشه که فایهای exe رو اجرا میکنه مثل همین شبیه ساز یا امولاتور نینتندو یا سگا که برای UIQ اومده. من هم خیلی مشتاقم بدونم چیه ولی طرف بیشتر از این لو نداد
بچه هایی که واردن یه کم جستجو کنن ببینیم این چیه.
من لينوكس(ورژن موبايل) رو شنيده بودم كه روي گوشي نصب ميكردند البته نه روي uiqنقل قول:
، ويندوز هم فكر كنم 80 % عملي باشه . شما خودت برو تست كن نتيجشو اينجا بزار :31:
يه جاي ديگه هم شنيده بودم كه طرف براي p990 اومده ويندوز نصب كنه و برد اصلي گوشي سوخته ....:18: