Metal Gear Solid Digital Graphic Novel این اسمشنقل قول:
نمیدونم چکار کنم :19:
Metal Gear Solid Digital Graphic Novel این اسمشنقل قول:
نمیدونم چکار کنم :19:
بازي هاش كپي ديگه ، مثل بقيه بازي ها ! البته اگه اينترنت سرعت بالا هم داريد مي تونيد دانلود كنيد ...نقل قول:
ببخشید می پرسم ولی میشه بگید قیمت بازیهای psp چنده؟
میخوام برم psp بخرم gow بازی کنم.
اون متال گيره كلا سيستمش همين جوريه ! اسمشم روشه ديگه حالت رمان داره !نقل قول:
Metal Gear Solid Digital Graphic Novel این اسمش
نمیدونم چکار کنم
یعنی 900 مگ دان کردیم پشم؟نقل قول:
کدوم ورژنش خوبه اسمش میگی یا لینک بده :40:
والا من خودم از متال گير Acid خوشم اومد ! ولي هيچكس به جز خودم از اون خوشش نيومد ! بيشتر طرفدار Metal Gear : Portable Ops نسخه بازين كه سبكش مثل همون متال گير هاي پلي استيشنه تقريبا ...
بچه ها لينك دانلود بازي گاد آف وا از رپيد رو الان تو تاپيك دانلود بازي هاي پي اس پي مي خوام بذارم !
کو من که ندیدم اینیم که خریدم ژاپنی بودنقل قول:
لینکاش کار نمیکنهنقل قول:
سلام جاويد جان . ما برگشتيم . كلاساي بعد از ظهرمو پيچوندم تا به عشقه گاد آف وار زودتر برسم تهران . حالا بازي كردي ؟ چه جوري بود ؟نقل قول:
تازه اومده ! البته فكر كنم همون زور چپوين انگليسي شده باشه دانلود نكردم !نقل قول:
کو من که ندیدم اینیم که خریدم ژاپنی بود
اون موقع كه من گذاشتم سالم بود !نقل قول:
لینکاش کار نمیکنه
آره بازي كرديم به ايرانم ربط نداره به پرشيا ريط داره !!!!!!!!!!!!!!!!! زياد بازي نكردم در كل خوبه ولي احساس مي كنم از نسخه دموش گرافيكش يه نمور كمتره !نقل قول:
سلام جاويد جان . ما برگشتيم . كلاساي بعد از ظهرمو پيچوندم تا به عشقه گاد آف وار زودتر برسم تهران . حالا بازي كردي ؟ چه جوري بود ؟
آخ خوش به حالت!من امروز تهران گردی برگزار کردم گیر نیاوردم!
حالا اگه بازي ممنوع نشه مي آرن يواش يواش مغازه دارا تا رايت بزنن كاور چاپ كنن اينا يكم طول مي كشه ! البته خداييش كنترلش با آنالوگ Psp سخته مخصوصا جا هايي كه بايد سريع يه چيزي بپيچوني ! حجم فايل هم 1.49 گيگا بايت به صورت Iso من Cso ش نكردم ببينم حجمش چقدر كم مي شه ولي فكر نكنم كمتر از 1.2 گيگ بشه !نقل قول:
آخ خوش به حالت!من امروز تهران گردی برگزار کردم گیر نیاوردم!
نشد متاسفانه فکر کنم امیراسا جان اسمشو با یه برنامه دیگه اشتباه گرفته!!!!!!!!!نقل قول:
ليست بازي هايي كه قراره تا 3 هفته ديگه يعني اول آپريل ريليز بشه :
fading shadow = 7 march
wild arms xp = 11 march
flat out = 11 march
crisis core: ff VII = 25 march
warriors orochi = 25 march
star wars : the force unleshed = 1 april
flat out = 11 march اينم بايد بازي جالبي باشه ! گاد آف وارم فكر كنم ديگه آخراشم !!
خوش به حالت . من اينقدر سرم شلوغ هست از پنج شنبه دست به psp نزدم .نقل قول:
تو گلوت گیر کنه!من هنوز Gow ندارم!
راستی تم ضد پرشیاش خیلی خفنه یا نه؟
منم سرم شلوغه مواقع بيكاري بازي مي كنم يه سري هم شارژم پر بود نمي دونم چند ساعت بازي كردم كه ديدم چراغ پاورم داره چشمك مي زنه !!!!!!!نقل قول:
خوش به حالت . من اينقدر سرم شلوغ هست از پنج شنبه دست به psp نزدم .
اتفاقا گير نمي كنه خيلي راحت پايين مي ره ! تريپ ضد پرشياشم بي خيال بازي رو بچسب! بازي رو تموم كنم سيوشو مي ذارم !نقل قول:
تو گلوت گیر کنه!من هنوز Gow ندارم!
