نقل قول:
من رو از سرگردونی نجات دادی . نه پچ PESGalaxy و نه PTE نصب نمی شد .
طبق برنامه و آموزش عمل کردم و پچ PTE درست نصب شد .
:n40::n40::n40: :n01:
سپاس و سپاس و سپاس .
Printable View
نقل قول:
من رو از سرگردونی نجات دادی . نه پچ PESGalaxy و نه PTE نصب نمی شد .
طبق برنامه و آموزش عمل کردم و پچ PTE درست نصب شد .
:n40::n40::n40: :n01:
سپاس و سپاس و سپاس .
داداش این که نشد داوری ضعیف؟نقل قول:
داوری سختگیره و خوبه و نمیشه هر طور که دلت بخواد تکل بزنی
ده ها بازی که ما کردیم هیچوقت هم کارت قرمز نگرفتیم یعنی شما بیخودی تکل نکنی خطا نمیگیره
در مورد سانتر و شیرجه من تا به حال چنین چیزی ندیدم
شوت اره از پشت 18 متر سخت میشه زد اصلا فرصت شوت پیدا نمیشه دفا مجال نمیده
دفاع کردن از قدیم باید خودت کنترل کنی با گرفته سرعت و ضربدر که نمیشه توپگیری حرفه ای کرد اخه
دفاعش خیلی خوبه من باگ خاصی نمیبینم
چمن را دقت نکردم و میشه درستش کردم به گمونم
بایر مونیخ شاید اسمش عوض شده مثل یونتوس که یه اسم عجیب براش نوشتن
در کل شما درجه سختی بازیو کمتر کنی فکر کنم بهتر باشه براتون
هیچ یک از این مواردی که گفتین برای یک بازی ضعف محسوب نمیشه!نقل قول:
ببینید بازی یا باید تخیلی باشه که تو هر بازی 10 تا گل زده بشه و داور خطا کم بگیره و غیره و یا باید واقعیت گرا باشه مثل فوتبال واقعی
تو فوتبال واقعی مثلا ببینید هر هفته چند تا گل پشت محوطه زده میشه؟
پس ماها باید ابتدا تکلیف خودمون رو مشخص کنیم تا ببینیم بازی تخیلی میخوایم یا رئال!!!
سلام خیلی از مواردی که گفتید بنظر من نقاط قوت Pes 2017 هستن :n13:نقل قول:
1 - داوری توی این نسخه واقعا خوب شده . بعضی مواقع بازیکنت که میخواد توپ گیری کنه پاش رو روی پای بازیکن حریف میزاره و خطا میکنه و یا روی توپهای بلند یکی از بازیکنا خطا میکنه و یا پاش رو بیش از حد مجاز بالا میبره و یا با دست به صورت بازیکن حریف میزنه(دو سه مورد اینجوری داشتم من) . اینها مواردی هستن که من بعد از حدود 20 روز بازی کردن مشاهده کردم و بنظرم تعداد خطاهای اینچنین که توی هر بازی اتفاق میفته کاملا طبیعی هست و اتفاقا صحنه های آهسته شون رو که نگاه میکنم لذت میبرم :n02: ( من با hdmi وصل میکنم به LCD و واقعا کیفیت بالا میره اصلا روی لپتاپ دیگه نمیتونم بازی کنم) .
2 - روی حالت super star که من بازی میکنم مدافعا خیلی خوب جایگیری میکنن و به راحتی فضا برای شوت و ...نمیدن ولی اگه با دقت بازی کنی و خوب بازیکنهات رو توی زمین پیدا کنی میتونی فضا ایجاد کنی و شوت هم بزنی ( گل های از راه دور کم نداشتم این مدت هرچند خیلی از شوت ها رو دروازبان ها به زیبایی دفع می کنن :n20:) .
3 - با ضربدر دفاع کردن مال قدیما بود الان باید با جهت ها و بعضی مواقع ضربدر+مربع دفاع کنی . حتی بعضی مواقع بهتره دست به دفاع نزنی و بزاری خودش دفاع کنه .
4 - چمن واقا بی روح هست ولی چمنهای hd هستن میتونی دانلود کنی و بازیت رو زیبا کنی . من به شخصه چمن خیلی برام مهم هست و با چمن بی رنگ نمیتونم بازی کنم . اول از چمنهای estarlen silva استفاده میکردم ولی دیدم زیاد طبیعی نیستن ( مخصوصا لاینهای چمنها که خیلی غیرطبیعی بود ) بخاطر همین حذفش کردم و از ورزشگاههای خود کونامی که 16 تا هست به همراه دو برنامه زیر استفاده میکنم :
SweetFX
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات رنگ گرافیکم رو هم جوری تنظیم کردم که رنگ بازی بهتر به نظر بیاد . الان هرچند تعداد ورزشگاهها کم هست ولی از کیفیتشون راضی هستم .:n01:
5 - درسته واکنش دروازبان ها واقعا بهبود یافته . انیمیشن های جدیدی اضافه شده برای واکنشهای دروازبانها که واقعا قشنگ هستن . من آخر بازی فقط میشینم highlights رو میبینم و لذت میبرم .:n19:
6 - باید ایرادات بازی در زمینه لایسنس رو پذیرفت و به دنبال رفع این ایراد با پچ های مختلفی که منتشر میشن باشیم . من پچ گالکسی نصب کردم که پچ خوبیه البته هنوز پچ پروفشنال برای pes 2017 منتشر نشده احتمالا بهتر از گالکسی هم باشه .
و بالاخره درمورد بازی fifa :
من حدود 5 سال بود اصلا فیفا رو نصب نکرده بودم و اخیرا میگفتن خیلی پیشرفت کرده و ... امسال تصمیم گرفتم نصبش کنم شاید واقعا خوب شده و ترجیحش بدم به Pes . نصبش کردم و روی حالت ultra ( بهترین کیفیت ) بدون لگ و ... 3 روز حداقل 20 دست بازی کردم . در یک کلام : حالا بیشتر از قبل قدر PES رو میدونم :n19:
توی بعضی از موارد بهتر از Pes بود ولی توی خیلی از موارد مهمتر مثل گیم پلی و فیس ها ( فیسهاش واااااقعا مسخره ست از pes 2013 هم عقبتره :n37: ) خداییش به پای Pes نمیرسه . با اینکه فیفا باز نبودم ولی روی سختترین حالت بیشتر بازیهام رو بردم :n07:
pes 2017 قطعا بدون مشکل نیست ولی بنظر من بهترین نسخه konami هست .
دوستان قسمت تمرینی بازی کار نمیکنه....
فقط کرش میده....:n14:
خدمت تمام دوستانی که پست من رو نقل قول کردن عرض کنم که، به نظرم از کلمات اشتباهی برای بیان منظورم استفاده کردم.
من چندین ساله که دارم pes بازی میکنم ( از 2009) و تا الان اصلا فیفا بازی نکردم. یعنی در واقع توی pes حرفه ای هستم و من نظری که دادم طبق تجربه های قبلیم از بازی ها
بود. چون در نسخه های پیشین واقعا بازی کردن و دریبل کردن و شوت زدن خیلی راحت بود و منم دیگه اونجوری عادت کرده بودم و الان که دارم 2017 رو بازی میکنم و اون آزادی
عملی که من در نسخه های قبلی تجربه کردم رو اینجا نمی بینم، به عنوان مشکل و از نظر خودم بیان کردم و اگر دقت کنید گفته بودم که بعضی از این مشکلات به این خاطر
هست که بازی رو تازه نصب کردم و هنوز با بازی و نحوه حرکت بازیکن ها آشنا نشدم.
برای من pes 2017 مثل یک پله توی یک مسیر تقریبا هموار هست. چون نسخه های قبلی نسبت به همدیگه تفاوت آنچنانی نداشتن ولی 2017 تفاوت خیلی زیادی نسبت به
قبلی ها داره و امیدوارم بعد از چند روز بازی کردن باهاش عادت کنم.
سلام خدمت دوستان
من با ps4 بازی میکنم به نظرم بازی خیلی خوب درست شد البته من 2 سالی میشه که pes بازی نکردم و الان که بازی میکنم خیلی بهتر طراحی شده در مورد زمین فوتبال که میگین همچین مشکلی رو تو ps نمیبینین و خیلی خوبه
در مورد تیم بایرن مونیخ هم فکر کنم تو بازی نیست چون تو یه سایت حوندم.البته فکر کنم با اپدیت های بعدی این تیم هم بیاد
یکی از مشکلات که تو بازی میبینم دروازه بان تو قسمت سوپراستار بیش از حد سخت طراحی شده به زحمت میشه بهش گل زد و برعکس دروازبان ما خیلی راحت گل میخوره.
یه سوال هم دارم:کسی میدونه چجوری میشه پنالتی تمرین کرد؟تو قسمت تمرین چیزی برای این پیدا نکردم
دوستان من پچpte2نصب کردم ولی نقل و انتقالاتش آپدیت نیست
سلام به همه دوستان قویمی و جدید مخصوصا ارمین عزیز
بچه ها بهترین پچ کدومه که دان کنم
کمت بازی رو دست کاری کرده باشه
فقط لباس و نقل و انتقالات رو درست کرده باشه ؟
ممنون
بهترین پچ ها تا این لحظه SMOKE و Galaxy هستننقل قول: