نقل قول:
احسنت ایشون کار درست رو میکنن .
برادر ها یک دست صدا نداره .
Printable View
نقل قول:
احسنت ایشون کار درست رو میکنن .
برادر ها یک دست صدا نداره .
شاهکار دیگری از ایرانسل در ترابرد دیگه انتظار اینو نداشتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
منم چهل روز میشه
این مشکلات رو دارم علاوه بر اینکه اصلا و ابدا اینترنت و دیتای موبایل من وصل نمیشه و بطور دستری من به این مسدود هست و ردسثی نسل سوم هم رجیستر نمیشه
همراه اول دیتاش خاموشه به طور پیشفرض با کد ستاره ده مربع فعالش کنید .به همین دلیل هم هستش به تری جی ریجستر نمیشیدنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
والا خوبه همه میان میگن مشکل پیامک داریم ولی وقتی کار میرسه به جاهای قانونی و پیگیری قایم میشن . بعدا میان اینور و انور از خدمات و دولت انتقاد میکنن و فقط میحرفن و در عمل هیچ کاری نمیکنن و فقط منفی بافی و قصاص قبل از جنایت انجام میدن . واقعا برا بعضی ها متاسفم . از این به بعد وقتمو اینجا هدر نمیدم . حیف p30word که کاربرای این چنینی داره . یک نفر پیدا نشد صفحه اینستاگرام همراه اول از من دفاع کنه ؟ یک نفر پشت سر من شکایت نکرد تا اپراتور رو بچزونیم و بشینه سر جاش و به حقوق مشتری احترام بگذاره . حیف ......
من به شخصه این مشکل را برعکس شما دارم. من از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم و الان در شبکه ایرانسل این مشکل رو دارم. طبیعتا انتظار اینکه بیام توی اینستاگرام همراه اول دور از ذهن خواهد بود.نقل قول:
از طریق 195 و سازمان تنظیم مقررات هم چندین مرتبه پیگیری کردم ولی هنوز به نتیجه نرسیده و میگن این جزو مشکلات و باگ های روش انتخاب شده برای ترابرد هست و دارن پیگیری می کنند برای رفع
درسته شما هم میتونی به نوبه خودت برا ایرانسل اینکار رو انجام بدی و هر چقدر افراد بیشتری پشت سر هم پیگیری کنن و درخواست بدن مشکل زودتر حل میشه .نقل قول:
به نظر میرسه طرح ترابرد پذیری در ایران داره شکست میخوره..از بس بد اجرا شد!دلتون خوشه بخدا الان سه ماه دارم پیگیری میکنم مشکلم حل نشده فقط فقط مشتری ضرر میکنه این وسط...
به نظر می رسه به خاطر منافع بعضی اپراتورها ، متولیان این کار علاقه ای به رفع مشکلات طرح ندارند و می خواهند کاری کنند که خود مشترکین بی خیال این طرح بشوند...نقل قول: