ورژنت پایینه جدیدش اینه.زنگ بزن مبین نت
Software Version
: V2.0.1B1038P1
Printable View
ورژنت پایینه جدیدش اینه.زنگ بزن مبین نت
Software Version
: V2.0.1B1038P1
این port forwarding چیه؟
فردا میان واسه نصب سرویسم.سیگنال و بقیه چیزا چه عددی باید باشن که خوب باشه؟
تو نقشه منطقه ما سبزه.ساکن رشتم
دوستان توی بسته بندی مودم من کارت گارانتی نبوده و امروز بعد یک هفته تازه فهمیدم کاری میتونم بکنم؟
باید قدرت فرکانس رو روی صد در صد بگذاری و ببینی چندتا دیوار بین مودم و دیوایس مقصد هستش برای من فکرکنم گذاشتم رو سی درصد شعاع انتندهی نزدیک سی تا چهل متر هستش با دوتا دیوار در مسیرش
در پاسخ ب اون دوستی که در مورد کیفیت وایرلس مودم پرسیده بودند
اونجور که اپراتور به من گفت لینک کوالیتی بالای 9 و سیگنال هم زیر 100 من با کوالیتی 12 و سیگنال 105 سرعت پهنای باندم نزدیک 30 مگ هستش در کل راضیام ازش ب جز یک بار ک نزدیک 1.2 گیگ از حجم نت مصرف شده بود در صورتی که اصلا ما خونه نبودیم!!!!نقل قول:
شانس گند من امروز اومدن واسه نصب.3 جای خونه تست کردیم ولی اصلا پایداری نداشت.اسپید تست هم بین 6 مگ تا 20 مگ بود و آپلود هم از 0.6 مگ تا 3 مگ متغیر.مودم رو بردن.
مال منم نبود زنگ زدم گفتن از شروع سرویس شما 1سال گارانتی دارید مشکلی نیستنقل قول:
دوستانی که مودمشون اول خوبه بعد افت میکنه مشکل ورژن دارن مال من روز اول نیم ساعت بعد رفتن کارشناس از برق در اورم دیگه انتن نداد.کارشناس جدیده اومد ورژنشو برد بالا درست شد الان هر جای خونه میبرم انتن میده.بعد گفت این مودمها خیلی وقته که تو انباره شرکته و باید اپدیت میشد.ورژن جدید اینه .برای هر کی پایینه زنگ بزنه شرکتنقل قول:
V2.0.1B1038P1
[QUOTE=armin_punisher6;8967179]شانس گند من امروز اومدن واسه نصب.3 جای خونه تست کردیم ولی اصلا پایداری نداشت.اسپید تست هم بین 6 مگ تا 20 مگ بود و آپلود هم از 0.6 مگ تا 3 مگ متغیر.مودم رو بردن.[/QU
همچین برتری نداره نسبت به ایرانسل
میخاهی بیا مودم من و بگیر با اخرین ورژن1 هفتس خریدم.