دوست عزيز شما به صفحه پيش مراجعه كنيدنقل قول:
Printable View
دوست عزيز شما به صفحه پيش مراجعه كنيدنقل قول:
برو pcsx2 9.5 playgrund رو از خود سایتش دان کننقل قول:
سلام صفحه قبل چیزی ندیدم
من اصلا نمیدونم این پلی Playground و اینا چین لطفا هر چیزی که برای اجرای بازی Crash Nitro Kart لازمه لینکشو بزارین
ولی وقتی که اجراش میکنم اسم شرکت ویوندی هم میاد ولی بعدش صفحه سیاه میشه و نمیاد دیگه
توی اون CMD هم میزنه patch not found
بعد هم توی لیست بازی ها که نگاه کردم روبروی این بازی زده Intro و زیرش هم یه خط زرده این یعنی چی؟!
سلام به همه.
من بازي هاي ps1 رو روي سيستمم اجراكردم با خيلي از تبديل كننده ها هم كار كردم ولي هيچكدوم گيمپدهام رونميشناسن.
اگه تبديل كننده خوبي سراغ دارين كه گيم پد رو ميشناسه فقط اسمش رو بگين خودم پيداش مي كنم.
اگرهم پلاگين خاصي رو مي خواد اون رو هم بگين.
ممنون.
دوستان در صفحات پيش
دوست عزيز كولنگ عدالت 2001 همه چيز رو گذاشته
فقط بايد دانلود كنيد
اقا تو رو خدا جان هرکی دوست داری این کار مارو راه بنداز به خدا خیلی خیلی گیرمنقل قول:
عزي من اگه وقت داشتم همه 80 صفحه رو بخونم كه سوال نمي كردم.
آقا جواب من رو بديد اگه بلديد.(حياتي بيد)
.............................................
من بازي هاي ps1 رو روي سيستمم اجراكردم با خيلي از تبديل كننده ها هم كار كردم ولي هيچكدوم گيمپدهام رونميشناسن.
اگه تبديل كننده خوبي سراغ دارين كه گيم پد رو ميشناسه فقط اسمش رو بگين خودم پيداش مي كنم.
اگرهم پلاگين خاصي رو مي خواد اون رو هم بگين.
ممنون.
.............................................
عزیز من با epsxe 1.6 یا 1.7 کار کن میشناسه نیاز به تبدیل کننده ندارینقل قول:
مشکلت چیه شما؟نقل قول:
یک شبیه ساز با تمام دم و دستگاهش میخوام که بازی smackdown vs raw 2009 رو اجرا کنه اون یکی دوستمون گفتش باید سی دی سیلور باشه که سی دی سیلورشم گرفتم حالا باید چه کار کنمنقل قول:
نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]