دوست عزیزنقل قول:
این خطا معمولاً وقتی که رخ میدهد باید فریمور تان را آبدیت کنید تا مشگلتان حل شود.
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
این خطا معمولاً وقتی که رخ میدهد باید فریمور تان را آبدیت کنید تا مشگلتان حل شود.
درود
متین جان نزدیک 1 سال و نیمه که ال ایدی اف 8880 رو دارم. چند شب پیش خودبخود خاموش و روشن می شد. ناگفته نمونه که با یخچال سامسونگ با هم خاموش و روشن میشدند. اینترنت هم ندارم. دیروز باز تلویزیون به تنهایی خاموش و روشن شد. هر دو دستگاه هم محافظ برق دارند. دلیل چی میتونه باشه؟
دوست عزیزنقل قول:
این مشگل می تواند از ایراد و یا اتصال کوتاهی که در پریز و یا سیم سیار و یا لقی و یا شل بودن دوشاخه بوجود آمده باشد. همه موارد را بررسی کنید چون وقتی این موارد باشد و وقتی که از وسیله ای که به آن موارد وصل است استفاده می کنید بخاطر همان موارد تلویزیون و یخچال که سنسور محافظتی دارند عکس العمل نشان می دهد.
نقل قول:
بخشید دوست گرامی
نمیشه کلیپ یا فیلم های داخل کامپیوتر داخل فلش یا هارد اکسترنال ریخت بعد به ماه - واره زد یا نگا ه کرد.
ممنون ولی اخرین اپدیت نصبه وبازم این پیام میادنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
اگر از فرمت فیلمهای که ریسی - ورتان آن را پشتیبانی می کند استفاده کنید . بله می توانید کلیپ یا فیلم های داخل کامپیوتر داخل فلش یا هارد اکسترنال ریخته بعد به ماه - واره زده و آن را نگا ه کنید.
که معمولاً اکثر ریسی - ور ها همه فرمتها رایج را پشتیبانی می کنند.
دوست عزیزنقل قول:
بعضی از apps ها ممکن است پولی و یا در ایران پشتیبانی نشود . و یا اینکه نیاز به آبدیت اسمارت هاب باشد که اگر اینترنت متصل به تلویزیونتان که معمولاً و یا بهتر است با کابل لن وصل باشد برقرار باشد و مشگلی از این باب نداشته باشید . و همچنین اگر در اسمارت هاب ثبت نام کرده باشید بعد از مدتی سایت سامسونگ بجز مواردی که در اول گفته شد . مشگلتان را برطرف می کند.
دوست عزیز ممنون از پاسختون تمامی مواردی که فرمودید رو قبلا انجام دادم و رعایت کردم ولی همچنان مشکل وجود داره وکلا برای تمامی اپ ها این مشکل وجود داره چه رایگان چه پولی حتی اپ های ایرانینقل قول:
سلام
من یه شبکه خانگی 5 کلاینته دارم که یکی از کلاینتها تلویزیون سامسونگه (2015 )
همه کلاینتها همدیگه رو میبینند ولی تلویزیون سامسونگ یکی از کامپیوترها رو که ویندوز 10 دار ه( و کامپیوتر اصلی من هم هست ) نمیشناسه ( بقیه مشکلی ندارن مثلا لپ تاپی که ویندوز xp داره و یا hd پلیر اندرویدی من این کامپیوتر رو میشناسن )
فایروال ها هم همه خاموشه
تلویزیونهای اخیر سامسونگ با ویندوز 10 مشکلی دارند ؟
دوست عزیزنقل قول:
من به شخصه برای ارتباطم از ویندوز 10 با تلویزیون ارتباط برقرار می کنم و هیچ مشگلی ندارم . و حتی مدیا پلیری که بصورت پش فرض در خود ویندوز نصب است براحتی و بدون کندی و قطعی فیلم - عکس - و موسیقی را پخش می کند. و حتی دیگر نیاز به نصب allshare در کامپیوتر برای ارتباط نیست.
آیا در wifi کامپیوترتان کد تلویزیون را وارد می کنید؟