نقل قول:
خوب فروختی...با این بول میتونی یه مهاجم خوب و یه بازیکن دیگه بخری که عالی باشن...مهاجم salomon rondon روتوصیه میکنم...تو روبین کازان هست...مدافع عالی هم سالواتوره بوکتی..از همین تیم فک کنم
Printable View
نقل قول:
خوب فروختی...با این بول میتونی یه مهاجم خوب و یه بازیکن دیگه بخری که عالی باشن...مهاجم salomon rondon روتوصیه میکنم...تو روبین کازان هست...مدافع عالی هم سالواتوره بوکتی..از همین تیم فک کنم
نرم افزاری که نقل وانتقالات رو انجام بده کسی میشناسه؟
یک مدافع 18 ساله به نام kurt zouma از سنت اتیین فرانسه خریدم به نظرم مدافع خوبیهنقل قول:
این برنارد که از اتلتیکو مینیرو خریدم واقعا عجب بازیکنیه یه چیزی در حد کریس رونالدو جالب اینجا بود موقع خریدنش هرچی با باشگاهش سر قیمت چونه میزدم قبول نمیکردند و فقط میگفتند 30 میلیون نقد
برا حمله لیندرو دامیاو یا ماتیا دسترو رو بخر عالیننقل قول:
تو اولین بازی لیگ از سایپا 2 بر 1 باختم:n28:
نقل قول:
کورت زوما فوق العاده است...یکی از بهترین مدافعان بازی تا سال 2020 میشه...البته تو سیو من تو سن اتین خیلی بهش بها ندادن و رشد نکرد و لی تو سیو های بقیه گیمر ها خیلی مدافع شاخیه...
برنارد:تو تیم میلی برزیل تو جام کنفدراسیون ها بازی کرد و پدیده است و حتی ارسنال هم میخاستش ولی تو سیو من خوب رشد نکرده
نکته:این که یه بازیکن تو یه سیو خوب هست دلیل نداره که همیشه خوب باشه و مسلما نحوه اموزش با بازیکن و تمرینات و دستیار هامهم هستن...مثلا شما اگر یه مدافع 17 سال با پتانسیل بالا دارین مسلما یک مربی مخصوص مدافعان((در قسمت traing و در قسمت coaches نشون میده که مربی شما قسمت مربوط به defending رو چطوری پوشش میده...که این کار از ستاره ی کنار اون کادر مشخصه...))ولی کلا مربی بگیرین که defending اش بالای 16 باشه , reputation اش هم از continental به بالا باشه...
این بازیکنان جوان پرسپولیس چقدر قوی ان
من چجوری تمرینات رو بزارم روی fitness و همچنین هادی نوروزی هی مصدوم میشه چیکار کنم ؟
از ایکون نام تیم روی ترینینگ کلیک کن که در این قسمت تمرینات پایه رو میتونی fitness بگذاریی و هم در سمت چپ هر هفته میتونی تمرینات هفته رو مشخص کنینقل قول:
هادی نوروزی اگر خیلی مصدوم میشه شاید به خاطر استعداد بالای اون در مصدومیته که برای هر بازیکن متفاوته