با سلام
چند وقتی هستش نرم افزارهای جانبی ویندوزم غیر فعال شده windows 10 x64 enterprise ، آخرین آپدیت هم زده شده
ممنون میشم منو زاهنمایی کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با سلام
چند وقتی هستش نرم افزارهای جانبی ویندوزم غیر فعال شده windows 10 x64 enterprise ، آخرین آپدیت هم زده شده
ممنون میشم منو زاهنمایی کنی
سلامنقل قول:
اگر حل نشد , با recovery کامپیوتر رو برگردونین به تاریخی که سالم بوده
از کنار ساعت بر روی action center بزن و کنترل کن ببین روی تبلت مود نیست؟نقل قول:
محتوای مخفی: اسکرین شات
دوستان، لپ تاپی به تازگی خریدم که ویندوزش اورجینال روی اون نصب بود. به ناچار و برای تست صدا و تصویر ،فروشنده ویندوز رو اکتیو کرد. حالا می بینم که یه درایو بیشتر نداره.
به فروشنده که زنگ زدم گفت بهتره پارتیشن اضافه نکنی . تو اینترنت هم خوندم که باعث از کار افتادن ریکاوری ویندوز می شه.
من مشکلی با یه درایو بودن ندارم ولی خب اگه سه تا درایو داشتم بهتر بود.
کسی می تونه به من کمک کنه.
ممنون
سلامنقل قول:
ظاهراً این برنامه ها کارش مدیریت درایو هست و درایو هم درست میکنه
حتماً قبلش از فایلهاتون بکاپ بگیرید
از چی properties بگیرم.ویندوز که میاد بالا یه open with میده فقط من حتی نمیدونم این مال چه فایل و برنامه ای هست .نقل قول:
خوب معمولا هر برنامه ای یهPROPERTIES داره که ویژگیهای فایل را نشون میده. دست کم فرمت فایل را خود برنامه نشون میده.نقل قول:
میخوام بدونم اون که میخواد باز بشه چه فایلی هست.الآن تو ویندوز نیستم که عکس بزارم.
با disk managementنمیشه؟
به یه مشکل عجیب برخوردم
همین ابتدای کار فایل های نوشتاری با هر فرمتی و هر نرم افزاری وقتی روی اون رایت کلیک می کنم کار نمی کنه و با یه چیزی شبیه کرش از صفحه مربوطه خارج می شه و وارد صفحه اصلی دسکتاپ می شه.
فکر می کردم مشکل از آپدیت نبودن ویندوز 10 هست ولی هنوز این مشکل رو دارم.
برای جاهای دیگه رایت کلیک مشکلی نداره و فقط برای فایل های نوشتاری کرش می کنه
ویدوزتو عوض کن خیالتو راحت کن.نقل قول:
این اشکال اغلب ویروسها اینکار رو میکنن. سورس اجرایی exe رو به نام خودشون تغییر میدن و سیستم همچین مشکلی پیدا میکنه. گاهی اوقات آنتی ویروسها اونهارو پیدا میکنن ولی دیگه دیر شده و سورس اجرایی exe تغییر کرده. حالا نیاز میشه که این پارامتر رو اصلاح کنی.
احتمالا این پنجره open with برای explorer هست که قادر نیست اجر بشه.
ابزارهایی هست که این مکل رو اصلاح کنه ولی در نهایت مشکلت حل نمیشه و ارورهای متعدد واست میاد.