من دانشگاه آزاد علوم تحقیقات واحد آیت الله آملی ( آمل ) رو میدونم که میگیره ...نقل قول:
بقیه دانشگاه ها باید خودشون اعلام کنن ...
Printable View
من دانشگاه آزاد علوم تحقیقات واحد آیت الله آملی ( آمل ) رو میدونم که میگیره ...نقل قول:
بقیه دانشگاه ها باید خودشون اعلام کنن ...
کسی دفترچه شماره 1 پارسالو میتونه بگه از کجا دانلود کنم؟:46:
دوستان اگه ازمون سراسري شركت كنم و پاسخنامه كاملا سفيد بدم برگم صحيح ميشه يا كلا ميندازن كنار ؟
دفترچه شماره یک کاردانی به کارشناسی سال 90 :::نقل قول:
کد:http://farshidshd.persiangig.com/ForSite/amolfar/dk2k90.zip
بله تصحیح میشه و در کارنامه مینویسه سفیدنقل قول:
ممنون دوست عزیز و گرامی...نقل قول:
زنگ زدم گفتن که همچین چیزی رو خیلی وقت پیش داشتن نه الان...
دوستان امسال هر دو دفترچه همزمان با هم میاد و دیگه مثل سال قبل نیست که اول نتیجه ها بیاد بعد انتخاب شهر و .. بکنی و مثل کاردانی هست امسال...
بدلیل عقب افتادن زمان کنکور و نبود فرصت برای امدن دفترچه دوم....
ویه بدی داره که بدلیل اینکه تعداد اولویت های انتخابی زیادتره میشه شانس قبولی شانسی کمتر میشه...
farshidshd mamnoon vaghean damet garm.............ahriman jan shoma az koja midooni?mage mishe ??????????????????????????????????????akhe vaghti karname avalie nayad chejoori entekhabe reshte konim?
:19::41::37::42:
نقل قول:نقل قول:
farshidshd ممنون واقعاً دمت گرم.............ahriman جان شما از کجا ميدونی؟مگه ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آخه وقتی کارنامه اوليه نياد چجوری انتخابه رشته کنيم
خواهش میکنم...
لطفا طبق قوانین انجمن ، فارسی تایپ کنید
ممنون
چشم من واقعاً عذر میخوام ببشییییید.خب حالا یکی جواب مارو بده دیگه!:19:
وقتی کنکور توی شهریور باشه دیگه وقتی نیست که بخوان دفترچه دوم بفرستن همون اعلام نتایج هم بزور بتونن انجام بدن تا ترم مهر پذیرش کنن...نقل قول:
farshidshd ممنون واقعاً دمت گرم.............ahriman جان شما از کجا ميدونی؟مگه ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آخه وقتی کارنامه اوليه نياد چجوری انتخابه رشته کنيم
:19::41::37::42:
کاملا مشخصه چون اگه بخواهند مثل قبل عمل کنند دیگه نمیتونند ترم مهر پذیرش کنند که فکر نمیکنم همچین کاری کنند
مانند کنکور کاردانی باید همون اول انتخاب بکنیم
اساتید کلاس کنکور میگن
وای خاک به سرم!اینطوری که من قبول نمیشم!راستی شما میدونید آیا کتاب تستی واسه درسای عمومی کاردانی به کارشناسی هست یا نه؟اصلاً همه رشته ها امتحان عمومیشون یکیه؟
:36:نقل قول:
شیوه سوال دادنشون فکر میکنم متفاوته برای هر رشته
کتابهای انتشارات ساکو و گسترش علوم پایه توصیه میشه
ادبیات:
منابع اصلی:
برگزیده متون ادب فارسی(نشر دانشگاهی)
زبان و نگارش فارسی(سمت)
منابع کمکی:
ادبیات فارسی کاردانی به کارشناسی مجموعه کتابهای تست محور (انتشارات ساکو)
معارف:
اصلی:
اندیشه اسلامی1 انتشارات دفتر نشر معارف
کمکی:
درس و کنکور اندیشه اسلامی 1 ویژه دانشگاه سراسری و علمی کاربدی انتشارات گسترش علوم پایه تالیف استاد فرهادی
اندیشه اسلامی1 کاردانی به کارشناسی مجموعه کتابهای تست محور (ساکو)
زبان:
اصلی:
زبان عمومی انتشارات دانشگاه
کمکی:
درس و کنکور زبان عمومی (گسترش علوم پایه)
زبان عمومی کاردانی به کارشناسی مجموعه کتابهای تست محور(ساکو)
اینها برای رشته الکترونیک بود برای بقیه رشته ها را نمیدونم فرق داشته باشه یا نه...
