تو مطمئني كه هم درايور كارت گرافيكت رو كامل نصب كردي و هم درايور مانيتورت رو؟نقل قول:
Printable View
تو مطمئني كه هم درايور كارت گرافيكت رو كامل نصب كردي و هم درايور مانيتورت رو؟نقل قول:
[quote=gholi10;1428270]سلام
لطفاً ايميل بزن تا برات بفرستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam mehdi_n73
be man email bezan ta file haro barat beferestam
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من یه مشکلی دارم قبلا ویندوز ایکس پی داشتم و الان ویندوز 7 نصب کردم الان درایور مانیتور و مودمم رو نیاز دارم هر چی تو اینترنت گشتم پیدا نکردم
مودم : توی XP مینوشت Generic 56 k HCF Data fax modem مانیتور هم : Samsung mb17940
رفقا من یه مانیتور lcd سامسونگ p20500 خریدم خیلی عالی کار میکنه فقط هی صدای ترق ترق میده بدنش! مث صدایی که وقتی آدم داره عضروف میشکونه! همونجوری هر دفه ترق ترق میکنه. یعنی چه مشکلی داره؟ طبیعیه؟
سلام خدمت همه دوستان عزیز
مانیتور من سامسونگ 1931 BW+ هستش و آذر 86 خریدم
امروز مشکل دار شد و وقتی سیستم رو روشن می کنم 2 ثانیه تصویر میده و تصویر میره ولی چراغ مانیتور به حالت کارکرد در می آید ولی تصوبر نمیده
تصویر از نوت بوک هم که گرفتم به همین حالت بود
به نظر مشکل از چی هست
پشت مانیتور زده تا آذر 88 گارانتی داره یعنی تاآخر آذر کارانتی داره ؟
ممنون اگه راهنمایی کنین
سلام من TV monitor lcd سامسونگ 22 اينچي وايد دارم كه تازه خريدم بعضي اوقات يه جرقه ( يا پرش نوراني ، اصطلاح بهتري پيدا نكردم) تمام صفحه اي خيلي سريع (كسري از ثانيه )ايجاد ميشه ، بعضي اوقات نه تمام وقت فكر ميكنين چي باشه
فكر نميكنين نويز باشهنقل قول:
آقا درسته ميگن سامسونگا اينطورين؟نقل قول:
من نميفهمم؟
20500 كه خيلي خوبه انگر. چرا اينطوري ميگيد؟
يكي ديگه هم نوشته بود ميلرزه ؟ درسته آقا؟ يه خبر بديد
سلام
من یه lcd lg 2284f دارم کارت گرافیکم هم ati 4850 هستش تقریبا 2 دو ماهه با کابل dvi مشکل دارم وقتی این کابل رو وصل میکنم مانیتور تصویر ندارم ولی با این کابلهای معمولی مشکلی نداره رفتم یه کابل نو هم گرفتم ولی مثل اینکه مشکل از کابل نیست
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید