امسال رویای این تیم شده که حداقل به اورتون برسه واقعا هم کار سختی در پیش داره :n21:
Printable View
امسال رویای این تیم شده که حداقل به اورتون برسه واقعا هم کار سختی در پیش داره :n21:
امسال اگه منچستریونایتد نتونه سهمیه چمپیونز لیگ برای فصل بعد بگیره باشگاه از نظر مالی خیلی ضررمیکنه:n29:ای کاش فرگی کبیر برمیگشت تا اخر فصل تا یک سرمربی درست حسابی بیاد تیم به دست بگیره از مویس آبی گرم نمیشه:n27:رفتن فرگوسن هرچقد برای منچستر یونایتد و هواداراش سخت بود برای هواداری تیمای دیگه لیگ برتر خیلی خوشحال کننده بود که بعد سالها انتظار بتونن یک جامی در لیگ برتر کسب کنن:n09:
با اینکه یه طرفدار بارسایی ام ولی چقدر از باختهای این فصل یونایتد ناراحتم:n29:یعنی چه به روز تیم فرگوسن بزرگ اومده که داره مویس رکوردهای که تاحالا تیمهای حریف یونایتد جلشون سالها بدست نیاورده بودند رو یکی یکی دارن میشکنن!
دوستان یونایتدی تا حالا از خود فرگوسن به این سوال جواب داده؟
تا کی میخواد ناکامی های مویس ادامه داشته باشه؟!
عجب باخت بدی بود.یه روزی همه تیم ها آرزوشون بود ما رو تو خونمون ببرن...
هر دروازه بانی هم که به ما میرسه میشه واکاشیزوما
تقصیر مویس هست که تیم به این وضع افتاده
اگر چند تا بازیکن میخرید تو تابستون الان به این نکبت نمی افتادیم
اگر ژانویه چندتا بازیکن تاپ نخریم صد در صد سهمیه نمیگیریم
فعلا
دوره گذارمون رو داریم به بدترین شکل ممکن میگذرونیم
مشکل من باختن نیست
مشکل من افت تیم نیست
فوتبال پر از برد و باخت هست و پر از فراز و نشیب
فقط ای کاش حرمت و شخصیت اولدترافورد رو نگه داریم
کاش این باختا توی خونه نبودن...
هر چی می گذره بیشتر به این نتیجه می رسم که فرگوسن عجب حرکتی زد... تصمیم برای بازنشستگیش فوق العاده بود اگه فرگوسن می خواست یه فصل دیگه هم بمونه مجبور بود یه پروسه بازسازی
دیگه رو هم انجام بده و این یعنی 4-5 سال اضافه تر...
الان تیم وضعیتی داره که در بهترین حالت یکی دو فصل طول می کشه تا به اوج برگرده یه چیزی تو مایه های یونایتد 2004 2003...
از طرفی الان فرصت داریم 2 تا بازیکن به تیم اضافه کنیم ... اخرین بازی که که ما تو ژانویه خرید زیاد کردیم ویدیچ و اورا رو گرفتیم که خرید های موفقی بودن
امیدوارم یه دفاع چپ و یه هافبک خوب بخریم اگر نتونیم سهمیه اروپا رو بگیریم پروسه بازسازی مون خیلی سخت تر می شه
منم با اینکه طرفدار چلسی هستم اما از این وضع یونایتد اصلا خوشحال نیستم و دوست دارم همیشه یونایتد مقتدر را در لیگ جزیره ببینم
دیروز بازی را به دقت دیدم ایراداتی که بعضی از دوستان از مویس میگیرند منصفانه نیست دست مربی واقعا خالیه و از نظر مهره تیم خیلی کمبود داره
دیروز تو بازی چلسی وقتی بازی مساوی بود مورینیو شورله و ماتا را بیرون کشید و اسکار و ویلیان را وارد بازی کرد که هر دو گلزنی کردند و اسکار 3 پاس گل داد
اما چنین وضعیتی را یونایتد داشت و مویس کاگاوا و چیچاریتو را وارد زمین کرد ! باید قبول کنیم از نظر کیفیتی این بازیکنان اصلا قابل قیاس با هم نیستند و دست مربی بسته است
در هر صورت امیدوارم در نقل انتقالات ژانویه با گرفتن چند بازیکن در حد یونایتد دوباره شاهد روزهای خوب یونایتد هم باشیم
انقدر ایراد الکی به اون مویس بدبخت نگیرید ...
دیگه می خواید براتون چیکار کنه ؟
این تیمی که الآن می بینید تیم فرگوسنه، زمان می خواد تا مویس تیم خودشو بسازه، شما مطمئن باشید که هیچ مربی ای بجز فرگوسن نمی تونه با این بازیکنا نتیجه بگیره.
به نظر من که مویس تا همینجاشم نتایج بدی نگرفته، نباید از مربی جدید انتظار قهرمانی داشت ...
همین که جرات بازی دادن به جوونا رو داره واقعا خوبه.
جسارت نشه خدمت طرفداران یونایتد
من طرفدار چلسی ام اما دوست دارم رقیبمون منچستر یونایتد باشه .
نه لیورپول و اورتون و تاتنهام
همیشه چلسی و یونایتد و سیتی و دوس دارم رقیمون باشه
منم با صحبتهای 30vil موافقم . دست مربی بسته ست
اون هم فرگوسن قهرمانی ها رو کسب میکرد از لحاظ بازیکن در یه سطح بالاتر بودند . به نظر مویس هم مربی خوبی ست . اما سران منچستر هم باید یکم سرکیسه رو شل کنند . همونطور که پس از سالها آرسنال هم اینکارو کرد و اوزیل و گرفتند و نتیجه شو دارند میبینند
من واقعن ممکنه طرفدار یونایتد نباشم اما دوست هم ندارم سیتی و بالا سره یونایتد ببینم
به عنوان طرفدار چلسی دوست داشتم فرگی بمونه ... وقتی فهمیدم فرگی رفت حالم خیلی گرفته شد ... چون دوست داشتم باز کل کلای فرگی و مووو رو ببینم ... توو تیم های مدعی به نظرم یونایتد از نظر مهره از همه ضعیفتره .... حتی از تاتنهام هم مهره ها ضعیفترن ...
همین پیگرینی یه زمانی مربی تاتنهام بود چون مهره خوب نداشت نتونست نتیجه بگیره و اخراجش کردن ... توو لیگ جزیره قضیه فرق میکنه ... اینجا اگه مهره کم داشته باشی بد جور کم میاری ... مطمئنا یونایتد بالا بود بیشتر خوش میگذشت و لیگ جذابتر بود ...
--------------------
طفلی حاج رضایی بعد بازی چه حالش گرفته بود ... کلا تحلیل هاش یادش رفت ... زود میخواست برنامه تموم بشه بره ... خیلی فرگوسن رو دوست داره .... :n12: