آقا ما هم هستیم عمرا بزارم اینجا سوت و کور شه بچه ها:10::10:
آقا ما هم هستیم عمرا بزارم اینجا سوت و کور شه بچه ها:10::10:
:27::27:نقل قول:
آخی! خوب شد گفتی داداش!:27:
داشتم نگران میشدم!:46:
دیویدم که هست و ..... این صحبتا!:27:
من فقط از این لجم گرفته که چرا بارسا هم پیشنهاد همکاری داده به کریس رونالدو....؟! آخه یکی نیست به اینا حالی کنه که لا اقل حالا که کسی آدم حسابشون نمیکنه خودشونو سنگین نگه دارن؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کریس میخواد از منچستر بره؟
اگه بره که منچستره . . .. میشه.
اقا این احمد داره به شدت دنبال من می گرده اگه فهمید اخر ....
وحییییییییییییییید اگه گیرت نیارم حالا سر به سر من میذاری ها حالا که از کشور ژاپن هستی ها حالا که تو ولز زندگی میکنی ها حالا که یاد نداری به انگلیسی بنویسی ولز ها.......
خوب مهدی جان میگم نه بابا کریس از خداشه بیاد رئال ولی اجازش نمیدن اونوقت بره بارسا........
اونو سوتی دادم .. خودم وقتی اینتر رو زدم فهمیدم ...ولی دیگه تموم شده بود ....
رونالدو امسال نیاد سال بعد 100% رئال هست.
فرگوسن اگه همین فصلم رونالدو رو به زور نگه داره واقعا . . . هست, از فرگوسن بعیده
زورکی که نیست, می خواد بیاد رئال .
بارسلونا این وسط چی میگه , اونا برن وضع خودشون رو درست کنن بعد بیان وسط گود !!
به اسی جون خوبی دوست عزیز ؟
راستی در مورد بارسا بگم که نه اونا همچین کاری رو نخواهند کرد ...
و اینو بگم که رفقا به نظر من به احتمال 99% رونالدو این فصل نمیاد و اگه این فصل نیاد فصل بعد هم نمیخوام بیاد......
و در ضمن اینو بگم که دوستان یه خبر بد:
هانتلار وکیل دومش اعلام کرده که هنوز هیچی معلوم نیست و موکلش اصلا به رئال نزدیک نیست و بعد یورو تصمیم میگیره......
خوب با این تفاسیر دوستان :
1:رونالدو که احتمال بسی زیاد نمیاد
2:هانتلار هم هنوز مشخص نیس
3:دیگو هم که از اون بد تر
4:یعنی کلا هیچ خرید مثبتی نداریم
5:در عوض روبیهو داره ساز جدایی میزنه
از این بدتر وضع در نقل و انتقالات ممکنه.......
سلام خدمت دو ستانم احمد جان مهدی جان و وحید جان و اسی جان ( نزنین بابا اشتباه تایپی بود ) غلط کردم الان درستش میکنم raul- zizo -iker-vezliاز آواتارم لذت میبرین ؟؟
میگم این فرگی هم خیلی پر رو شده شیطونه میگه بزنم لب پایینشم بپرونم آخه میدونید که لب بالا نداره ؟داستانش طولانی هست اینو با عکس هم به همه ثابت کردم
آره دیوید.....برو دعا کن رائول اشتباه تایپیتو نبینه!!!:دی
آواتارتم که باز منو تو خودش غرق کرد و برد تو یه دنیای دیگه...خیلی قشنگه.....!
قضیه ی لب فرگی چیه؟ تعریف کن..............!
رائول جونم تو هم راست میگی...خیلی دارن ضایع کار میکنن...خدا نکنه بخوان همین جوری ادامه بدن...خیر سرمون داشتیم میرفتیم برای قهرمانیه اروپا....!
انخال تورس مدیر باشگاه ختافه بیان کرد که به احتمال زیاد مسئولان باشگاه رئال مادرید قصد دارند تا به گرانرو اجازه دهند تا یک سال دیگر در ختافه بماند.
این صحبتها از سوی تورس در حالی زده می شود که شوستر بارها گفته است که روی گرانرو در فصل اتی حساب باز کرده است و خود این بازیکن نیز دوست دارد تا به برنابئو برگردد.
تورس مدیر ختافه قصد دارد تا با این حرفها رئالی ها را در عمل انجام شده قرار دهد و انها را مجبور کند تا اجازه دهند گرانرو یک فصل دیگر در ختافه بماند.
گرانرو هافبک ۲۰ ساله تیم ب رئال مادرید که فصل گذشته به طور قرضی از رئال به ختافه رفت بعد از سپری کردن یک فصل بسیار موفق در این تیم حالا قصد دارد تا به تیم اصلیش بازگردد ولی وی گفته است در حالی برمی گردد که بداند در افکار شوستر جایگاه شایسته ای دارد.
تورس معتقد است که اگر گرانرو به مادرید برگردد باز باید یک فصل کامل روی نیمکت بنشیند و فصل بعد دوباره مجبور می شود که به ختافه بیاید
مسئولان باشگاه رئال مادرید قصد دارند تا استفان لیختینر ستاره سوئیسی تیم لیل فرانسه را به خدمت بگیرند.
از اعتبار قرارداد این بازیکن با تیم لیل فقط یک سال دیگر باقی مانده است و این بازیکن می تواند طبق قانون فیفا با خرید این یک سال به عنوان بازیکن ازاد به تیم دیگری برود.
مسئولان فنی رئال مادرید قصد دارند تا جانشین خوبی برای سرجیو راموس بر روی نیمکت داشته باشند و اعتقاد دارند این مدافع راست ۲۴ ساله می تواند ان شخص مورد نظر باشد.
خود بازیکن در این مورد گفت :
افتخار می کنم که باشگاهی همچون رئال مادرید علاقمند به جذب من است ولی اولویت من رقابتهای یورو ۲۰۰۸ است و باید با برادرم که وکیلم نیز هست صحبت کنم.
یان هانتلار مهاجم ۲۴ ساله و هلندی تیم اژاکس در استانه بستن قرارداد با باشگاه رئال مادرید است.
وکیل ایتالیایی این بازیکن ؛ وینچنزو مورابیتو این گونه بیان کرد که :
او خیلی به رئال مادرید نزدیک است و به نظر می رسد دیگر این بازیکن می تواند به رئال مادرید برود چون تمام توافقات بین هر دو طرف به انجام رسیده است.
برند شوستر سرمربی المانی تیم رئال مادرید همیشه از یان هانتلار به عنوان یکی از خریدهای مهم خویش در این فصل از نقل و انتقالات تابستانی نام برده است.
این مهاجم ۲۴ ساله در این فصل از رقابتهای لیگ هلند موفق شده است ۳۱ بار برای اژاکس گلزنی کند.
(رائول تو که یه چیز دیگه گفتی؟ چه جوریاس؟!)
مسئولان باشگاه ریسینگ سانتاندر قصد دارند تا ۴ تن از بازیکنان رئال مادرید را به تیم خود منتقل کنند.
به نظر می رسد بعد از اینکه رئال مادرید موفق شد تا گارای مدافع ۲۱ ساله و ارژانتینی سانتاندر را به خدمت بگیرد اکنون مسئولان تیم سانتاندر قصد دارند از این موقعیت استفاده کرده تا بتوانند رضایت مسئولان تیم مادریدی را جهت خرید ۴ بازیکن از این تیم فراهم بیاورند.
فرانسیسکو پرنیا رئیس باشگاه سانتاندر که حالا دیگر رابطه خوبی با مسئولان تیم رئال دارد می خواهد رویستن درنت - میگل تورس - روبرتو سولدادو - ژاوی گارسیا و گرانرو را به خدمت بگیرد.
گفتنی است ژاوی گارسیا هافبک دفاعی جوان رئال مادرید فصل گذشته به طور قرضی در تیم اوساسونا بازی کرد و بعد از درخشش در تیم اوساسونا حالا به تیم رئال مادرید برگشته است و گرانرو هافبک تهاجمی و جوان رئال مادرید نیز فصل گذشته در تیم ختافه بازی کرد و او نیز مانند گارسیا بعد از درخشش در تیم ختافه اکنون قصد دارد به تیم اول پایتخت برگردد
مسئولان رئال مادرید قصد دارند تا با پیشنهادی واقعا نجومی و غیر متعارف کریستیانو رونالدو را متقاعد کنند به برنابئو بیاید.
این بار دیگر نه مارکا و نه اس بلکه اکثر روزنامه های انگلستان گزارش دادند که رئال مادرید با ۷۵ میلیون پوند !!! شانس خود را بار دیگر برای خرید کریستیانو امتحان می کند.