راستی تم ضد پرشیاش خیلی خفنه یا نه؟
بازي رو تموم كردم هر جاش گير كردين بگين راهنمايي كنم ! البته خيلي آسونه ! اينم سيو رئيس آخرش ! خدايي خيلي حال داد ! از طراحي محيط اين بازي خيلي خوشم مي آد خودش يه اثر هنريه !
سيو رئيس آخر بازي :
کد:http://rapidshare.com/files/98050910/GOW-End-Save-Game.rar
نکنه منظورت اینه که گاد آف وار را تموم کردی؟!! من هنوز وقت نکردم برم بخرمش و شما...!
حالا از کجا گیر بیارم؟!نقل قول:
من همون روزی که اومد گرفتم ولی فعلا psp دستم نیست تا بازی کنم!نقل قول:
crisis core که اومده نکنه این انگلیسیشه؟نقل قول:
گاد آ، وار رو امروز گرفتم و بازي هم كردم . فوق العاده بود اصلا فكرش رو هم نميكردم اينقدر عالي باشه حرف نداشت .
فقط نميدونم چرا game spot به اين بازي نمره 8.5 داده .
آره اين نسخه انگليسي هست .نقل قول:
آره تمومش كردم ! بازيش زياد سخت نيست !نقل قول:
نکنه منظورت اینه که گاد آف وار را تموم کردی؟!! من هنوز وقت نکردم برم بخرمش و شما...!
نسخه اصل انگليسيش هنوز عرضه نشده ! اونم كه من گذاشته بودم يه پچ بود كه بازي رو تقريبا انگليسي مي كرد نه به صورت كامل !نقل قول:
حالا از کجا گیر بیارم؟!
crisis core که اومده نکنه این انگلیسیشه؟
بازيش قشنگه فقط حيف كوتاهه پنج شيش ساعته تموم مي شه !نقل قول:
گاد آ، وار رو امروز گرفتم و بازي هم كردم . فوق العاده بود اصلا فكرش رو هم نميكردم اينقدر عالي باشه حرف نداشت .
فقط نميدونم چرا game spot به اين بازي نمره 8.5 داده .
salam
agah javid didid goftam darmorede Persia hast!!!!
rast ma nshenidam faghat ghesmate avaleshe age injori bashe ghabele bakhsheshe:D
tab badbedrod
من كنسول گرفتم كه از شر نصب اين بازي هاي لعنتي pc راحت شم ولي مثله اينكه بازم داستان ادامه دارد .
گاد آف وار رو اون قسمت كه اژدها رو روي پل ميكشيم بعد كراتوس رو ميكنه به آسمون گير ميكنه و جلوتر نميره .
پرو استريت هم از بازي هاي پرتو و هم از بازي هاي وست جفتشو امتحان كردم بازم توي لودينگ اول بازي گير ميكنه .
مشكل از فريمورم هست ؟ فريمورم 3.6 هست
اگه از فريمور نيست از چيه ؟ ممكنه از رم باشه ؟
بدترين فريم وري كه من ديدم داري رو كنسولت 3.6 اصلا خوب نيست يا 3.71 فعلا بعد از 3.52 بهترين فريم ور بوده ! البته من خودم 3.90 ريختم مشكلي ندارم ...نقل قول:
من كنسول گرفتم كه از شر نصب اين بازي هاي لعنتي pc راحت شم ولي مثله اينكه بازم داستان ادامه دارد .
گاد آف وار رو اون قسمت كه اژدها رو روي پل ميكشيم بعد كراتوس رو ميكنه به آسمون گير ميكنه و جلوتر نميره .
پرو استريت هم از بازي هاي پرتو و هم از بازي هاي وست جفتشو امتحان كردم بازم توي لودينگ اول بازي گير ميكنه .
مشكل از فريمورم هست ؟ فريمورم 3.6 هست
اگه از فريمور نيست از چيه ؟ ممكنه از رم باشه ؟
یه خواهش کوچیک از اساتید این تاپیک دارم...هر وقت فرم ویر جدید میاد لطفا معرفی کنین و اموزش نصبش رو هم بزارین...ممنون...
اسليم هم 3.71 داره ؟نقل قول:
راستي جاويد جان گاد آف وار رو با يه روش ابتكاري حلش كردم . بازي رو از iso به cso تبديل كردم و اون قسمت كه گير ميكرد رو رد كردم . بعد يه مرحله ديگه دوباره گير كرد و دوباره بازي cso رو پاك كردم و اون ورژن iso رو ريختم و تونستم گير رو رد كنم . فعلا هم خدا رو شكر تا اينجا مشكل نداشت تا ببينيم چي ميشه .
سلام دوستان من Gta Vcs رو انداختم رو Psp یه ذره تو خیابونا بعد از هر چند ثانیه یه مکث واسه لود کردن میکنه
Psp من معمولییه
فرم ویرش هم :3.1
سلام من می خوام یک پی اس پی بگیرم اولا الان قیمت اسلیم چنده ثانیا مموری 4 گیگ و کیف و ... رو هم چقدر در میاد ؟
ياشار جان درست شنيدي !نقل قول:
salam
agah javid didid goftam darmorede Persia hast!!!!
rast ma nshenidam faghat ghesmate avaleshe age injori bashe ghabele bakhsheshe:D
tab badbedrod
مهدي جان تا اونجايي كه من مي دونم همه فريم ور هاي بالاي 3.60 روي اسليم هم نصب مي شن ! يه توضيح كوچيك در مورد CSO بدم همونطور كه مي دونيد اون يه فورمت فشرده سازي و همين باعث مي شه بعضي بازي هاي سنگين تيك بزنن !اگه بازي ها رو به صورت ISO كپي كنيد بهتره مخصوصا در مورد كنسول هاي فت چون ظاهرا حافظه داخلي كمتري دارن و تو لود به مشكل مي خورن ( خيلي از اين اسم فت بدم مي آد يعني چي چاق!!!! ) !نقل قول:
اسليم هم 3.71 داره ؟
راستي جاويد جان گاد آف وار رو با يه روش ابتكاري حلش كردم . بازي رو از iso به cso تبديل كردم و اون قسمت كه گير ميكرد رو رد كردم . بعد يه مرحله ديگه دوباره گير كرد و دوباره بازي cso رو پاك كردم و اون ورژن iso رو ريختم و تونستم گير رو رد كنم . فعلا هم خدا رو شكر تا اينجا مشكل نداشت تا ببينيم چي ميشه .
البته اين كه مي گيد بازي رو CSO كرديد و از اونجا رد شده جالبه !
من نمي دونم چرا هر كاري مي كنم از اين GTA خوشم نمي آد به نظرم خيلي بازي مسخره و سركاريه ! جدا از اين مسائل اگه بازي تون به صورت CSO اون رو به ISO تبديل كنيد در ضمن براي بازي هاي جديد بهتره يه حالي به فريم ورتون بديد !نقل قول:
سلام دوستان من Gta Vcs رو انداختم رو Psp یه ذره تو خیابونا بعد از هر چند ثانیه یه مکث واسه لود کردن میکنه
Psp من معمولییه
فرم ویرش هم :3.1
الان دم عيده قيمت ها غير واقعي به نظر من بذاريد تو ارديبهشت كنسول بخريد كه بهترين زمانه !نقل قول:
سلام من می خوام یک پی اس پی بگیرم اولا الان قیمت اسلیم چنده ثانیا مموری 4 گیگ و کیف و ... رو هم چقدر در میاد ؟
---------------------------------
يه چيز بي ربط به PSP بچه ها جايي مي شناسين كه من برم بگم كنسول DS مي خوام بهم نگه خوب چرا PSP نمي گيري ؟!؟ البته يكي از دوستان پيشنهاد داده PSP م رو بگيرم دستم بذارم رو ميز بعد از صاحب مغازه اين سوال رو بپرسم !
با تشكر
جاويد
آقا جاوید لطف کنید حروف فریمور های جدید(که روی برچسب روی جعبهی پی اس پی میزنن) رو بنویسید چون من می خوام اسلیم بگیرم بعد میگن از فریمور ها 3.73 به بالا pandora prof هست
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی چرا می خواین ds بگیرین ؟
استودیو کنج کنار پاساژ پایتخت ds داره راستش منم از این کنسول یه ذره (توجه کنید فقط یه ذره!)خوشم میاد اونم به خاطر contra 4 و legend of zelda وگرنه هیچ چیز خاصی ندارهنقل قول:
منم psp یم امروز رسید دستم الان gow ریختم!
کاملا نرماله.اولا ISO بریز،بعد هم از یه مموری صحیح و سالم استفاده کن تا حد گنده ای خوب میشه!نقل قول:
میگم کسی دیوونه نشه بره دور و ور پایتخت اونجا ها کنسول بگیره ها!همین کنج Lair رو میگفت 85 تومن،در حالی که جمهوری میگفت 65 تومن که اون خودش گرون فروش بود!بعدشم،حق دارن!مگه آدم دیوونست بره DS بگیره موقعی که PSP هست؟!؟!DS میخوای چیکار؟در حد و اندازه ی PS1 هم عمل نمیکنه!:2:
امیررسا،به نظرم سر کارت گذاشتن.چون Pandora چیزی نیست که به FirmWare ربط داشته باشه.اصولا با باتری Pandora شده به FirmWare نمیرسه!همون اول میره توی Pandora و نصب FirmWare!!!
و اما،به نظرم سونی باید به من جایزه بده!2 تا از بچه ها رو راضی کردم PSP بگیرن که امروز میگیرن و ازشون قول گرفتم که GOW رو هم بگیرن و به من هم بدن!یکی دیگه رو هم تا قبل از عید اگه خدا بخواد راضیش میکنم!حال میکنین؟:21:حالا یکیشون میگه مامانش گفته توپخونه اونورا قطعه ها رو عوض میکنن(؟!؟!) و میخواد از پایتخت بگیره.اگه گرفت قیمتشو بهتون میگم که با هم بخندیم!
من منظورتون رو متوجه نشدم چون چنين چيزي نشنيدم ! بعدش حالا چنين چيزي هم باشه فكر كردي من جعبه PSP جديد از كجام بيارم !:- ))))نقل قول:
آقا جاوید لطف کنید حروف فریمور های جدید(که روی برچسب روی جعبهی پی اس پی میزنن) رو بنویسید چون من می خوام اسلیم بگیرم بعد میگن از فریمور ها 3.73 به بالا pandora prof هست
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی چرا می خواین ds بگیرین ؟
DS هم براي تجربه مي خوام !
علي جون اونجا كه سر مي برن !نقل قول:
استودیو کنج کنار پاساژ پایتخت ds داره راستش منم از این کنسول یه ذره (توجه کنید فقط یه ذره!)خوشم میاد اونم به خاطر contra 4 و legend of zelda وگرنه هیچ چیز خاصی نداره
آرشيا جان همونطور كه بالا گفتم واسه تجربه مي خوام ! مي خوام ببينم اين چي داره كه اون ور آب اين همه ملت مي خرن !نقل قول:
مگه آدم دیوونست بره DS بگیره موقعی که PSP هست؟!؟!DS میخوای چیکار؟در حد و اندازه ی PS1 هم عمل نمیکنه!
آره بگو بخنديم چون پايتختي ها از توپخونه اي ها مي خرن ! و سود مي كشن روش به همين سادگي به همين راحتي !نقل قول:
حالا یکیشون میگه مامانش گفته توپخونه اونورا قطعه ها رو عوض میکنن(؟!؟!) و میخواد از پایتخت بگیره.اگه گرفت قیمتشو بهتون میگم که با هم بخندیم!
میشه طریقه ی آپدیت psp رو بگین مال من ورژن 2.00 هست.
جاويد جان ds بدرد نميخوره . حتما ميدوني حداكثر حجمه بازي هاي ds از 32 تا 128 مگ هست . حالا اينو با 1.7 گيگ psp مقايسه كن ببين چي ميشه .
مي دونم بازي هاشم ديدم يه سري شون با تبديل كننده اجرا مي شه حالا بي خيال بحث تاپيك داره منحرف مي شه !نقل قول:
جاويد جان ds بدرد نميخوره . حتما ميدوني حداكثر حجمه بازي هاي ds از 32 تا 128 مگ هست . حالا اينو با 1.7 گيگ psp مقايسه كن ببين چي ميشه .
باشه!تجربه هم خوبه!البته یه سری چیزا مثل 360 حتی ارزش نگاه کردن رو هم ندارن.نقل قول:
آرشيا جان همونطور كه بالا گفتم واسه تجربه مي خوام ! مي خوام ببينم اين چي داره كه اون ور آب اين همه ملت مي خرن !
آره بگو بخنديم چون پايتختي ها از توپخونه اي ها مي خرن ! و سود مي كشن روش به همين سادگي به همين راحتي !
به هر حال،متأسفانه امروز مدرسه نرفتم!اگه گرفت فردا حتما قیمتشو میگم!
حالا یه لطفی میکنی جاوید جون؟دیگه هیچ وقت،هیچ وقت اسم منو آرشیا ننویس که به شدت حساسیت دارم!3 سال راهنمایی من خودمو کشتم به ناظممون حالی کنم اسمم ارشیاست،نه آرشیا،ولی نفهمید!مر30! :10:
اگه دم دستت یه PSP مثل مال خودت هست پاندوراش کن،وگرنه میتونی اول به 2.71 آپدیت کنی(Official) و بعد از 2.71 دانگرید و طبق دستورالعمل های همین تاپیک به 3.90 m33 آپدیت کنی.دانگریدر 2.71 هم یه فایل عکسه که اگه بگردی هست.نقل قول:
میشه طریقه ی آپدیت psp رو بگین مال من ورژن 2.00 هست.