مشکلش چیه؟ پنلهای S بهترین پنل مانیتورهای سامسونگ هستند!نقل قول:
Printable View
مشکلش چیه؟ پنلهای S بهترین پنل مانیتورهای سامسونگ هستند!نقل قول:
آهان !!:20:نقل قول:
آرمان جون ممکنه یه کارت از همین سری workstation یا همون nvidia Quadro بهمون معرفی کنی که قیمتش حداکثر 400 باشه ؟؟
اصلا پیدا میشه ؟؟ چون خواهر بنده قراره انیماتور حرفه ای بشه !!:31:
اینهم لینک مربوط به کارتهای work station شرکت انویدیا :
کد:http://www.nvidia.com/page/workstation.html
منتها بنده اطلاعات خوبی درباره کارتهای این مدلی ندارم !!:41: برای همین ازت درخواست دارم یه کمکی تو این زمینه به ما بکنی و آقایی خودت رو ثابت بکنی !!:11:کد:http://www.nvidia.com/page/quadrofx_family.html
در ضمن میخواستم بدونم این کارتها مادربرد مخصوص به خودش رو میخواد یا اینکه رو همین مادربرد های معمولی بازار هم جواب میده ؟؟:46:
ممنونم :11:
من تا حالا فکر میکردم پنل های S بدهنقل قول:
مگه ترتیبش از A شروع نمیشه؟
حالا اگه من 2032 رو بگیرم چه نوعیش رو بگیرم
GW? CW? BW
تفاوت هاش چیه؟
یه مدل 206 هم هست نمیدونم فرقش با 2032 چیه
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید:11:
متشکرم:43:
یه کارت گرافیک گرفتم با مشخصات
axle 512 mb 128 bit به قیمت 83 هزار تومان چطوره؟
مدلش چيه تو اين چيزهائي كه نوشتي كه نيستنقل قول:
بین کارتهای WorkStation توی ایران گزینه های زیادی نداری! شاید بهتر باشه اول زنگ بزنی به آلبالو ببینی از PNY چه مدلهایی رو دارند بعد دربارش صحبت کنیم!نقل قول:
مشکلی از نظر استفاده کارتهای WorkStation با مادربوردهای معمولی وجود نداره!
نوع پنل مانیتورهای سامسونگ از اسم سازنده اون پنلها گرفته میشه و ترتیب نداره!نقل قول:
از نظر فنی BW/CW/GW یکی هستند ولی CW و GW یک سری تکنولوژی های بیشتر نسبت به BW دارند که باعث میشه قیمتش بالاتر بره.
مدل 206 هم فرقی با 2032 نداره فقط مشخص نیست از چه پنلهایی استفاده می کنه.
والله توی فاکتورش همین رو نوشته بود.نقل قول:
حالا به نظر شما برای بازی خوب هستش؟
همراه با رم یک گیگ خریدم و سی پی یو 4600 دو هسته ای AMD و مادر برد ابیت که حول قیمتش 55 تومان بود.چون پول نداشتم دیگه نتونستم خرج مادربردم بکنم.
در ضمن این کارت گرافیکهایی که فن ندارند آیا دچار مشکل نمیشند؟
میشه براشون فن خرید؟
نظرتون در مورد این کارت چیه؟ (قیمتهاشون روهم بگید)
GLADIAC™ 980GTX 512 ELAS
ba 400 toman mishe kharidesh? help
با مادر برد من foxcoon 945p7سازگار (مچ) هست؟
karte GT200 48XX KEY MIYAD
ona biyan 9800 gtx arzon nemishe? lotfan
اين اطلاعاتي كه شما نوشتيد اصلا بدرد نميخوره شما بايد مدل رو دقيقا مشخص كنيد اگه نميدوني مدلش چيه اين نرم افزار كم حجم رو دانلود كن:نقل قول:
در مورد فن نه چون اينطور طراحي شدند ولي اگه بخواي اوركلاكش كني بهتره يه فن بزاري روش ميتوني يه فن معمولي كيس رو به يه تيكه پليت ببندي روي پيچ اسلات PCI كناريش سوارش كنيکد:http://www.techpowerup.com/downloads/1095/TechPowerUp_GPU-Z_v0.2.3.html
من یه کیس میخوام 1500.000 هم میتونم هزینه کنم لطفا منو راهنمایی کنید من خودم فعلا اینا رو انتخاب کردم مادر برد GIGABYTE X38-DQ6رم oczدو تا1گیگ گرافیک zotac مدل giforce 512 8800gt
ممنونم آرمان جون !!:10:نقل قول:
حتما یه تماس با شرکت آلبالو میگیرم تا ببینم چی به چی هست !!:46:
راستی مدیر شدن شما رو هم بهتون تبریک میگم !!:11: واقعا برازنده مدیریت تو بخش سخت افزار هستید !!:5:
جا داره از gabana هم بخاطر فعالیتش تو فروم تکشر کنم !!:11:
منظورتون از این که به درد نمیخوره چیه؟یعنی کارت گرافیکم خوب نیست؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
یعنی اطلاعات درست ندادید که نظر داده بشه با برنامه بالا عکس بنداز بزار.نقل قول:
منظورتون از این که به درد نمیخوره چیه؟یعنی کارت گرافیکم خوب نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
يه عكس با اون نرمافزار بنداز بعد اون دوربينه بالاي نرم افزار رو بزن خودش آپلود ميكنه تو اينترنت و لينكش رو ميده بعد لينكش رو بزار اينجا اينجوري:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من يه كارت گرافيك دسته دوم با مشخصات زير دارم ميخواستم ببينم كسي ميتونه روش يه قيمت تقريبي بذاره اخه قصد فروش دارم ممنون ميشم قيمتشو بهم بگين .
nvidia geforce mx 4000 128 mb ddr ram agp 8x
من در نظر دارم برای سیستم گیمم یه کارت 9800 بخرم ولی نوی اون تاپیک مشاوره گفتین که بازار کارتهای متوسط توسط این 4850 متوحول میشه ، آیا در حال حاضر صبر برای این کارت منطقی هست؟
در روزهای اول nvidia برای کارت های 9600 قیمتی در حدود 160 -180 دلار پیشنهاد کرده بود که شاهد عرضه این کارت ها به قیمت های بسیار بالاتر در بازار خودمون (250 هزار تومان) هم بودیم برای این کارت چنین قیمت های کاذبی پیش بینی میشه?
آیا با توجه به سیاست پشتیبانی نکردن nvidia ازdirectx 10.1می توانیم وجود directx 10.1امتیازی برای ati درنظر بگیریم؟
agha in gt260 key miyad? help
9600 اول كه امده بود با برند گيگا 385 تومن بود اما انشا الله 2 هفته ديگه كه 4870 بياد ميتوني امد داشته باشي كه تا دوماه ديگه به قيمت واقعيش تو ايران برسهنقل قول:
GT260 هم همين حدود دو هفته ديگه مياد احتمالا بعد از ATI
آقا تابستون رسید بالاخره من نفهمیدم Nvidia 9800 GX2 بهتره یا ATI Radeon 3870 x2 ؟حالا قيمتاشون چطوره؟
سلام
خوبید ؟
من یه گرافیک می خواهم بخرم که
- بتوانم از ویستا عالی استفاده بکنم
- بهترین بازی های 86 (از لحاظ گرافیکی ) را با بهترین حالت بازی کنم
- قیمتش مناسب باشه
اگر زحمتی نیست راهنمایی کنید.
inno3d 9600 gt 512m ddr3نقل قول:
185 تومن
نخير مانيتوراي سامسونگ سه نوع پنل يشتر ندارن S,A,C كه S بهترين نوعشه.نقل قول:
من خودم قصد دارم همتن مانيتورو بخرم.تفاوت cw با bw ظاهرا اينه كه cw تكنولوژي تفكيك رنگش جديدتره البته من 2032cw جايي نديدم! gw هم يه لايه ي شيشه ي روش داره كه در برابر ضربه فشار مقاومش ميكنه.
206 هم يه مدل قديميتره و پنلش هم c هست كه تو اين سه تا كم كيفيت ترينشه.
بالاخره من نفهمیدم Nvidia 9800 GX2 بهتره یا ATI Radeon 3870 x2 ؟حالا قيمتاشون چطوره؟
9800gx2 سریعتره . ولی با توجه به price/performance نظر شخصی من ATI 3870X2نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون از وقتی که گذاشتی اما گرافیکی های دیگری نیست که نیاز های بنده را رفع کنه اگر هست چرا شما این را پیشنهاد دادید ؟
ممنون میشم اگر جواب بدهید.
سلام
جناب stream من خریدم رو شروع کردم
فقط در مورد مانیتور این سوال رو داشتم که من از کجا میتونم متوجه بشم که 2032bw از پنل s استفاده میکنه؟
جاییش حک شده؟
متشکرم:11:
از راهنمايي ممنونم stream جاننقل قول:
به نظر شما چه كارتي بگيرم ؟
مي خوام تو رنج 100الي150 باشه و به نظرم اگه ddr3 باشه بهتره و فقط واسه بازي باشه
از بقيه دوستان هم خواهش ميكنم اگه ميدونيد كه يه كارته گرافيك تو رنج 100 الي 150 چيه ؟ راهنماييم كنيد
مادربورم p5kc ؤ cpu همe6750
با تشكر از همه برا بچه با حال p30 world
نمیدونم عکسم آپ شد یا نه آخه اینجا چیزی معلوم نیست اگه تکراری هستش ببخشید.مدیران پاک کنند
کارت گرافیکش خوبه؟
من این رو با سی پی یو 4600 amd 64x2dual core گرفتم
همراه با abit-NF-M2sv
ram: 512*2 dual infinty
سلام دوستان. امروز یه کارت گرافیک XPERT VISION 9600GT SONIC 512 گیر آوردم به 198 تومن با گارانتی سازگار می ارزه؟ فکر نکنم ازین ارزونتر باشه! نزدیک به این inno3d هست ولی این کارت که معادل ( کپی دقیق ) Palit 9600GT SONIC هستش هم overclock شده هم کلی امکانات داره:
ِDisplay Port + Dual DVI + HDMI + SPDIF
کد:www.palit.biz/main/vgapro.php?id=629
به نظرتون بگیرم؟کد:www.xpertvision.com/main/vgapro.php?id=81
سلام
من یه گیمر حرفه ای هستم!:8::5:
میخوام یه کارت گرافیک ترجیحا 512 یا 256 بگیرم که اکثر بازی های جدیدو ساپورت کنه ( لطفا نگید قطعات دیگت کمه!)
چی بگیرم؟
میخواستم قیمت جدید اینا رو بدونم:
Geforce Nvida 8500 GT (256 MB)
Geforce Nvida 8500 GT (512 MB)
Geforce Nvida 8600 GT (256 MB)
Geforce Nvida 8600 GT (512 MB)
Geforce Nvida 8800 GT (256 MB)
Geforce Nvida 8800 GT (512 MB)
به غیر از این موارد بازم چیزی هست (حتما جی فورس باشه!)
مادر بوردم 910/915 گیگابایت هست پی سی آی اکسپرس آیا اینا رو ساپورت میکنه؟
ممنونم
سلام دوستان. یه کارت گرافیک بدجوری نظرمو جلب کرده:
XPERTVISION 9600GT SONIC 512MB
که کاملامشابه با Palit 9600GT SONIC 512MBکد:www.xpertvision.com/main/vgapro.php?id=81
قیمت XPERTVISION فقط 198000 تومنه! به نظرتون بخرم؟کد:www.palit.biz/main/vgapro.php?id=629
ِDisplay Port + Dual DVI + HDMI + SPDIF امکاناتش کامله! اورکلاک شده هم هست.
سلام
من یه گیمر حرفه ای هستم!
من 100 تومان بودجه دارم
میخوام یه کارت گرافیک ترجیحا 512 یا 256 بگیرم که اکثر بازی های جدیدو ساپورت کنه ( لطفا نگید قطعات دیگت کمه!)
چی بگیرم؟
میخواستم قیمت جدید اینا رو بدونم:
Geforce Nvida 8500 GT (256 MB)
Geforce Nvida 8500 GT (512 MB)
Geforce Nvida 8600 GT (256 MB)
Geforce Nvida 8600 GT (512 MB)
Geforce Nvida 8800 GT (256 MB)
Geforce Nvida 8800 GT (512 MB)
به غیر از این موارد بازم چیزی هست (حتما جی فورس باشه!)
مادر بوردم 910/915 گیگابایت هست پی سی آی اکسپرس آیا اینا رو ساپورت میکنه؟
ممنونم
8600Gt DDR3نقل قول:
خوبه ولي گرن بهت گفته يكماه پيش 190 تومن بودنقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید من چند تا سوال داشتم
1- من یه کارت گرافیک 8600ddr3 256 mb 128 bit --gigabyte خریدم به قیمت 107 هزار تومن که سایلنت هست
2- ولی بازم تو بازیهای جدید مثلpes 2008 رو مدیوم کم میاره -- حالا من cpu 2.8 celleron هست میخوام بدونم مشکل از سی پی یو هست یا مشکل از پاور هست چون پاور من 450w atx 24 pin هست که یکی از پیناشو کو ر کردم - میخوام بدون با یه سی پی یو 2 هسته ای معموای اینتل 50-60 هزار تومنی بهتر میشه یا به توصیه یکی از دوستان پاور 330 گیرین بخرم -
3- با نصب dx10 این وضع بهتر میشه یا نه ..ویستا چطور ؟
4- اصلا این کارت گرافیک خوب هست یا نه ؟
giga-8600ddr3 -nx86
5- یکی از فرو شنده ها گفت اگر با پاور معمولی کار کنی نمیتونی از تمام قدرت کارتت استفاده کنی
و در آخر
سلام . البته جا داره از اون جناب فروشنده تشکر کنم که خیلی چرت گفته .نقل قول:
CPU شما که ضعیفه خیلی میزان رم هم اهمیت زیادی داره بازیهای جدید حالا Pes جدید رو بازی نکردم ولی برای اجرای روون معمولا یه 2 گیگ رم میخوان با تمام این اوصاف نباید از 8600GT انتظار زیادی داشته باشه هرچند در رنج خودش تو بازار ما بهترین کارته ولی الان دیگه اصلا حتی کارت متوسطیم نیست .
نقل قول:
CPU خیلی ضعیف ! :41: خودش شده گلوگاه ! و GPU رو داره خفه میکنه !
با 8600GT بازیی های مثل PES2008 رو میشه فول بازی کرد ! کلا بازی هایی مثل این ، چون محاسبات فیزیک سنگین دارند به CPU هایی خیلی بهتر از CELERON 2.8 هست . مشکل شما با یه پردازنده E2180 با قیمت 65 تومان حل میشه .
در مورد پاور هم حداقل یه پاور 380W واقعی مثل GREEN GP 380A تهیه کنید .
چرا کسی جوابم رو نمیده؟نقل قول:
با این کارت میشه بازیهایی مثل کونامی رو فول انجام داد یا ندای وظیفه 4؟
دوست عزیز مدل پایه اون 190 تومان بوده و هست این مدل sonic ش هست 220 بود شده 198نقل قول:
درسته حق با شما استنقل قول:
ميتونستي 8600 بخري كه دو برابر اين قدرت داره ولي COD4 رو براحتي ميتوني با اين 8500 هم بازي كنينقل قول: