دوستان, من وقتی که فایل اولیه (کم حجم) رو از سایت اصلی دانلود می کنم. موقع اجرای اون, پیغام خطای زیر رو میده! (اینترنت هم مشکلی نداره)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان, من وقتی که فایل اولیه (کم حجم) رو از سایت اصلی دانلود می کنم. موقع اجرای اون, پیغام خطای زیر رو میده! (اینترنت هم مشکلی نداره)
شما قایل Installer رو دانلود کردید.این فایل برای نصب نیاز به اینترنت دارد.در واقع حجم اصلی فایل نصب (اصلی) چیزی بیشتر از 400 مگابایت هست.نقل قول:
لینک دانلود تمامی نسخه ها :
ممنون. ولی بحث من اینه که بعد از اجرای اون فایل اولیه, باید شروع کنه به دانلود کامل, ولی پیغام مورد نظر رو میدهنقل قول:
شما قایل Installer رو دانلود کردید.این فایل برای نصب نیاز به اینترنت دارد.در واقع حجم اصلی فایل نصب (اصلی) چیزی بیشتر از 400 مگابایت هست.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود تمامی نسخه ها :
ای مشکل یکجورایی همه گیر شده طی این 2 هفته !نقل قول:
من آنتی ویروس kaspersky 2014 . F-secure رو تست کردم این مشکل رو داشتن اما با چیز پی ان مشکل برطرف میشد هر بار تست میکردم ! :n01:
این مشکلات به اقدامات جدید زیرساخت در شیلترینگ مربوط میشه که ارتباط با اکثر سایتهای خارجی با مشکل مواجه میشهنقل قول:
سلام
می شه با لایسنس ارجینال توتال سکیوریتی 2013؛ نسخه 2014 رو رجیستر کرد؟
ممنون
بله میشه...نقل قول:
"در حال حاضر هدیه ها به اتمام رسیده است لطفا بعدا تلاش نمایید"نقل قول:
:n02:
سلامنقل قول:
من در ویندوز 8.1 64 بیتی با بیت دیفندر اینترنت سکوزیتی 2014 تست CLT رو انجام دادم ،بالاتر از 230-40 نرفت
فایروال رو در حالت پارانوید گذاشتم و قبل از اجرا،در قوانین برنامه ها،CLT رو کاملا بلاک کردم اما نتیجه باز هم در رنج 210-250 بالاتر نرفت
البته همونطور که قبلا گفتم،فایروال بیت دیفندر در سیستم عاملهای 32 بیتی عملکرد بسیار بهتری از 64 بیتی داره
و مهمترین نکته اینکه ابزار CLT برای تست HIPS (سیستم پیشگیری از نفوذ) کاربرد داره و نه تمام قابلیتهای فایروال
در فایروال محصولاتی مثل کومودو،کسپر و ... تکنولوژی hips قرار داده شده و فایروال بیت دیفندر فاقد hips هست و نباید انتظار داشت در تست clt امتیاز کامل رو بگیره
من دیروز اینو نصب کردم از امروز این اخطار رو میگیرم. مشکل چیه؟