بخر عزیزم. ایران درست بشو نیست. به امید دلار خوب نباشیدنقل قول:
بخر عزیزم. ایران درست بشو نیست. به امید دلار خوب نباشیدنقل قول:
دوست من شما هنوز به این اعتقاد دارید که این نشست ها و پیامدهای منفی دنبالش روی قیمت ها تاثیر نداره؟نقل قول:
برای یکی از بچه ها چند روز قبل از نشست سفیدشو از آل دیجیتال خریدیم 720... بعد از اون قیمت ها به شدت بالا رفت (شدیدا پیگیر اخبار هم بودیم!)
من نمی دونم شما قیمتایی که دارین از کجاست ولی قیمت هایی که من می گیرم کاملا معتبره و آنلاک و غیر آنلاکشو تشخیص می دم دیگه..................نقل قول:
من دقیقا یادم 680 تومن هم جایی رو داشتم که بخرم.بعدشم اینکه من از علائدین اینجور جاها قیمت نمی گیرم از 3-4 تا عمده فروش که پخش می کنن و خودشون از دبی مستقیم میارند می پرسم.
توی رویا هم نیستم چون دقیقه به دقیقه تمام قیمت ها و مسائل رو دنبال می کنم.از چند وقت قبلش به بچه هایی که توی تاپیک ارزو سکه هستن گفتم که آقا تحریما داره شروع می شه قیمتا به شدت می ره بالا.
حالا شما که خریدین دیگه حرص خوردن نداره که........
اصن شاید بره بالا و تا چند ماه دیگه پایین نیادنقل قول:
کسی که توانایی مالیشو داره اگه زیاد طولش نده بهتره
دوستان به نظرتون واسش محافظ صفحه بگیرم؟ چون چند خش روش افتاده. محافظ روش نصب کنم حساسیت تاچ و وضوحش کم نمیشه؟؟
حتما محافظ صفحه بگیر. حساسیت تاچ احتمالا کم میشه ولی محسوس نیست خیلی... حتما نوع شفافشو بگیر که کیفیت صفحه نمایشو از دست ندی.
حتما بگير كه صفحش خيلي ضعيفه ، واسه من تو 3 كاملا ماه نابود شده. :(نقل قول:
چرا جديدا AOKP ها انقدر درب و داغون شدن؟! :| بيلد 32 از اين 40 استيبل تره والا ، بيلد 40 زدم اومدم مسافرت پدرمو در آورده. :|
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
باهاش خوب رفتار کن خب:دینقل قول:
هنوز تو کف نسخه وریزون هستم :|
تبعیض چقدر؟:دی
سلام دوست عزیز، با توجه به اینکه پردازنده گرافیکی گلکسی نکسوس از نوع PowerVR SGX540 هست و نمایشگر آن 1280x720 پیکسل رزولیشن داره تمام گیم های HD رو نمیتونه به خوبی Galaxy S II که پردازنده گرافیکی Mali-400MP (چهارهستهای) داره و البته در رزولیشن 800x480 پیکسل اجرا میکنه که بسیار سرعت رو میبره بالا در عملکرد، همین پردازنده گرافیکی یعنی Mali-400MP رو در گلکسی نوت استفاده کردن که به دلیل اینکه رزولیشنش رو بردن بالا 1280x800 پیکسل به شدت عملکرد گلکسی نوت نسبت به S2 پایین اومده تا جایی که بعضی گیم هایی که در گلکسی اس2 حدود 57 فریم میدادن در گلکسی نوت 30 فریم میدادن. البته عملکرد گلکسی نکسوس هم خیلی خوبه و 90 درصد گیم ها رو راحت و با فریم بیشتر از 35 میتونه اجرا کنه اما 10 درصد گیم به شدت گرافیکی رو نمیتونه خوب اجرا کنه، اگر از لحاظ سخت افزاری میخاید بهتون Galaxy S2 البته مدل i9100 خالی و نه i9100G چون جدیداً سامسونگ یک مدل G رو داده بیرون که پردازنده گرافیکیش از نوع PowerVR SGX540 هست یعنی همونی که در Galaxy Nexus هست و به قدرتمندی Mali-400MP چهارهستهای در ورژن اصلی هست نیست. ولی اگر میخاید گوشی بگیرید که هم نمایشگر HD داشته باشه و هم گرافیکش نمایشگر HD رو به خوبی ساپورت کنه و همه گیم ها رو عالی اجرا کنه اولین پیشنهاد Galaxy S3 هست چرا که گرافیکش از نوع Mali-400MP ولی با فرکانس به شدت تقویت شده هست تا جایی که گیمی رو که در galaxy note حدود 30 فریم میداد در S3 راحت 55 فریم داده. یک انتخاب دیگر هم HTC One X هست که از لحاظ سخت افزاری به S3 نمیرسه ولی خوب قیمتش ارزون تره البته از لحاظ قدرت از note و nexus قویتره.نقل قول:
دیشب گوشیم پیغام آپدیت جلی بین OTA داد. :P به افتخارش. ( : |