سلام.نقل قول:
سلام
ببخشید این حالت 60 فریم یعنی چی برای pc همچین حالتی وجود نداره
میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟
بستگی داره.
سلام.نقل قول:
سلام
ببخشید این حالت 60 فریم یعنی چی برای pc همچین حالتی وجود نداره
میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟
بستگی داره.
جدید ترین تریلر از fifa 08 که امشب 8/6 86 ساعت11 ارایه شده
[PHP]http://www.gametrailers.com/player/24346.html[/PHP]
با دو کیفیت sd , hd
اخه می دونید من زیاد از این جور چیزا سر در نمی یارم تازه کارم این سوالو به این خاطر مطرح کردم که در سایتهای بازی بعضی از بازیهای نسل بعد رو می گن که در حالت 60 فریم اجرا میشه برای مثال فیفا 08 و ut3 و... اونم فقط یا مال ps3 یا مال x360 ویا مال هر دوشون و حرفی از pc نمی زنن حالا من که pc دارم نمی تونم این بازیها رو به خوبی اون کنسولها اجرا کنم؟؟؟نقل قول:
درسته پی سی هیچوقت فریم ریت در حد کنسول نخواهد داشت(در حال حاظر با دایرکت ایکس) اما به این شدت هم کم نیست.نقل قول:
اخه می دونید من زیاد از این جور چیزا سر در نمی یارم تازه کارم این سوالو به این خاطر مطرح کردم که در سایتهای بازی بعضی از بازیهای نسل بعد رو می گن که در حالت 60 فریم اجرا میشه برای مثال فیفا 08 و ut3 و... اونم فقط یا مال ps3 یا مال x360 ویا مال هر دوشون و حرفی از pc نمی زنن حالا من که pc دارم نمی تونم این بازیها رو به خوبی اون کنسولها اجرا کنم؟؟؟
بستگی داره به تنظیمات شما. مثلا GTA:SA برای پی سی فریم ریت حدود 30 رو داره در کمترین تنظیمات اما اگه دستکاریش کنی و کیفیتها رو توسط نرم افزارها و درایور بیاری پایین میتوین به فریم ریت حتی 50 دست پیدا کنی.
البته این بازیها که دوستان میگن محیط محدود و ساده ای دارن امکانش هست که بشه.
چونکه این بازیها توجهی به Draw Distance ندارن.
عنوان شبیه سازی نسل بعد SBK 08 در سبک موتور سواری سیمولیشن از سوی Black Bean تایید شد این بازی تمام لیسانس هاس مربوط به مسابقات Superbike را خریداری نموده است در حال حاضر برای کنسول خاصی تایید نشده است فقط اعلام شده نسل آینده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصاویری از بازی Gran Turismo 5 Prologue :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Gran Turismo 5 Prologue یه پک ماشین های اسپرت جدید است و مسابقات در پیست هایی متفاوت با مسابقات GT انجام میشن ولی امضای Gran Turismo روی اونه . این عنوان GT5 نیست ! چون GT5 در حال آماده سازی است و هنوز تاریخ عرضه اش مشخص نیست .
سازنده بازی Polyphony Digital(سازنده GT5) است و SCEA زمان عرضه رو سه ماهه چهارم 2007 در نظر گرفته و طبق معمول سری gt این بازی هم عنوان انحصاری PS3 است.
همانطور که میبینید گرافیک بازی واقعا خارق العاده است !!! انعکاس نور از روی بدنه ماشین ها و رینگهاشون و آنتی لایزینگ وحشتناک ! + بافتهای با کیفیت بسیار بالا .
دیروز یوبی سافت رسما اعلام کرده که هیچ برنامه ای برای عرضه HAZE روی PC یا X360 نداره ! قبلا یوبی گفته بود این بازی رو برای کنسول های جدید(PS3وX360) و PC عرضع خواهد کرد ولی گیم اسپات اعلام کرده که یوبی تنها این بازی رو برای PS3 منتشر میکند !
وای !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41::41::41::41::41::41:نقل قول:
خیلی تو کفش بودم :41::41::41::41::41::41::41:
اسم این بازی فقط به خاطر یوبی سافت در رفته بود وگرنه جز رقابت با کرایسیس ارزش دیگه ای نداره.نقل قول:
در اعلام خبر رسمی از سوی کمپانی یوبی سافت عنوان Haze که در ابتدا به عنوان Time exclusive برای PS3 بود هم اکنون برای X360 , PC کنسل شد و این عنوان فوق العاده فقط و فقط برای کنسول PS3 روز 23 نوامبر امسال منتشر خواهد شد.