سلام به همگی
سرور داخلی هم شبها محدود میشه ؟ حتی سرورهای خود شاتل ؟ قدیما یادمه سرورهای خود شاتل محدود نمیشدن.
Printable View
سلام به همگی
سرور داخلی هم شبها محدود میشه ؟ حتی سرورهای خود شاتل ؟ قدیما یادمه سرورهای خود شاتل محدود نمیشدن.
پست ویرایش شد محدودیت در اکثر شهرها است دوستان
سرعت دانلود از شاتل لند هم محدود میشه !نقل قول:
تقریبا یک سال و خردهای پیش بود که شاتل تصمیم گرفت سرورهای داخلی رو باز بذاره، یعنی میشد از این سرورها در طول شب با سرعت روزانه و بدون اینکه محدود بشید دانلود کنید. خیلی هم خوب بود. موقعی بهتر شد که بعضی از رفقای ما تصمیم گرفتند که ویپـیان ایران بسازن تا دانلود از سرورای خارجی هم مثل داخلیها محسوب بشه. ما همه شاد و خرم مثل تراکتور داشتیم اینترنتو شخم میزدیم که شاتل این ترفند رو فهمید و شروع کرد به محدود کردن سرورای داخلی مثل خارج...نقل قول:
حالا دوست عزیز خواهشا کاری نکنید که شاتل کلا همین دانلود شبانۀ با هزار دردسرش رو برداره و مثل خیلی از شرکتهای دیگه بشه.
حرف شما درست است کلا محدود شده 90 درصد محدودهنقل قول:
با سلام
دوستان چند روز است نمیتونم وارد بازی کلش اف کلنز بشم فقط با شیلتر شکن میتونم وارد بشم از دوستان کسی این مشکل داره ؟؟ مودم ریست کردم باز نشد
با دو مودم هم مخابرات هم شاتل تست شذه
ممنون
امروز رفتم پیش فاکتورمو عوض کردم 128 بوون شبانه گرفتم با مالیت و ... شد 15 تومن حالا یک سوال میمونه اگه وسط دورا تصمیم گرفتم شبانه بگیرم میشه ؟ قیمتش چی همون 3500 هست یا کمتر میشه چون تعداد روزای باقی موندم کمه ؟
جالبه! پارس آنلاین هم طی دو هفته ی اخیر همین وضعیت رو داشته...نقل قول:
============
آقا یکی این روش دور زدن رو با دیتیل برا ما توضیح میده؟ (تو پخ البته)... یعنی اگه کسی استفاده میکنه ای-پی سرورش رو بگه... کنجکاو شدم به خدا... :n02:
با سلام خدمت همه من شنیدم شاتل از ماه دیگه سرویسهای نامحدودش رو کلا برمیداره و فقط محدود ارائه میده. آیا این صحت داره؟!
زنگ بزن ازشون بپرس؛ ولی این دزدا بعیده چیزی از پولو کم کنن...نقل قول: