نه منظورم آپدیت اتوماتیک از رو خود دستگاهه، من اونجوری دوست دارم! :دینقل قول:
متاسفانه برای من هم خیلی دیر میاد! یه یه هفته دیگه هم صبر میکنم نیومدش دستی آپدیت میکنم.
Check for update.... Check for update... Check for update...
Printable View
نه منظورم آپدیت اتوماتیک از رو خود دستگاهه، من اونجوری دوست دارم! :دینقل قول:
متاسفانه برای من هم خیلی دیر میاد! یه یه هفته دیگه هم صبر میکنم نیومدش دستی آپدیت میکنم.
Check for update.... Check for update... Check for update...
سلام
دوستان اندروید 5 به صورت اتوماتیک(روی دستگاه) میاد؟ :n28: زمانش مشخصه؟ :n29:
تبلت من nexus 2012 32g نوع سیم کارت خوره.
ممنون
بله حتما میاد. برای نسخه WIFI اومده. زمانش مشخص نیست.نقل قول:
یک سری میگن گوگل منتظره یه سری کد و درایور از ASUS بگیره برای مدل 3G.
یه سری هم میگن داره تست می کنه تا هر وقت مشکل برطرف شد بعد ارائه کنه.
فعلا باید صبر کرد یا از نسخه های غیر رسمی استفاده کرد.
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این داستان آپدیت ها دیگه خیلی داره به درازا میکشه! :دی
برای Nexus 7 اول آپدیت 5.0 اومد، ولی خب بخاطر مشکلات زیادی که داشته گوگل وسط کار جلوش رو گرفت. درصد خیلی کمی از افراد هم این آپدیت رو دریافت کردن.
بعد از یه تاخیر کوچیک، 5.0.2 آماده شد. (که به گفته کسانی که امتحان کردن خیلی از اون مشکلات 5.0 رو برطرف کرده) اونطور که توی خبرها اومده بود انتشار OTA ش هم از 27 دسامبر شروع شده. فقط مساله اینه که اگر انتشارش روند عادیش رو طی میکرد؛ دیگه تا این تاریخ باید برای درصد زیادی از یوزر ها میومد. که متاسفانه اینطور نیست...
با این وجود هنوز میشه انتظار داشت که 5.0.2 برای دستگاه های Wi-Fi بیاد. یا اینکه خودمون دستی آپدیتش کنیم. برای مدل 3G هم که متاسفانه خبری نیست هنوز.
والا من به شخصه نیازی نمیبینم که تبلت حتما 3G و 4G داشته باشه! :دی بخصوص برای ما که تو ایران هستیم با این وضع خنده دار اینترنت موبایل! باز اگه 3G خوب و باکیفیتی داشتیم قابل توجیه بود. بعدشم تبلت ها هم خب بیشتر توی خونه استفاده میشن که Wifi هست. بیرون هم یه دقیقه اینترنت گوشی رو باهاش share میکنیم اگه لازم باشه.
ایشاالله Nexus 9 رو که میگیرید مدل WiFi ـش رو بگیرید که آپدیت هاتون هم زودتر بیاد! :)
با سلام بنده به ۵.۰.۲ اپدیت کردم مشکلات همچنان پا بر جاست
۱- همچنان کلید پاور من لگ داره بعضی مواقع عمل نمیکنه از بابت سالم بودن کلید اطمینان کامل دارم
۲- با کیف اسمارت بشدت به مشکل بر خوردم یعنی اگه صحفه خاموش بشه و بعد در کیف را ببندید و مجددا باز کنید تا صحفه روشن بشه
گاهی اصلا جواب نمیده و چند بار هم که باز و بسته میکنید یک دفعه تبلت ریست میشه
۳- بعضی مواقع کیبورد سنگین میشه و تاچ هم تاخیر زیاد داره و باید محکمتر لمس کنی
۴- وقتی می خواهی کد ورودی به تبلت را وارد کنی اگه تبلت را بچرخانی پایین صحفه کنار کلید برگشت پرش تصویر ظاهر میشه
۵- بعد از روشن کردن تبلت اگه بلافاصله کد ورودی را وارد کنی چرخش اتوماتیک صحفه از کار میفته و تصویر در همون حالت افقی گیر میکنه و نمیچرخه که تا ریست نکنی اصلا درست نمیشه حتی با فعال یا غیر فعال کردن چرخش صحفه
همگی این مسایل باعث میشه تا تبلت رو اعصابت باشه و هزار تا دری وری بار گوگل کنی با این اپدیت بیرون دادنش
با سلام خدمت همگی دوستان من آپدیت کردم نسخه وای فای رو بهتر شده و به نظرم مشکل خاصی نداره
خب آپدیت 5.0.2 برای من هم اومد و چند روزه دارم ازش استفاده میکنم.
اون چند ساعت اول که نصبش کردم به طرز نگران کننده ای کند بود. تا جایی که دیگه داشتم متقاعد میشدم که برگردم رو Kitkat.
اما خوشبختانه بعدش خیلی خیلی بهتر شد و میتونم بگم هیچ مشکل خاصی نداره و مثل قبل خیلی روون کار میکنه.
من بعد اینکه آپدیت شد اولین کاری که کردم پاک کردن cache partition از توی recovery بود.
یه سری تغییرات هم که جاهای دیگه پیشنهاد کردن انجام بشه برای Nexus 7 ها:نقل قول:
- Turn off your device.
- Press and hold Power and volume down buttons simultaneously until you see a large arrow at the top of your screen.
- Press the volume down button repeatedly until you see “Recovery” in the arrow.
- Select it by pressing the power button.
- You’ll see an android mascot with a red triangle and exclamation mark.
- Hold down the power and press the volume up button once and then release the power button.
- Press the volume down button repeatedly to select “erase or wipe the cache partition” from the list of options.
- Wait for the process to complete and then restart your device.
خودم فکر میکنم خیلیاش دیگه زیاده روی باشه ولی خب امتحانشون ضرر نداره. من این کارو کردم:
حیف هم هست چون Lollipop انیمیشن های خیلی قشنگی داره. ولی خب تاثیر زیادی داره روی روون تر شدن دستگاه.نقل قول:
Settings --> Developer Options --> Window animation scale --> Animation OFF
Settings --> Developer Options --> Transition animation scale --> Animation OFF
Settings --> Developer Options --> Animator duration scale --> Animation Off
همه برنامه ها رو هم آپدیت کردم و پیشنهاد میکنم که حتما این کارو بکنید. برای من مثلا AllCast که کلا مشکل داشت با 5.0.2 و چندتا دیگه هم خیلی unresponsive میشدن.
یه کار دیگه هم که بهتره انجام بدید، وقتی دستگاه در حال شارژ هست، یه بار خاموش روشنش کنید.
در کل بخوام بگم خیلی راضیم از Lollipop روی Nexus 7. با توجه به نظراتی که خونده بودم زیاد امید نداشتم عملکرد جالبی داشته باشه ولی خب این چیزی که من الان دارم میبینم هیــچ مشکلی نداره. یادمون هم نره که این دستگاه برای سال 2012 یعنی حدودا 3 سال پیش هست و خیلی ها اصلا انتظار هم نداشتن Lollipop برای این مدل بیاد.
بنده همینجا هرگونه خبر، شایعه، گزارش در مورد مشکلات 5.0.2 روی N7 2012 رو قویاً رد میکنم!
Lollipop خیلی شیک و مدرن هم هست. الان kitkat برام حکم Gingerbread 2.3 رو داره! :دی
امیدوارم زودتر برای بقیه ی دوستان هم بیاد.
خوب گویا اندروید 5.0.2 برای مدل 3G دو روز پیش اومده و من متوجه نشدم!
لینک های دانلود در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار گرفت.
مثل اینکه آپدیت 5.1 هم تو راهه. هنوز به طور رسمی چیزی رو اعلام نکردن ولی احتمالا تا یکی دو هفته دیگه معلوم میشه.
یه مشکل دیگه که الان روی Lollipop هست این بسته شدن ناگهانی و unresponsive شدن زیاد برنامه هاست. این دیگه ایراد از دستگاه نیست و به طور مشخص مربوط به Lollipop میشه. روی Kitkat من اصلا این مشکل رو نداشتم. امیدوارم این مورد هم با آپدیت جدید درست بشه.
حالا از ماه بعد هم با آپدیت شدن گوشی های مطرح به 5.0 شرایط باز بهتر میشه. ولی در کل عملکردشون زیاد جالب نبود در مورد Lollipop. آپدیت ها خیلی دیر اومدن تازه کلی هم مشکل داشتن! حالا ببینیم 5.1 چجوری میشه...
برای تبلت من آپدیت 5.0.2 اومده ، مدل تبلتم 2012 3g 32G هست، هر چی گزینه دانلود رو میزنم ، ارر میده و دانلود نمیشه، با وای فای چند جا امتحان کردم ولی بازم این مشکل حل نشده. توی فروم های اندرویدم هر چی میگردم چیزی در مورد این مشکل پیدا نمی کنم ، کسی راه حلی سراغ داره؟