به عنوان ریش سفید این تاپیک اعلام میکنم همتون خیلی خیلی خیلی آدمای بی حالی هستین :13:
چه اوضاعشه !؟
هر وقت سوال هست یا یه اتفاقی می افته سراغ هم میائین ؟! :13:
یکی پیدا نشد اینجا صله رحم داشته باشه .......... :13:
بابا بعضی اوقات بیائین از هم احوال بپرسین ....دور هم جمع شین ... جمعش کنین :13::19:
این صحنه ها رو که میبینم دوست دارم دستم رو دور گلوی هر کدوم از شماها بذارم ... با محبت هر چه تمام تر این قدر فشار بدم که کبود بشین :4::32:
بابا یه حالی به تاپیک بدین ...
ما هر چی میگیم این وسط یکی به دو بوجود بیاد یکم حرف بزنیم انگار که نه انگار .... :19::18:
اوضاع از قبل که بهتر نشده هیچ ... رفیق نداشتیم ... اینجا هم در محیط مجازی در حسرت یه پست از همشهریامون باید باشیم .... :45:
خدایی من نه رفیقی داشتم نه چیزی دلمون به این انجمن خوش بود که دیدیم توی محیط مجازی هم ملت همدیگه رو تحویل نمیگیرن .... :blink:
این پدر این کسی که باعث شده این مملکت همش بشه چشم و هم چشمی در بیاد که هر چی میشکم از این زندگی ماله همینه در بیاد ( چه ربطی داشت !؟ :18: --- هیچی ... مخم داره میترکه ...... نمیدونم از کجا مسئله گیر بیارم بیام اینجا یکی رو گیر بیارم تا میخوره بزنمش ..... :45::24::9:)
آقا یه سوال :
مگه زوره !!؟؟!؟!؟!؟!!؟!؟؟ چرا اینقدر پدر مادر من مخمو میخورن میگن برو دانشگاه .........
باباااااااااااا .... ن + م + ی + خ + و + ا + م !!!!!!! نمیخووووووووووووووووووووو ووووووووووااااااااااااااا اامممممم
باید کی رو ببینم !؟!؟!؟؟!؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟!؟!؟!!؟
مگه نمیگید سواد ؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟
خوب من که واسه خودم درس میخونم ... چرا ملت اینقدر مرده پرستن ؟/؟؟؟؟؟/
یکی منو بگیره ... پدرم در اودم ازر بس بحث کردم :45::37::37::37:
آقا اینجا یکی نظر بده بلکه جوابهارو به این ملت خونمون نشون بدم دست از سر کچل من بدبخت بر دارنننن .... :19:
آقا من قاطی کردممممممممم ... کممممممممممک ....