مسئولان باشگاه مادریدی به وکیل این بازیکن هشدار داده اند که روی این قیمت بسیار خوب فکر کنند چون دیگر پیشنهاد بالاتری در کار نخواهد بود.
بیشترین پولی که تا الان در جهان فوتبال به بازیکنی داده شده است متعلق به زین الدین زیدان بازیکن و اسطوره فراموش نشدنی رئال مادرید است که این باشگاه مادریدی زیدان فرانسوی را در سال ۲۰۰۱ با ۴۶ میلیون پوند از یووتنوس ایتالیا به مادرید منتقل کردند.
بر این اساس براورد می شود که رونالدو حقوقی معادل ۳۰۰ هزار پوند در هفته دریافت خواهد کرد که بیشترین حقوق هفتگی در بین بازیکنان حال حاضر دنیاست
البته خودم فکر کنم بیشترین قیمت از زیزوی من منتقل شد به دیوید.....نشد؟!
در هر صورت زیزو بازم یه چیز دیگست برای من!
بکام جان دیگه تکرار نشه ها و کرنه من میدونم تو
و دوم زیزوی بزرگ از بزرگیت ممنون...
و دوباره اینکه زیزوی عزیز فک کنم تو تاریخ فوتبال دیگه محاله تیمی واس کسی این ابر پیشنهاد رو بده......و اگه رونالدو نیاد باید به عقل سلیمش شک کرد......
و اینکه درباره راسینگ واقعآ ایول رفیق خیلی خوب هستش من که بسیار موافق این سیاست هستم که تیمی مث ختافه و راسینگ رو از خودمون کنیم تا بازیکنهای جوانمون تو اونا رشد کنن ......
باز هم از همکاری شما ممنون
خواهش....!امّآ چرا این قدر رسمی رائول حونم....؟!ما که یه زمانی داداشت بودیم!!!
زیزو جون از دست این بکام عصبانی بودم ها
نه من که جدی نبودم خیلی هم داداشی صحبت کردم داشی و هنوز هم واس همیشه داداش بزرگه مایه داش زیزو.......
بکام جان ناراحت نشی تو هم داشی داش....
میگم این دست مزد هفته ای 300 هزار یورو به تومن در سال چقدر میشه؟
فک نکنم اگه ما در کل عمرمون شب و روز 24 ساعت کار کنیم باز نصف این پولو بدست بیاریم......
رونالدو گفت فصل بعد در رئال بازی میکنم
اخبار همین الان اعلام کرد که کریس رونالدو رسما اعلام کرده که فصل بعد قطعا در رئال بازی میکنه..........
.
.
.
موفق شدیم.........تبرییییییییییککک کککککک
اصلا خوشم نمیاد ازش
نه مهدی جان هنوز معلوم نیست اخه منچستر مگه به این سادگیا ول کن کریس هست......
راستی میگم بدجوری کریس دوستدار رئال هست واس همین باید بگم دمش گرم.......
اگه خودش بخواد که منچستر کاری نمی تونه بکنه ...
فقط می تونه مادرش رو گروگان بگیره بگه همین جا بمون ....
والا بللا به زور نمیشه بازیکن رو نگه داشت منچستر هم خوب می دونه !
کریس بخواد بیاد هیچ کس نمی تونه جلوشو بگیره ! بازی ها در سطح اروپاست ها !
لیگ شنگول آباد نیست که, یه رونالدوی نارازی و بد می تونه منچستر رو کاملا به هم بریزه !
من با رونالدو صحبت کردم وگفت من فکر همه جا رو کردم وبرا مادم 14 تا مامور گذاشتم ... تا در زمانی من در اتریش هستم کسی نتونه کاری کنه ---
به میبینم که عجب فعاله تاپیک ایول دوستان:
خوب اینو بگم که خدمت دوستان دلم عجیب ها واقعآ عجیب واس بازیهای رئال تنگ شده .........
اگه به من بود همین الان میگفتم که سریع این 3 ماه بگذره و بازیهای تیم رئال رو ببینم بدجوری عاشقتم رئال مادرید.......
میگم دوستان کسی از دانیل اوپاره نداره؟
راست می گی ...نقل قول:
واقعآ عجیب واس بازیهای رئال تنگ شده .........
اون شبا یادته ؟؟؟
چه حالی می داد ها ....ساعت 2 نصفه شب. ...
Full name: Daniel Opare
Date of birth: October 18, 1990
Birthplace: Accra, Ghana
Nationality: Ghanaian
EU passport: No
Height: 173 cms
Weight: 63 kgs
Club: Real Madrid Castilla
Position: Defender [R]
Squad Number: 0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
belanco جان من شر مندتم داشی (ببخشید برادر) :11::11:
اینم بگم والا من الان دارم با گلایی که از فصل پیش دانلود کردم حال میکنم وگرنه دیگه الان من در میان شما نبودم دوستان -
میگم حیف دیوید برا به هم زدن قراردادش خیلی باید پول بده وگرنه اگه بر میگشت چی میشد ( این کلمه رو که گفتم اشک تو چشام جمع شد )
برادر ها دعوا نفرمایید ..:دی
رونالدو با این سرعتی که رشد کرد و یه استار شد به همین سرعت هم پس رفت میکنه.
اینها ار عواقب دیدن فیلمهای حماسی هست - سید خدا
نگو این حرفو داره میاد رئال- بچه عشق رئال از سرش نمیره بیرون حتی 1 لحظهنقل قول:
بیاد رئال میخواد تو پست کی بازی کنه؟
دقیقا منم توی کفم ...
ما دو تا wing داریم ..
یکی روبن یکی هم روبینیو ...
که هم پسته با روبینیو ...
واسه همین روبینیو هی می گه می خوام برم ..حق داره بی چاره منم جاش بودم می رفتم ...
خوش بحالت بکام جان بنده که باید بسازمو بسوزم..
ولی خوب پارسال تا دلت بخواد یعنی 100 بار من جشن قهرمانی رو از realmadridtv دیدم ولی حالا خدا لعنتش کنه کسانی که نمیدونم واس چی اونو تغییرش دادند و دیگه اصلآ تو هاتبرد نیست!!!!!!
کسی اگه تو این زمینه بتونه به من کمک کنه هزاران بار از اون تشکر خواهم کرد...........
من خداییش ماهواره ندارم ولی یه داش رائول که بیشتر نداریم تا فردا برات آمارشو میفرستم.
اون گلا رو هم از همین جا دانلود کردم
شما فرقتون با بقیه چیه ؟؟؟:دینقل قول:
خوش بحالت بکام جان بنده که باید بسازمو بسوزم..
ولی خوب پارسال تا دلت بخواد یعنی 100 بار من جشن قهرمانی رو از realmadridtv دیدم ولی حالا خدا لعنتش کنه کسانی که نمیدونم واس چی اونو تغییرش دادند و دیگه اصلآ تو هاتبرد نیست!!!!!!
کسی اگه تو این زمینه بتونه به من کمک کنه هزاران بار از اون تشکر خواهم کرد...........
ما نمی تونیم ببینیم شمما هم نباید ببینید ..:دی
کاسیاس میام خفت میکنم ها
بابا من میخوام این شبکه رو باور کنید اونقدر باحاله که حد نداره مخصوصآ برنامه که 4 تا کارشناسو میاره و درباره تیم حرف میزنن عالیه و فصل قبل درباره بهترین ترکیب یکی از برنامه هاشون بود یعنی اونقدر پر محتوا و قشنگ و خوب بود که نگو و نپرس امسال دیگه بدون این شبکه دارم دیووونه میشم من همه امیدم این شبکه بود که اونم چندین ماهه که نیستش و نو سیگنال رو مینویسه.........
و همینطور من برنامه که در اون بازیکنهای تازه امده رو معرفی میکرد مثلآ وسلی و درنت و متذلدر رو که اومده بودن داشت بررسی میکرد که کامل اول مصاحبش رو بعد هم پیراهنش رو بعد اونجا که میان واس نمایش روپایی میرن و غیره رو نشون داد بعدش هم تست پزشکی شون که داشتن از اونا میگرفتن که نشون داد واقعآ این رئال مادرید یه غول فوتبال هست اونقدر امکانات داشت که باورم نمیشد کلا اگه یه بار این شبکه رو ببیند ول کنش نمیشین......
نه بچها دیگه دنبالش نباشید خودم مشکل رو فهمیدم.........
نه خدای من .......
کلا تو خاورمیانه این شبکه رو نمیگیره چون از روی هاتبرد رفته.............
فک کنم کارشناساش مونثن وگرنه این قدر مشتاق نمی شدی ..:دی :دی :دی