وای ahriman323 جان ممنونتم یه عالمههههههههههههههههههههه هههههه........فدات شم...شما وقتی منو راهنمایی میکنی انگار به یه ملت کمک کردی چون منم اطلاعات شمارو به دوستام میدم:31:
دست گلتون درد نکنه......این سازمان سنجش که میپیچونه مارو.......شکلکه هم تو چشمام:31::10:
بچه ها دفتر چه و ازمون کاردانی به کارشناسی کامپیوتر کی میاد؟
ازاد و دولتیش فرق میکنه؟
آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 91 دولتی و غیرانتفایینقل قول:
تاريخ ثبت نام آزمون :
91/03/17-91/03/23
تاریخ برگزاري :
1391/06/2
سلام دوستان
ببخسید اینجا میپرسم چون سوالم یکم عجیبه جایی نبود بپرسم.
میشه چتد تا دانشگاه آزاد یا سراسری که استاداش سخت نمیگیرن و نمره میدن برای کاردانی به کارشناسی کامپیوتر معرفی کنید
شهرشم مهم نیست هر جا باشه...
ممنون
سلام دوستان
یکی از آشنایان ما کاردانی گرافیک تو علمی کاربردی گزفته و میخواد ادامه تحصیل بده،البته میخواد واسه سراسری بخونه
از من خواسته کمکش کنم ولی منم واقعا چیزی نمیدونم،خواهش میکنم توضیح بدید واسم منتها با این پیش زمینه که دارین واسه کسی توضیح میدین که واسه اولین باره داره به مباحث کاردانی به کارشناسی و رشته گرافیک ورود میکنه ،یعنی اطلاعاتم در حد مبتدی هاس
تو سراسری باید تو رشته هنرهای تجسمی و یکی از دو گرایش ارتباط تصویری و هنرهای تجسمی ادامه تحصیل بده؟درسته؟درواقع اسم گرافیک عوض میشه،نه؟
اینا منابع دروس تخصصیشن؟
اینام منابع عمومی؟نقل قول:
منابع رشته هنرهای تجسمی با دو گرایش ارتباط تصویری و هنرهای تجسمی برای آزمون سراسری :
گرایش ارتباط تصویری :
- مبانی هنرهای تجسمی ( ضریب 3 )
-مکاتب هنری ایران و جهان ( ضریب 3 )
-اصول و هنر گرافیک ( ضریب 3 )
-طراحی ( ضریب 2 )
گرایش هنرهای تجسمی :
-مبانی هنرهای تجسمی ( ضریب 3 )
-مکاتب هنری ایران و جهان ( ضریب 3 )
- هنرهای سنتی ( ضریب 3 )
-طراحی ( ضریب 2 )
یعنی مثلا سازمان سنجش واسه کنکور کارشناسی ،رشته ریاضی مثلا میگه باید کتب دبیرستان و پیش دانشگاهیو بخونید،اینجام این کتبو معرفی کرده؟نقل قول:
همین تاریخ باید اونم ثبت نام کنه دیگه،درسته؟نقل قول:
سلامنقل قول:
دادا این تاریخ تایید شده هست؟ سایت سنجش که چیزی اعلام نکرده هنوز؟:13:
منابع عمومی را نمیدونم همه رشته ها یکی باشن یا نه!نقل قول:
اره ظاهرا...
