اون قسمت output power که روی 26 هست یعنی گین رادیو رو تا 26db میبره و قدرتش اندازه پاور استیشن میشه یا یه چیز دیگس ؟نقل قول:
Printable View
اون قسمت output power که روی 26 هست یعنی گین رادیو رو تا 26db میبره و قدرتش اندازه پاور استیشن میشه یا یه چیز دیگس ؟نقل قول:
نه فکر نکنم اشکال از ccq باشه مثلا من یه دانلود داشتم سرور ایرانی سرعت همش بالای 110 بود ... دقیقا همون لحظه رفتم یه دوتا سرور اخارجی تست کردم سرعت زیر 70 بود...بعدش دوباره رفتم رو اون سرور ایرانی سرعت 100 هستنقل قول:
مشاهده کنید :نقل قول:
تست اول سرور لندن ساعت 11:52 سرویس 1مگ الماس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر برم روی یه دکلی که CCQ 85 باشه سرعت بشدت میاد پایین . پس CCQ زیر 90 بشدت روی سرعت و تایم اوت تاثیر داره که این تاثیر توی سرور های خارجی بیشتر خو.دشو نشون میده.
من خودمم این سوالات رو میخوام از آرش بپرسم.نقل قول:
راستی معمولا با لپ تاپ میان
سلامنقل قول:
هر دوشون خوبن بزار بمونه. می تونی گزینه اول رو یبار روی 20 و یبار روی 40 بزاری و ببینی کیفیت سیگنال و دیتا چقدر تغییر می کنه ولی بنظرم چون فاصله ات تا دکل زیاده اگه روی 20 بزاری پارامترها خیلی بد بشن. فعلا روی اوتوماتیک هست و خود رادیو بسته به شرایط مقدار رو عوض می کنه
اوت پوت پاور قدرت خروچی رادیو هست و بعید می دونم ارتباط مستقیمی با قدرت انتن داشته باشه اگه یه عکس از صفحه اول میزاشتی بهتر میشد در مورد انتخاب مناسب اون نظر دادنقل قول:
در بهترین حالت بهتره روی حداکثر یا همون 26 باشه ولی اگه دکل خیلی بهتون نزدیک باشه یا قدرت انتشار دکل کم باشه باید مقدارش رو کم کرد در خیلی از موارد برای اینکه بشه ccq رو بهتر کرد لازمه که مقدراش کم باشه البته در این حالت دیتا ریت نیز کم میشه ولی به دلیل داشتن اینترنت های زغالی ما مشکلی پیش نمیاد
اینم از صفحه اول آرش جان بنظرت اوت پوت پاور رو حالا روی چند بزارم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قدرتش رو آوردم رو 4 DBI و سی سی کیو شد 70 درصد و سرعت بد شد.
پس همون 25 خوبه واسش
اگر من یک رادیو نانو5 از بیرون بخرم بزارم روی لوله و به سمت یه دکلی بزارمش بعدش با سرچ شرکت ها رو پیدا میکنه یا باید کانال و اینا رو هم دستکاری کنم ؟ یعنی خودم میتونم نصبش کنم و ببینم کدوم شرکت ها سیگنالشون بهتره یا سخته ؟
هیچ کاری نداره. بله میتونی راحت سرچ کنی.نقل قول:
کانتری کد رو بزار روی کمپلین تست و سرچ کن به راحتی میتونی بفهمی کدوم بهتره
اگر بر فرض مثال هیچ جا رو نگرفت رادیو میمونه رو دستم ؟ چون ساختمان بلنذ زیاد دور و برم هست.نقل قول: