سلام دوستان شما که از این گوشی مدت زیادیه استفاده میکنید به نظرتون این گوشی بهتره(n95 8gig) یا i8510 من خودم n95 رودوست دارم
Printable View
سلام دوستان شما که از این گوشی مدت زیادیه استفاده میکنید به نظرتون این گوشی بهتره(n95 8gig) یا i8510 من خودم n95 رودوست دارم
من که میگم این گوشی با اینکه داره قدیمی میشه ولی تکه هم سرعتش خوبه هم... من که غیر از خوبی ازش ندیدم
این گوشی یکی از بهترین گوشیهای بازار هست ... درسته مدلهای جدید زیاد اومدن ولی این گوشی هنوز هم یکی از بهترینهاس
اگه8510 مشكل باتري نداشته باشه 100نقل قول:
امكانات بهتري و بيشتري رو در اختيار شما ميزاره
به نوعي ميشه گفت كه8510
يه 95 8 گيگ ارتقا يافته اس !
به نظرتون دوستان n95 8gig یا n96 یا n86 که بیشتر نظر خودم روی n86 هست اگه ممکنه یه مقایسه انجام بدید
ممنون
دوستان مقایسه در تاپیک مشاوره انجام بشه زودتر به تنیجه میرسید ...
.
با اینکه 86 جدیدتره و 96 هم خیلی سروصدا به پا کرد ولی من هنوز میگم هنوز هم 95 8 گیگ یکی از بهترین گوشیهای بازاره ...
بله! 8 گيگ هنوز بهترينه!!
شايد گوشياي ديگه يكسري امكانات بيشتر داشته باشن اما 8 گيگ همهچيش با هم هماهنگه و واقعا هيچ مشكلي براي صاحبش درست نميكنه!!:46:
8 گيگ پخش موزيك عالي رو با دوربين با كيفيت خيلي خوب و جي پي اس و خيلي چيزاي ديگه رو دراميخته!:31:
دوست من 79 خريده پدرشو تا حالا دراورده!!:31:
اگه ادم پول بده و86 بخره چه عیبی داره کمتر از 1 ماهه دیگه اپ دیتاش که اومد اونوقت اونم دیگه شاخه شاخه از هر نظر اینو که همه قبول دارین...
دوستان من یه n95 8gb دسته دوم گرفتم 6 ماه کارکرد اصل فنلاند با گارانتی اتصالات که چند ماه هم از گارانتیش مونده .حالا میخوام تستش کنم که مشکلی نداشته باشه میشه راهنمایی کنید
راستی 270 هم خریدم خوب خریدم؟
آره خوب گرفتی .... البته بستگی به تمیزی و سلامت گوشی هم داره ....
.
شما اگه میخوای از نظر نرم افزاری مشکلی نداشته باشه برو آپدیتش کن تا گوشیت جون بگیره ...
گوشی من باتریش زود تمام میشه، راهی هست؟
دوستان من گوشیمو هک کردم بوسیله نرم افزار ( متد HelloCarbide) حالا میخوام بدونم هک کردن به گوشی ضرر میرسونه یا نه؟
دوست من اتفاقاً گوشیه 8 گیگ یکی از بهترینها توی زمان شارژ هست ... یعنی وقتی شما فول شارژ میکنی راحت 2 روز بهتون شارژ میده ...نقل قول:
.
فکر کنم شما موقع که خریدی 8 ساعت توی سارژ اولیه رو نذاشتین درسته ..؟
N95 من معمولیه. الآن تاپیکشو پیدا کردم. اون 8 ساعت اولیه رو هم گذاشتم. کلا N95 معمولی شارژش زود تموم میشه! راهی نیست که این مدت افزایش پیدا کنه؟نقل قول:
تنها راهش اینه:نقل قول:
آموزش استفاده از باتری N95 8gig در N95 عادی و افزايش مدت شارژ
من که توصیه نمی کنم می زنی گوشی رو می ترکونی بعد می گی تو گفتی:31:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=220205
نقل قول:
عزیزم 8 ساعت شارژ اولیه دیگه چه صیغه ای هست؟
سر زمان خودش به محض فول شدن کل شارژر بصورت اتوماتیک قطع میشه. حالا شما 8 ساعت که هیچی 8 سال بذار وی شارژ!
مثل اینکه اصلا وصل نکردی.
در واقع این کار بوسیله یک ترانزیستور بیس وسط کوچک انجام میشه و یه پتانسیومتر دیجیتالی که براش یه ولتاژ معین تعریف میشه ( مثلا 6 ولت) و وقتی باتری به اون ولتاژ رسید. بصورت خودکار از طرف ترانزیستور جریان قطع میشه.
و این پدیده توی اکثر گوشی ها وجود داره. و توی شارژر باتری اتوموبیل یا موتور سیکلت یا لپ تاپ و....
.................................................. ....................................
کلا n95 معمولی مشکل باتری رو داره!
که البته با گذاشتن باتری 8 گیگ روش تا حدودی برطرف میشه!( این یه مرحله از تبدیل معمولی به نسه سوپرش بود!)
شما برو یه گوشی آک بگیر به قول خودت فقط بزار نیم ساعت یا یه ساعت فول شارز بشه .. بعدشم بهت میگم چه جوری و غیر طبیعی زود فول شارژ میشه و زود هم شارژ خالی میکنه ... بعد اون موقع متوجه میشی که گوشی آک رو باید 8 ساعت توی شارژ اولیه بزاری ...نقل قول:
سلام بروبچ
میگم اخرین فریم هنوز همون 31 هست یا جدید هم اومده ؟
اگه اگه اومده چه ویژگیهایی اضافه شده اگه نه که هیچی
اقا من 8 گيگ دارم و موقع اولين شارز هم اشتباه كردم و اون8 ساعت رو نذاشتم../.:41:نقل قول:
يه دو ساعت گذاشتم فقط !
الانم گوشي به زور 1 روز شارز نگه ميداره!!!:41::13:
راه حلش چيه؟
يه باتري ديگه بگيرم چند در مياد؟
سلام:40:نقل قول:
دوست عزیز من تا به حال 20 تا گوشی نو شاید عوض کرده باشم که هیچکدوم هم شارژ اولیه نزاشتم .
همشون هم باتریشون خوب جواب میداد.
این قضیه همش الکیه که افتاده سر زبون مغازه دارها.
من خودم مغازه دار هستم و اتفاقا همین جملرو هم میگم ولی گوشی که شارژ شد دیگه شارژنمیشه حالا
هرچی هم که بزاریش بیشتر شارژ بشه.
در ضمن اگه این موضوع درست باشه باید تویه دفترچه گوشی قید بشه مدت زمانش ولی
هرجای دفترچه بخونی نوشته تا زمانی که گوشی کاملا شارژبشه نگفته 8 ساعت یا 10 ساعت..
با تشکر.
سلام به نظرتون گوشی دست دوم منو که یه کم رنگ و روش رفته و یکی از بلندگوهاش هم خرخر میکنه رو چند بر میدارن
به نظرتون یه کم پول بذارم روش یه ان97 بگیرم ؟
خدا رفتگانت رو بیامرزهنقل قول:
بالاخره یکی رو دیدم که حرف حساب زد
نقل قول:
گوشی به این خوبی رو چیکار داری میخوای بفروشی!
بااین اوصاف نظر من روی 180 تومان هست!
ولی اگه خواستی بخری به نظر من Omina HD واقعا بهتره و ارزششو داره!
محتوای مخفی: حرف بد!
یه تحقیقی بکن تا به حقانیت حرف من پی ببری!!!!
نقل قول:با این حرف دوستمون - به ویژه با اون حرف بدش - بسیار موافقم! :دینقل قول:
N97 تنها چیز جالبی که داره صفحه نمایش لمسی و صفحه کلید فیزیکی کامل Qwerty هست. همین!
باور کن که این گوشی بسیار با ارزش تر از N97 هست... :46::10:
گوشی پیشین من 3250 بود. فقط طبق گفته دفترچه 2 ساعت و 45 دقیق زدم به شارژ. ازون به بعد به مدت سه سال باطریش پدرم رو درآورد! در حالیکه برای دوستم که 3250 داشت، گوشیش رو برای بار نخست 10 ساعت زده بود به شارژ و باطریش جوری شده بود که با کار کشیدن خفن بلوتوث و پخش آهنگ و غیره تا 2 الی 3 روز شارژ نگه می داشت! پس معلوم می شه که این قضیه کشک هم نیست... :5:نقل قول:
سلامنقل قول:
داریوش جان این موضوع رو که شما میگین من دقیقا برعکسشو چند بار دیدم ولی این که دلیلی نمیشه برایه رد این حرف.شاید شانسی اتفاق افتاده.
ولی من بازم میگم که این موضوع شارژ اولیه درست نیست.چون گوشی بعد از اتمام شارژ دیگه شارژ نمیشه.
من دقیقا نمیدونم که3250 کی تولید شده! و اصلا چه شکلی هست! شاید توی اون بکار نرفته باشه! مثل گوشی های قدیمی.نقل قول:
راه حل فهمیدنش اینه که وقتی باتری فول شد و مثلا یک ساعت از فول شدنش گذشت به باتری و شارژ دست بزنید.!
اگه داغ و گرم بود یعنی قطع کن نداره! ولی اگه دماش معمولی بود یعنی همون یه ساعت پیش قطع کرده و...
راستی یه چیزی:
هیچوقت شارژر رو بیکار در برق رها نکنید! از ما گفتن بود.
چطور؟ برا کم شدن عمر شارژر میگی یا چیز دیگه؟نقل قول:
چی بگم! :دینقل قول:
چطور فروشنده ای هستی که هنوز نمی دونی یکی از مشهورترین و پرفروش ترین گوشی های سال 2005 نوکیا چه شکلیه؟؟؟؟ :38:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نخستین سری باطری های Li - Ion در این گوشی استفاده شد... حالا من که نمی دونم...! :31: آخه اینو چطور حضم کنم که دوستم با این کار عمر کاری باطریش رو افزایش داد؟! :13:
آره... ولی کو گوش شنوا؟؟؟؟ :27:نقل قول:
یه مشکل!
امروز گوشی رو روشن کردم یدفعه دیدم installing تو صفحه ظاهر میشه هر موقع هم گوشی رو به com وصل میکنم بعد دوباره میرم تو گوشی این پیغام میاد بعد می نویسه :رفته تو عصابم اساسی پیغامش اینه
installing
unabele complete install application to mass memory.to install application remaing application go to application maneger
چکار کنم حل بشه؟
.............نقل قول:
نقل قول:
مجید جان دستت درد نکنه حل شد.
نقل قول:
دقیقا واسه همون میگم.
خوب من فروشنده نیستم!ولی عکسشو که گذاشتی یادم اومد! یه زمانی تو کف این گوشی بودم!نقل قول:
سلام دوستان من امروز اومدم به اين تاپك تا يادي از گذشته ها كنم
يادش بخير من هم يه روزي 95 داشتم و ميومدم اينجا سوال ميپرسيدم خدا بيامورزدش الان يه 86 دارم
ولي يه چيزي واقعا بگم با اينكه تا حالا 20 نوع گوشي دستم بوده و اكثرن مدل بالا ولي خدايش هيچي 95 نميشه
چند وقتیه بعد از اینکه #06#* یا کدهایی شبیه به این میزنم قبول میکنه ولی دیگه چیزی نشون نمیده بعدشم که دکمه ای رو فشار میدم انگار تموم میشه.
بعضی وقتا هم خودش خوب میشه ولی بعد از خاموش و روشن کردن گوشی دوباره همون جوری میشه.
برنامه یا روشی برای درست کردنش هست؟
با سلام
من 95ورژن 20 رو داشتم به توصیه دوستان اونو به 31 ارتقاء دادم که بهتر بشه ولی متاسفانه مصرف باطری که اتنظار داشتم از 2 به 3 روز برسه در کمال تعجب به یک روز رسیده و زود خالی میشه و گاه وقتی موزیک پلیرم هم هنگ میکنه که واسه پخش موزیک باید حتما گوشیمو روشن خاموش کنم تا خوب بشه
اگه کسی اطلاعات داره منو راهنمائی کنه که چیکار کنم ممنون
دقیقا N82 نگارش 31 هم یه همچین وضعیتی داره! :13:نقل قول:
منم الان که دقت میکنم میبینم گوشی منم همینطوری شده!!:41:نقل قول:
تا دو ماه پیش اصلا هنگ نکرده بود اما تو همین یکی دو هفته 3 بار هنگ کرده!!:18::41:
باطریش هم که کلا تعطیل شده...به روز نمیکشه ...حدود 20 ساعت بیشتر دووم نمیاره!!
نمیشه گوشیو به 20 برگردوند؟ البته بدون رفتن هک و انگیج و....!:31:
سلام.من n95 دارم. دكمه سبز گوشيم يه هو از كار افتاد.و بعضي وقتا خود به خود عمل ميكنه و شماره اينو اونو ميگيره.فكر نميكنم نرم افزاري باشه.ولي من ريستارت كارخونه هم كه كردم درست نشد.بازشم كردم كلي ور رفتم درست نشد.
نگاه كه ميكردم ديدم اگه بخوام كيبورد اون قستو عوض كنم كلي چيز ديگشم با برد اون قسمت بايد عوض شه.زيادم خوش ندارم گوشيم بيوفته دست گوشي ساز.حالا از مهندسا ميخوام كمك كنن سريع.آخه دارم ميميرم
نقل قول:
اون اينستالينگ واسه موقعي يه كه ميخواستي يه برنامه رو نصب كني بعد يه هو از كامپيوتر كشيديش.كه هر سري مخواد نصبش كنه ولي نموتونه.بايد اون برنامه رو از فايل هاي سيستمي پيدا كني و پاكش كني.كه عملا امكانش وجود نداره يا شايدم من بلد نيستم. من عكسا و فيلما آهنگا مو ريختم تو كامپيوترو رمم رو با كامپيوتر فلش كردم درست شد