اره
توی سایت سنجش نوشته:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه سازمان تو دفترچه نمیاد همه درسای موجود تو کشورو بنویسه که!!!!!!!!!!!پس باید درسای تخصصی رو بخونیم و درسای عمومی هم یکیه!!!!:20:
اره منابع یکیه باید باشهنقل قول:
ولی برای هر رشته سوال دادنشون متفاوته مثلا برای رشته حسابداری بیشتر از یک قسمت خواص سوال میدن برای رشته الکترونیک یه قسمت دیگه
توی کلاس کنکور که اساتید میدونن برای هر رشته بیشتر از کدوم قسمت و چجوری سوال میدن
واااااااااااااااااای من که مردم از استرس دلم میخواد زودتر تعطیلات تموم شه و درسارو شروع کنم!!!!!:13:
درسته که تعطیلات عید برای رفع خستگی و ... استفاده میشه اما شما میتونید توی همین تعطیلات هم یه مقداری از بقیه جلوتر بیفتین و هم اینکه این استرسی که میگین دارین و رفع کنین:20:نقل قول:
درست میگید اما متاسفانه کتابخونه کتابارو پس گرفته بود تااااااااازه از فردا میده اگه برو بچ عزیز زودتر نبرن!:19:نقل قول:
استفاده از ماشین حساب در کنکور کاردانی به کارشناسی مجاز می باشد ( تنها آزمون سراسری کشور که استفاده از ماشین حساب مجاز است)
ایول!البته اگه به کار بیاد!:31:
سال ۸۸ که تنها جایی که به کار من اومد یه تبدیل مبنا بود که ذهنی هم میشد به دستش آورد اما من از سر تنبلی با ماشین حساب محاسبش کردم:31:نقل قول:
دوستان من کامپیوتر نرم افزار هستم ( ازاد )
میخوام کنکور این دولتی شرکت کنم فقط میخوام هر شهری که شده قبول بشم فرقی نمیکنه...
حالا دوستان لطف میکنن بگن برم چه کتاب هایی تهیه کنم که حد اقل تو یکی از شهرستان ها قبول بشم....
این مراکز غیر انتفاعی قبولی توشون راحته ؟
و دفترچه آزاد کی میاد ؟ و کنکور کی برگزار میشه ؟
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبولی در هرجا نیاز به سعی و تلاش داره
اگه نخونی جایی قبول نمیشی اگه بخونی ، میتونی بهترین دانشگاه قبول بشی...
دفترچه آزاد هم معمولا آبان ماه میاد و کنکورش هم آذر ماه هست...
.
سلاام........دوستان عزیز من کتاب مجموعه سوالات دروس عمومی کارشناسی ناپیوسته از گسترش علوم پایه رو گرفتم.............اما تا سال 82!به نظرتون خوندنش فایده داره؟
سلام
بچه ها از قانون نقل و انتقالات خبر دارین ؟!
من آزاد گرمسار هستم و کنکور دادم رودهن قبول شده بودم ولی چون از معافیت تحصیلی یه بار استفاده کرده بودم نتونستم برم رودهن ثبت نام کنم . این مسافت راه تهران گرمسار واقعا برام سخته ، یکی از بچه ها گفته بود قبل عید یه خبرهایی شده وزارت علوم ، حالا کسی میدونه جریانو ؟
من تقریبا 2 ترم دیگه از دسم مونده اما حاضرم برا این 2 ترمم هم هزینه و دوندگی کنم که این مسافت گرمسارو نرم افتضاحه واقعا :(
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
عزیزم اگه واقعا هدفت به قبولیه و داری میخونینقل قول:
سعی کن یه موسسه خوب و معتبر که امتحانشو پس داده رو انتخاب کنی و طبق روال همون پیش بری
من پارسه رو امتحان کردم انصافا خوب بود به نظرم از بقیه ام ، بهتر . هر چند قبول نشدم و تکمیل ظرفیت قبول شدم اما در کل منظورم به شیوه تدریس و منابع و ... :11:
(البته الان دیگه قبولیها خیلی راحت شده دلیلشم خصوصی شدنه آزاد و غیرانتفاعی همشون یه پخن ولی مدارک غیر انتفاعی کمی ارجح تر هست نسبت به آزاد و در کل درس خوندن تو ایران یعنی خرج پول بیشتر گرفتن نمره بهتر)
نقل قول:
علی جان ممنونتم......من درسم خوب بوده تو کاردانی....الانم نمیدونم چرا هیچکس نمیخواد واسه کارشناسی بخونه.....واسه همینم هیچ اطلاعی از کارشناسی و درس ها و کتاب ها ندارم........رشتمم یه جوریه که کسی آماری ازش نداره و مجبورم کارشناسی رو یه رشته دیگه بخونم:41:
دلیل نداشتن انگیزه رو که گفتم وقتی همه چیز پولکی باشه ارزش خیلی چیزهام میاد پایین ...نقل قول:
رشته ات چی بوده که مجبوری تغییر رشته بدی ؟ چی میخوایی دنبال کنی؟
سلام
من رشته ام علوم کامپیوتره ترم 6 ام دانشگاه شیخ بهایی .میخوام کاردانی ام رو تا آخر ترم بگیرم و کنکور کاردانی به کارشناسی بدم
چون برنامه نویسی ام ضعیفه ، میخوام برم رشته ی مدیریت بازرگانی.
بعد پایان ترمم از تیر میتونم شروع کنم واسه خوندن. به نظرتون درصد قبولیم تو یکی از موسسات چقدر هستش؟ و اگه کسی میدونه منابع کنکور مدیریت بازرگانی رو بگه واسه کنکور امسال
اینطور که فک میکنی برنامه نویسی نداره ، منم خودم کارشناسی نرم افزارم و تو اکثر بچه ها از نظر برنامه نویسی شاید به 10 بار نشده باشه باز کردن وی بی و C++ !!! چه برسه بخواد خوب باشهنقل قول:
منم خودم تو همچین وضعیتیم دارم پیش میرم البته سطح دانشگاه آزاد اینطوره ، واحد گرمسار که بقیه واحد هام چنگی به دل نمیزنه ولی شاید غیرانتفاعی ها یه کم بهتر باشه
حرفم اینه شاید درست نباشه به خاطر ضعف برنامه نویسی کلا بیخیال شی و بری رشته دیگه !:20:
نه فقط به این خاطر نیستنقل قول:
کلا میخوام برم یه رشته ی سبک و بیفتم تو کارآموزی و کارای عملی
چون دانشگاه مه هیچی یاد آدم نمیده فقط مدرک گرایی شده و با این وضع اگه همینجوری پیش برم و وقتمو بذارم رو پاس کردن واحدام به جایی نمیرسم
نقل قول:
ارزش مدرک رو هم فکرشو کردی
هر چند تو ایرانه ما همشون یه پخن اما اگه دنبال یاد گرفتنی کلاسائه متفرقه رو از دست نده
من 16-17 سالگی که کامپیوتر دار شدم از زور نبودش و محدود بودنم بهش خیلی چیزارو خودم با آزمون و خطا یاد گرفتم با اینکه هنرستان فنی کامپیوترم رفتم اما هیچ سودی نداشت تقریبا
الان هم از لحاظ اسمبل و یه سری تعمیرات بورد یه چیزایی حالیمه هم نرم افرازی و اصل علاقمم به گرافیک و عکاسیه ، میرم کلاس هایه مربوطه و شدن مکمل هم .
علی جان من تجهیزات پزشکی خوندم اما نمیدونم چی بخونم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!هر رشته ای قبول بشم و اگه ارزششو داشته باشه واسش تلاش میکنمنقل قول:
نقل قول:
سلام
برای رفتن به یک رشته خاص این شما هستید که با توجه به تئاناای های فردی و علایقتون تصمیم میگیرید.
اگر میدونید در رشته ای که الان تحصیل میکنید علاقه ندارید و نمیتونید موفق باشید به رشته مورد نظرتون برید ....
دوستان پس چرا دفترچه کنکور آزاد کاردانی به کارشناسی 91 نمیاد؟ سراسری که تا چند وقت دیگه میاد و از قبل اعلام شده. ولی برای آزاد هنوز نیومده. در حالی که طبق قاعده و با توجه به اینکه تابستون باید کنکورش باشه باید تا الان اومده باشه یا حداقل زمان اومدنش رو گفته باشن. نکنه شرایط عوض شده؟