ومپیر جان شهریار فعلا دیسکانکت کرده حداقل تو به من بگو
Printable View
ومپیر جان شهریار فعلا دیسکانکت کرده حداقل تو به من بگو
نه متاسفانه فقط میدونم که قیمتش دور و بر 60 تومن هست ( چون من به فروشنده گفتم که کارت گرافیکی برام مهم نیست و اون هم این مدل رو پیشنهاد کرد ) ... نوشته : Giga Express 6200-256mb
ممنون از توجهت...
چی بگم دوست عزیز؟؟؟ سوال بپرس بتونم حتما کمک میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این کارت کاراییش خیلی پایینه شما حداکثر قیمتی که میتونی برای گرافیک بدی چقدره کمکت کنمنقل قول:
نوشته شده توسط hadi2345
همون 60 یا نهایت 70 تومن ... چون نمیخوام از بقیه قطعاتم بزنم و گرافیک رو بالا ببرم ...
من به شما یک پیشنهاد میکنم:
شما Cpu رو به جای 920 یک 820 بردار و یک کم پول برای یک سیستم خنک کننده خوب براش بده که دیگه 50 تا 70 تومن بیشتر نمیشه قیمت این Cpu هم 150 تا 170 تومنه که نسبت به 920 حدود 100 تومن ارزونتر در میاد که میتونی در عوض یک کارت قوی بگیری تا بازی های و کار های گرافیکی قوی هم انجام بدی و سیستم آینده نگرانه ای داشته باشی
اگر هم اون سیستم خنک کننده قوی رو بگیری میتونی اون 820 که کلاکش 2.8 گیگاهرتزه رو تا 3.4 یا 3.6 اورکلاک کنی راستی قیمت کلی سیستمی که داری میگیری حدودا 700 به بالاست نه حدود 600 اونم فقط به خاطر Pentium D 920
سلام سلام
از همه دوستاني كه اين چند وقت به سوالهام جواب دادند (هر چند ناقص) خيلي سپاسگذارم. شوخي كردم ناراحت نشيد.
آقا نظرتون رو خيلي فوري در مورد مادربوردهاي اينتل تا حدود 100- 120 و نوع مدل بگيد.
ديگه امروز بعد از كلي گرفتاري ميخوام برم و مادربورد و cpu رو بگيرم. يك cpu 2.6 دو هسته اي بقيمت 135 و يك مادربورد احتمال زياد اينتل و يا گيگا.
خيلي فوري نظرتون رو بگيد من يك ساعت ديگه سر مي زنم .ممنون
موفق باشيد.
خيلي فوريه ها.
البته ماردبورد های اینتل سازگاری بسیار بالایی دارند ولی اون چیزی که ندارند کیفیت ساخت و امکانات هست
خوبي دوست من ؟نقل قول:
نوشته شده توسط hadi2345
خوبه اين كيس فقط يك فقط همين طور بحث شد گرافيك نداره كه بايد بگم 6200 با اين قيمت توربو كش دار هست و يا به عبارتي خوب نيست . پس شما با اين پول اگه داري يك 6500 بردار كه 80 تومني داره و 59 تومني هم داره البته هر دو 256 هستند كه دومي ex-byte هست كه نمي دونم خوب گيرتون بياد يا نه و اگه هم نمي خوايند 6500 برداريد 5500 برداريد بهتره . رم را خوب برداشتيد و مادربورد را هم همين طور ولي سوني مارك خوبي نيست به نظر من ايسوس البته اگه اصلش گيرتون بياد از همه بهتره و ان اي سي هم بهترين دي وي دي رايتر جهان هست با قابليت آپگريد سرعت.
به نظر من از هارد بردارين به گرافيك بدين .
قربانت شهريار ;)