جـــوک میگی؟ :n04: سرویســت محــدود یا نــامحـــدود؟:n04:نقل قول:
Printable View
جـــوک میگی؟ :n04: سرویســت محــدود یا نــامحـــدود؟:n04:نقل قول:
2 مگ نا محدود برنزی همون که از همه ارزونتره.....فک کنم ماهی 90 تومن هزینشه.....نقل قول:
راستش اوضاع وب گردی با 256 ک ماهی 15 تومن تقریبا بود زیاد فرق نمیکنه
دوستان تلفنی میشه مستقیم از خود 82185 ثبت نام کرد ؟
به نظرم اگه زنگ بزنی از خودشون در مورد قیمتا و طریقه ثبت نام و .... بپرسی بهترهنقل قول:
باید صبح زنگ بزنم که قسمت فروش باششنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
امروز یکشنبه 1 مگابیتم وصل شد. اینم تست :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه تلفنی ثبت نام کرد ؟نقل قول:
فقط تلفنی میشه :n29: آخه راه دیگه ای هست مگه ؟ :n13:نقل قول:
نقل قول:
تلفنی ثبت نام کنم ، بعد چطور هزینشو پرداخت کنم ؟
سامی این فن آوا بدرد من نمیخوره چون من 2مگ با شبانه میخوام اینم فقط 1مگش شبانه داره من شاید رفتم لقمان لقمان شبانش خوبه؟2مگش شبا 250کیلوبایت میده؟نقل قول:
لقمانم چند سال پیش داشتم الان نمیدونم چطوره. باید زنگ بزنی ازشون بپرسینقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
شاید بشه ولی باید کپی کارت ملی هم بفرستی. بعدش، خوب زنگ بزن تهران آنها راهنمایی می کنند.نقل قول:
همون موقع میگه پرداخت از طریق کنترل پنلتوننقل قول:
با نام خدا و سلام
سرویس نا محدوداش افتضاحن [emoji17]
من که به پارس انلاین برگشتم
Sent from my iPhone using Tapatalk
زنگ زدم واسه ثبت نام گفتم از خوزستان تماس میگیرم ، گفتش باید با نمایندگی خوزستان تماس بگیری ! ما ثبت نامت نمیکنیم !! . این نمایندگی خوزستانشون هم قیمتاش خیلی گرون تر از خود فن اواست و قیمتاش زمین تا اسمون فرق داره. حالا نمیدونم واقعا به همه میگن با نمایندگی تماس بگیرید یا فقط به من اینجوری گفتنقل قول:
من دو هفته است 1 مگ نامحدود دارم
بارها تست گرفتم ، سرعتش ثابته و قطعی هم نداشته تا حالا
در مورد ثبت نام هم هیچی نمی خوان
فقط زنگ میزنی و مشخصات رو می دی ، بعد یه کنترل پنل تو سایت برات باز میکنن
مبلغ رو بهت میگه ، واریز کردی اطلاع می دی و تمام
خیلی جالبه برام که مدت زمان جمع آوری از شرکت قبلی و رانژه شدن جدید فقط 5 روز طول کشید
دوستان من از امروز بعد از ظهر سرعت دانلودم از 20 بالاتر نمیره:n04:
اپلودمم خوب نیست:n09:
زنگ زدم پشتیبانی میگن نویز دارم ولی snr بین 13 و 15 هست که خوبه:n13:
کسی تا حالا این مشکلو داشته؟:n03:
1مگ نامحدود
فقط پهنای باند رو ببینید از سرور آمریکا ،سرعت کامل میده:n02:
جهت اطلاع speedtest تست که میگیره مولتی کانکشن هست و تقریبا تمام ISP هارو تست بگیری تمام پهنای باند نشون میده (به خاطر مولتی کانکشن بودنش...)نقل قول:
اگه میخوای نشون بدی که ISP خوبه تک کانکشن تست بگیر ببین پهنای باند کامل میده یا نه!
مشکل از شما نیست من یه ماه پیش 128 داشتم قبل این تخلیه کنم مذخرفترین اینترنت عمرا داشتم تجربه میکردم ، اگه شما هم مشکلی ندارین حتما از فن آوا بیاین بیرون :n16:نقل قول:
دوست من snr پایینه ، بالای 20 تا خوبهنقل قول:
زنگ بزن به خود فن آوا بگو بهشون! بگو نمایندگی تون خیلی داره گرون میده و من میخوام مستقیم از خودتون سرویس بگیرم. قبول میکنننقل قول:
نقل قول:
من 512 نامحدود دارم پهنای باند تک کانکشن هم دقیقا همون سرعت دانلود خودشو میده. این هم عکس:
سرویس 2 مگ برنزی نامحدود
دوستانی که از مشهد هستند، سرویس ۱ مگ نامحدود ( ۴۵ تومن ) با چه سرعتی دانلود میکنه؟ وضع دیدن ویدیو آنلاینش چه طوره؟ برای مشهد باید به خودشون مستقیم زنگ زد یا نمایندگی؟
از ظهر اختلال و قطعی
میگن مشکل پهنای بانده :n29::n22:
سلام من یک سوال داشتم
سرویس 2 مگ فن اوا کسی گرفته اینجا سرعت دانلود چقدره ؟
ببخشید کسی از دوستان نامحدود 2 مگ را دارد اینجا ؟
کیفیت چگونه است ؟
ممنون
الان رفتم تو پنلم دیدم همه قیمت ها زیاد شد! برای شما هم همینطوره ؟ 512 شده 31 تومن ، یک مگ 60 تومن !
DP-256-15G سرويس 256Kbps با 15GB ترافيک ماهيانه 460,000 ریال 256 DP-256-SU سرويس 256Kbps با ترافيک ماهيانه نامحدود 361,200 ریال 256 DP-512-20G سرويس 512Kbps با 20GB ترافيک ماهيانه 595,000 ریال 512 DP-512-GU سرويس 512Kbps با ترافيک ماهيانه نامحدود 884,400 ریال 512 DP-512-UN سرويس 512Kbps با ترافيک ماهيانه نامحدود 310,000 ریال 512 DP-1024-15G سرويس 1024Kbps با 15GB ترافيک ماهيانه 505,000 ریال 1024 DP-1024-30G-NF سرويس 1024Kbps با 30GB ترافيک ماهيانه شبانه رایگان 835,000 ریال 1024 DP-1024-30G سرويس 1024Kbps با 30GB ترافيک ماهيانه 790,000 ریال 1024 DP-1024-GU سرويس 1024Kbps با ترافيک ماهيانه نامحدود 1,654,800 ریال 1024 DP-1024-UN سرويس 1024Kbps با ترافيک ماهيانه نامحدود 600,000 ریال 1024 DP-2048-40G-NF سرويس 2048Kbps با 40GB ترافيک ماهیانه شبانه رایگان 1,080,000 ریال 2048 DP-2048-GU سرويس 2048Kbps با ترافيک ماهيانه نامحدود 3,220,800 ریال 2048 DP-2048-UN سرويس 2048Kbps با ترافيک ماهيانه نامحدود 1,050,000 ریال 2048 DP-4096-GU سرويس 4096Kbps با ترافيک ماهيانه نامحدود 4,400,000 ریال 4096
امروز زنگ زدم پشتیبانی برای درست اش کردن ، مثل اینکه این نماینده ها خیلی کرم میریزن.
سرعت 1 مگ برنزی گرفتم ، سرعت 130 میده.
وضعيت شبانه سرويس هاش چطوره؟
سرويس ١ مگ سرعتش چنده تو ساعات رايگان؟
وضعيت پينگش چطوره؟
دوستان الان پینگ این شرکت چطوریاست؟
آقا دو تا از دوستام در دو نقطه متفاوت در ایران (یکی شهر کرمان و دیگری شهر سوسنگرد) میخواستن مستقیم از فن آوا سرویس بگیرن. بالاخره بد از کلی انتظار و بدبختی امور نمایندگان شهرستان ها رو گیر آوردم گفتن که ما فقط امتیاز و لایسنس به نماینده ها میدیم و به ندرت شعبه خودی در شهرهای دیگه داریم. برای بقیه نماینده ها ما فقط تامین کننده هستیم و نقشی در سیاست های قیمتگذاریشون نداریم! و این قیمت های توی سایت هم برای تهران و البرز هست. :n29:
بهشون میگم اینجوری که به اعتبار شرکت صدمه وارد میشه. گفتش متاسفانه زیرساخت به ما اجازه حضور مستقیم در خیلی از جاها رو نمیده و همینطور امکانات ما محدوده. ما هم میدونیم مشکلات رو ولی چه میشه کرد... :n29:
هیچی دیگه... کرمانیای عزیز باید با قیمت های گزاف بسازن (برای 512- قیمت 110 هزار تومان) سوسنگردیا هم یه نماینده از بین خودشون انتخاب کنن که بیاد گردن بگیره نمایندگی بزنه توی شهر. بقیه مناطق دشت آزادگان هم مخابرات اجازه نمیده :| :n29:
کلا عجب مملکت گل و بلبلی داریم :n15:
یه چندروزیه یه دفعه بعضی سایتا باز نمیشه،لینکای دانلود هم بعضیاش دانلود نمیشه:eh:
باید مودمو هی خاموش کرد 5دقه بعد روشن:n09:
فکر کنم فن آوا هم داره گند میزنه :n02:
واسه همه isp ها این طوری می شهنقل قول:
سلام
سرویسهای نامحدود فن آوا هم مثل سرویسهای نامحدود شاتل، مصرف منصفانه داره یعنی اگر زیاد دانلود کنیم سرعت دانلود رو میارن پایین ؟
میبنم که چندوقتیه با فن آوا به مشکل خوردید!نقل قول:
از یه جهت خوشحالم که داره فنا آوا داره اون حقیقت خودش بهت نشون میده از یه جهت ناراحت که چرا کیفیت خوب نیست...
یاده این پستت افتادم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 روز بود فن آوا گرفته بودی فکر میکردی عالی! من هرچی میگفتم مشکل داره شما قبول نمیکردی!
لطفا از این به بعد زود قضاوت نکن...
نهنقل قول:
سرعت اسمی میده دیگه هرچقدر میتونی دانلود کن
من هم بالاخره فن آوا گرفتم.
نمایندگی اش با همون قیمت های رو سایت حساب کرد و دو روزه هم وصل کرد.
تا الان که خوب بوده 1 مگ نامحدود برنزی گرفتم سرعت حدودا 120 ....:n20::n19:
امیدوارم همینجوری بمونه ..........:n13:
پینگش چقدره ؟
این هم از قیمتهای اینترنت فن آوا تو شهر ما: