اشکال نداره بزرگ میشی یادت میره. :)
Printable View
اشکال نداره بزرگ میشی یادت میره. :)
والله با رفتار هایی که دیدیم از شما توی بازی آدم بگه بتون در جا unmember میکنید احتمالا!نقل قول:
در مورد لول هم خوب من اونقدر مرد هستم که عذر خواهی کنم!اگرچه که بهتره برای رفع سوءتفاهم اینجور چیزا رو بگید!
والله اون بدبخت رو من داشتم میدیدم!از 10 تا تیرش 9 تاش خطا میرفت : دی
اونقدر بی کار نیستیم که کسیو تخریب کنیم!سرور زدید دستتونم درد نکنه ولی فقط ایراداتو میگیم و فکر کنم که انتقاد پذیر باشدی نه؟!
پرهام من که آخر عکس نوشتم با تشکر از ادمین عزیز :|
انتقاد پذیر هستم خفن.در صورتی رو رو در رو باشه.خوب شد یه سری به اینجا زدم.و گرنه ...نقل قول:
والله با رفتار هایی که دیدیم از شما توی بازی آدم بگه بتون در جا unmember میکنید احتمالا!
در مورد لول هم خوب من اونقدر مرد هستم که عذر خواهی کنم!اگرچه که بهتره برای رفع سوءتفاهم اینجور چیزا رو بگید!
والله اون بدبخت رو من داشتم میدیدم!از 10 تا تیرش 9 تاش خطا میرفت : دی
اونقدر بی کار نیستیم که کسیو تخریب کنیم!سرور زدید دستتونم درد نکنه ولی فقط ایراداتو میگیم و فکر کنم که انتقاد پذیر باشدی نه؟!
سلااااااام من اومدم!
مشکلم حل شد از فایروال بود
راهووووووووووو باز کنید من دارم میام!!!!
از ادمینای عزیز تقاضا میگردد حجم بازیکنای سرور بلاک رو زیاد کنند همیشه پره :دی
چقدر بوتر دروغگو زیاد شده! قدیما حداقل بوترا میگفتن اره بات داریم خاموش میکردن ولی اینا دیگه...
این اولیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دومیش که این بابا اصلا از رو نمیره!!!
تو همه فیلم میتونید ببینید بات زده ولی تو دقیقه 2:24 میتونید دقیق ببینید اسمش هم nimany
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که هر وقت ببینیم کسی بات زده 1 min به ادمین میگیم اونم تو 3 سوت میاد کیکش میکنه نمیدونم چرا شما کارو برا خودتون مشکل میکنید .
خدا رو شکر امتیازام که ثابت میمونه از بازی بیاین بیرون تا به یه ادمین بگین ضرر نمیکنید .
دیگه نیازی به دعوا و فهش کاری هم نیست . (( و خدا ادمین را افرید تا به کار های کاربران رسیدگی کند )) اینم گفتیم که گفته باشیم :دی
HaDi
سلام
دیگه مثل این که سایت فارسی تی هم درست کردن بچه ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سر بزنید انجمن هم هستش .
اره داداش من خودم همین کارو کردم ولی تو فیلم هم میتونی ببینی ادمین alie (اسمشو درست ننوشتم!:دی) اونجا بود بهش گفتم ...گفت یارو بات نداره و رفت ..در حالی که این بابا از اول بازی بات داشته و فقط وقتی ادمین میومد خاموشش میکرد... حالا اگه میتونی راه چاره بده!:13:نقل قول: