بازیرو کامل نصب کن بعدنقل قول:
3.4 صفحه قبل چند تا لینک دانلود گذاشتم توضیحم دادم اون فایلارم دانلود کن بریز
Printable View
بازیرو کامل نصب کن بعدنقل قول:
3.4 صفحه قبل چند تا لینک دانلود گذاشتم توضیحم دادم اون فایلارم دانلود کن بریز
باسلام کاربر گرامی ، دقیقا هیچ راه حلی برای این موضوع وجود نداره جز عقب بردن تاریخ که باعث بهم ریختن کروم میشه که با برگرداندن حل میشه .:n34:نقل قول:
در ضمن شما نباید به سوشیال کلوب وصل شی باید 3DM لانچر رو باز کنی تا بازی اجرا شه .:n31:
سلام من بازیو نصب کردم ولی یه مشکلی هست اونم اینه که وقتی بازی اجرا میکنم این ارور میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا من چیکار کنم حالا
سلام.
من بازی رو از کسی گرفتم. 339 تا پارت 96.9 مگابایتی داره با کرک reloaded.
مشکلی که دارم اینه که فقط پارت 140 ش خرابه و کپی نمیکنه. هرچه هم گشتم جایی با این تعداد پارت نبود که 140 ش رو دانلود کنم :D
کسی از دوستان میدونه از کجا میشه دانلود کرد؟
- - - Updated - - -
سلام.
من بازی رو از کسی گرفتم. 339 تا پارت 96.9 مگابایتی داره با کرک reloaded.
مشکلی که دارم اینه که فقط پارت 140 ش خرابه و کپی نمیکنه. هرچه هم گشتم جایی با این تعداد پارت نبود که 140 ش رو دانلود کنم :D
کسی از دوستان میدونه از کجا میشه دانلود کرد؟
نقل قول:
یه فیکسی براش اومده بود .. تو یوتیوب بگردید پیدا میکنید . 1 فایله که خودش تاریخ رو موقت برای بازی عوض میکنه و باز بعد بازی بر میگرده حالت اصلی
با 3dm launcher اجرا نمیشه.میگه با PlayGTA.exe بازی رو اجرا کن.چیکار کنم؟:n28:
خودم فهمیدم.خیلی ممنون:n05:نقل قول:
سلام دوستان
اگر سوالم تکراریه پیشاپیش عذرخواهی میکنم
مشکل من اینه که :
وقتی یک مدتی از بازی کردن میگذره مخصوصا زمانی که سیستم over داره کار میکنه یکدفعه تصویر بازی میره و کل صفحه رو یک رنگ میگیره...مثلا خاکستری نارنجی آبی.... و گه گداری هم بعد از این اتفاق blue screen میاد و سیستم ری استارت میشه
یجورایی سیستم کامل هنگ میشه و باید ری استارت کرد
کرکم هم 3dm هست...
آیا مشکل از کرکه یا باگ بازیه ؟
خودم شکم به کارت بود...کارتم gtx 460 هست اما دوستم با gtx 980 هم همین مشکل رو داره !!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
- - - Updated - - -
سلام دوستان
اگر سوالم تکراریه پیشاپیش عذرخواهی میکنم
مشکل من اینه که :
وقتی یک مدتی از بازی کردن میگذره مخصوصا زمانی که سیستم over داره کار میکنه یکدفعه تصویر بازی میره و کل صفحه رو یک رنگ میگیره...مثلا خاکستری نارنجی آبی.... و گه گداری هم بعد از این اتفاق blue screen میاد و سیستم ری استارت میشه
یجورایی سیستم کامل هنگ میشه و باید ری استارت کرد
کرکم هم 3dm هست...
آیا مشکل از کرکه یا باگ بازیه ؟
خودم شکم به کارت بود...کارتم gtx 460 هست اما دوستم با gtx 980 هم همین مشکل رو داره !!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول:
کسی نمیدونست !!!
سلام دوستان
من این بازی رو تازه نصب کردم.همین اول بازی بعد از این که دو تا ماشین رو از جلوی خونه ی یه بابایی بر میدارن و راه می افتن بازی ارور میده!چچجوری میشه درستش کرد؟
تو تاپیک گشتم ولی نتونستم چیزی پیدا کنم.