ممنون counter attac یعنی چی ؟با چه کلید ی .شرمنده من تازه واردم:40:
Printable View
ممنون counter attac یعنی چی ؟با چه کلید ی .شرمنده من تازه واردم:40:
دوستان من همون اول بازی یه ماموریت میده بنام pichpacket اینجا باید چیکار کنم.میرم دنبال یارو فرار میکنه
باید اول به حرفاشون گوش کنی و بعد به آرومی بری از کنارش SHIFT رو بزنی که ازش دزدی کنه (نباید بفهمه) و باید خیلی آروم حرکت کرد
دوست من در کل برای کشتن با شمشیر توی این ورژن دو راه داری:نقل قول:
یکی این کلید سمت چپ موس رو به طور منظم و به موقع پی در پی بزنی که خوب در اون صورت هی حمله می کنه و دشمنا رو می کشه و در مواردی که به طور منظم دکمه رو بزنی حرکات مخصوصی می کنه که دشمن رو در جا می کشه.
مثلا یهو شمشیر می کنه وسط قلبش.
راه دیگه که واقعا مخصوص این بازی هستش که کاملا آدم رو یاده جنگ های وافعی می کنه اینه که کلید سمت راس موس رو نگه داری که همون دفاع کردن می شه و بعد درست هنگامی که دشمن می خواد حمله کنه کلید سمت چپ موس رو هم فشار بدی که اینجوری با حرکاتی دشمن رو در جا می کشه یا صدمه ی جدی می زنی.(که فکنم به این می گن counter attac)
توی این ورژن همیشه می تونی از این طریق از خودت دفاع کنی. ولی در ورژن 2 همیشه نمی شه.
سلام دوستان
تو مرحله اورشلیم از بازی می پره بیرون
الان سه تا کرک رو امتحان کردم بدبختی اینجاست که هر بار که کرک رو عوض می کنم مجبورم بازی رو از اول برم تا اون قسمت اورشلیم تا ببینم کرک کار می کنه یا نه
لطفا یکی برام کرک درست و مطمئن رو بذاره دیگه کم کم دارم زده میشم
ممنون
این مربوط به نسخه بازی میشه. سری اولی که به بازار اومد این جوری البته کرک شده هاش برای حلش هم یه پچ حدودا 900 مگی روسی بود. که اون هم دردسرهای خودش رو داره.نقل قول:
شما یه نسخه جدید تر رو باید تهیه کنید. نسخه هایی که الان تو بازار هست اکثرا مشکل ندارند.
ای بابا پس باید بی خیالش بشم البته من نسخه کامل تموم کردم خواستم این رو هم برم که انگار مشکلات زیاده
نسخه جدید منظورم ACII نیستا !!نقل قول:
توزیع های بعدی همون AC رو تو بازار ایران میگم.
میدونم
نسخه های بعدی AC رو میگی که اونطور که من متوجه شدم نسخه های اولیه همین ایرادو داشتن
البته من این بازی رو اون موقع انجام ندادم چون درگیر بازی های دیگه بودم
بعد یه مدت اومدم دوباره برم . رسیدم مرحله آخر . ایندفعه بعد کشتن اون چند نفر ( المعلمی کپی پست شده بود ) یه ضربه بهش زدم و سریع رفت بالا و هیچ راهی نیست بزنمش . چیکارک نم ؟ دوباره load کردم نشد ..
يادمه اينجا ... هي اينور اونور ميپريد و بايد راه پيدا ميكردي سمتش ... اينجور نيست كه راه نداشته باشه ...نقل قول:
يه كم خوب نگاه كن و دقت كن ...
هر کاری کردم نمیره بالای اونجا . اصلا راهی نیست . فکر کنم یه باگه .
نه باگ نیست اگه داری با تراینر میری غیر فعالش کن تو این تاپیک چند بار همین مشکل شما بوده و از همین چیزی که گفتم بوده چون تو اون قسمت باید جونت توسط المعلم تا آخر تموم بشه و تراینر نمی زاره .نقل قول:
المعلم رو که به صورت چند تایی میشه بعد از زدنش یادم میاد یکی میشه.نقل قول:
اینجا اگر جونت کمه کم میشه و اثری از المعلم نیست باید همون پایین بگردی تا پیداش کنی و سریع یه ضربه بهش بزنی.
البته دقیق یادم نیست خیلی وقت پیش بازیش کردم و الان هم save اخرش رو رو pc ندارم.
من این بازی رو نصب کردم اما بازی تیک میندازه و بعد چند دقیقه از بازی میره بیرون و بعضی موقع ها کامپیوتر ریست میشه؟
من چیکار کنم؟
کرکتون رو درست کنید
مشخصات سیستمون هم بگید
سلام
اگه ممکنه سیو پایان memory 7 را قرار بدید و مسیر قرار گرفتن سیو را بگید
ممنون
منم این مشکلو داشتم سیتممو آپ کردم درست شد.نقل قول:
خیلی اعصاب خرد کن بود. یادمه دعا میکردم وقتی از یه موریت اصلی برمیگرده از بازی نپره بیرون چون سیو نمی کرد.
شاید یه ماموریتو 100 بار میرفتم تا یه بار شانسی نپره بیرون سیو شه:18::13::31:
شنیدم 1 بعد چندتا مرحله همش تکراری میشه همش درسته؟ارزش خرید داره؟
دوستان شرمنده من این سوال رو اینجا میپرسم ولی برام خیلی سوال هست
در آخر بازی نسخه 1 بعد از اینکه المعلم رو میکشی یه گوی از دستش میافته و از توش که کره زمین میاد بیرون
یه نقطه هایی توش مشخص هست و الطیر میگه که I Cant.... نفهمیدم چی گفت
جریان اون گوی و اون محل ها چیه؟
فقط میخوام داستان بازی کامل بیاد دستم
پست اول تاپیک رو مطالعه کنین.نقل قول:
نقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز
واقعا حال کردم اون نوشته های پست اول رو خوندم ولی یه سوال
این همه ایمیل و جزییات سری رو از کجا گیر آوردن؟
ماکه توی بازی چیزی ندیدیم!!!
خواهش میکنم.نقل قول:
ایمیل ها که تو کامپیوتر ها بود...
پیغام ها و تصاویر مخفی هم از آدرس زیر برداشته شده:
کد:http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=175552
دوستان من تازه این بازی رو شروع کردم قسمت 1 رو منظورمه میخوام بدونم تریلیری چیزی نداره مرحله عوض بشه یا یه همچین چیزی ؟؟؟ اخه من سیوهام همه پریدن میخوام برم اونجایی که بودم!!!
ممنون
تریلر ویدئو های منتشر شده از بازی رو میگننقل قول:
اگه منظورتون ترینره؛ اونم حالت چیت داره نه سیو گیم
واسه اینکه سیوهارو دانلود کنید تو این تاپیک مرحله ای رو که بود بگید تا براتون سیوش رو قرار بدن
>>> درخواست رمز ، ترينر و سيو بازيها فقط اينجا<<<
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156536&page=601
سلام یه سری ماموریت ها هست که باید بری با یکی صحبت کنی (یه شخصی که صورتش رو پوشونده)
مثلا میگه کاماندار هارو بزن یا سر فلان زمان برو فلان جا.
خوب این در ازاش چی میده به ما؟
شماره 2که پول میدهنقل قول:
1رو یادم نیستش
پول؟یه چه درد میخوره!مگه مصرف میشه؟
فکر کنم یه سریشون اطلاعات میدن مثلا فلانی کجاست و... حالا دقیقا مشخحص نیست چه اطلاعاتی.
تو نقشه اون موردی که بهمون اطلاع داده نمیدونم مشخص میشه یا نه.
وقتی میری تو شهر و از نماینده آساسیون تو شهر ماموریت میگیری چند تا آپشن واست روشن میشه که تا جاییکه یادمه باید سه تاشو انجام بدی تا اطلاعات کامل درباره هدفت رو روشن کنن. حالا اینکه کدوماشونو انتخاب کنی بستگی به خودت داره. خلاصه اینجوری تنوع ایجاد کرده دیگه. :46:نقل قول:
منظورش قسمت دوم بازی...نقل قول:
اما سوال شما..
انجام این مراحل باعث کامل شدن بازی میشه+مراحل مخفی جدید هم باز میشن+امتیاز شما بالاتر میره
من خیلی وقت پیش میخواستم این بازی رو برم وقت نمیشد الان تمومش کردم
=========
آخر بازی کردیت رو میاره و دوباره برمیگرده تو اتاقش و من میتونم دوباره بازی کنم و مثلا همه پرچم هارو بگیرم و....
پست اول رو هم خوندم.
حالا میخوام بدونم چیز دیگه هم داره؟
کلا این آخر بازی چرا انقدر بی معنی بود؟اصلا چی شد؟دکتره و لوسی کجا رفتن؟
+
سیستم دکتره هم که انگار باز نمیشه دیگه یجا خوندم باید از جیب دکتره موقع استارت حافظه چهارم کارت رو کش میرفتیم.
اقا فقط نگید این آخر بازی بود که کلی ضد حاله کلا مزه بازی میپره.
آخر بازی همینه. آخه این بازی مثل سریالای خارجی میمونه. آخر هر سیزن که میرسه کلی ماجرای ناتموم و معماگونه داره. در واقع وقتی میری سراغ آساسین 2 تازه کلی چیزا واست روشن میشه.نقل قول:
البته یه چیزایی با خوندن ایمیلا دستت میاد ولی بهرحال یجوری نصفه نیمه است دیگه. حالا تو که تازه تمومش کردی و سه سوت میتونی ورژن دو رو هم بریزی و ادامشو حال کنی. ما رو بگو که چند ماه تو کف این بودیم که چی شد؟ خواب دیدیم؟ تموم شد؟ نکنه مال کرکش بوده؟ نه بابا... مثل اینکه واقعا تموم شد. :31:
اون چیزی هم که باید از جیب دکتره میزدی قلم مخصوص شرکته که باهاش تمام سیستمای امنیتی هویت طرف رو تایید میکردن و خلاصه به سیستم دکتره وارد میشدی. یه سری ایمیلم اون تو بود که بازم بعضی چیزا واست روشن میشد که جریانات چیه.
یه تیکشم بود باید از تو کانال کولر حرفاشونو گوش میکردی. اونجام اگه میفهمیدی چی میگن باز یه سری جریانات پشت پرده شرکت روشن میشد.
حالا تو 2 چون زیرنویس داره خیلی بهتر میشه جریاناتو فهمید. شک نکن برو سراغ 2. خیلی باحالتر از این یکیه. البته من خودم ترجیح میدم تو اینجور شرایط بین دو تا ورژن یه بازی از یه سبک دیگه برم که خستم نکنه.
راستی اگه ویژن رو اکتیو کنی میبینی رو دیوار اتاقت و کف زمین یه سری علامتای خرچنگ قورباغه اس. من که نفهمیدم جریانشون چیه...
ممنون
پست اول رو بخونی کامل توضیح داده.نقل قول:
راستی اگه ویژن رو اکتیو کنی میبینی رو دیوار اتاقت و کف زمین یه سری علامتای خرچنگ قورباغه اس. من که نفهمیدم جریانشون چیه...
اینا نوشته های نفر قبله که پاک کردن ولی چون دزموند قدرت eagle vision پیدا کرده میتونه ببینه.
اقا من رسیدم به پازل باید چه جور بچینم یک کم راهنمایی کنید
چه طور من نمیتونم ببینمنقل قول:
باید حتما تا آخرش برم؟
الان حضور ذهن ندارم. اگه دوستای دیگه راهنماییت نکردن بگو دقیقا کجایی تا بگم.نقل قول:
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------
YES! :31: باید تا آخرش بری دیگه...نقل قول:
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
اینو که خودمم مودونوم... گفتم جریان این خرچنگ قورباغه ها چیه؟ آخه قابل خوندن نیست. خط خاصیه؟ مثلا خط مخصوص آساسیناس؟ حالا بی خیال... زیاد وارد مباحث علمی نمیشم :31:نقل قول:
خوب من که میگم پست اول رو بخون نمیخونی دیگه : دی
انواع و اقسام خطوط و زبان هاست
از زبان عبری گرفته تا.... عربی و انگلیسی...
پازل کجاست؟نکنه شما هم قسمت دوم بازی رو میگی پازل نداشت این تا اونجا که یادمه :دینقل قول:
اقا من رسیدم به پازل باید چه جور بچینم یک کم راهنمایی کنید
نکنه مرتب سازی کدکس پیج ها رو میگینقل قول:
آخه پازل نداشت قسمت اول دی:
-----
اگه همونه اول اطرافشو مرتب کن و بعد داخلی ها رو
از بیرون به داخل برو
وای وای وای... درگیری با مدیر! :18: الان بخاطر نخوندن پست اول بن میشم! کــــمــــک :31:نقل قول:
حالا من خیلی وقته این بازی رو گذاشتم کنار. تقریبا 5-6 ماهی میشه ولی تا جاییکه یادمه همه چی توش بود الا عربی و عبری و انگلیسی. :31:
آها. یه چیزایی یادم اومد. راست میگی عربی هم توش بود. فکر کنم "زلزال" یا "زلزله" یا یه همچین چیزی بالای تخت نوشته بود. هوم؟
بگذریم حالا. ممنون الکس جان. (شرمنده اسمتو نمیدونم)