خب منی که همون 60000میارم از کجا بدونم باید چه رشته ای رو بزنم که حتما درمیام؟
درضمن میخواستم بدونم حسابداری خوبه یا مهندسی کامپیوتر-نرم افزار؟
خب منی که همون 60000میارم از کجا بدونم باید چه رشته ای رو بزنم که حتما درمیام؟
درضمن میخواستم بدونم حسابداری خوبه یا مهندسی کامپیوتر-نرم افزار؟
خوب عزيز به قبولي هاي سالهاي گذشته نگاه كن بعد رتبه ي كشوري مهم نيست رتبه در سهميه مهمه چون شما رو با رتبه در سهميه ور ميدارن نه رتبه ي كشوري.نقل قول:
سوال دومت هم خوب ببين همه ي رشته ها خوبن و يه نيازي ديدن كه گداشتن شما ببين به كدوم رشته بيشتر علاقه داري و دروس تخصصي اون رشته رو نگاه كن و بازار كار و احتمال قبولي تو شهر خوب و...
این حرفو اصلا قبول ندارم....نقل قول:
بزشك تخصصي هست كه معمولا بالاي 35 سالشونه بالاي 5 تومن درآمد
یه بار تو خود تلویزیون اعلام میکرد که پزشکای متخصص درآمدشون بین 2 تا 200 میلیون درماه هستش.حتی من خودم جراح قلب دیدم که درآمدش به زحمت به 2 میلیون میرسه. چرا؟؟!!!! چون اصلا مریض نداره و خوب پزشک خیلی خوبی نیست.
2میلیون؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!نقل قول:
دكتري دندون رو تصور كني كه زير 2 تومن درآمد داشته باشه.
خیلیاشون هستن که آرزوی 2 میلیون تومن دارم. مجوز به هیچ عنوان در شهرهای بزرگ داده نمیشه اگر مجوز بگیرن اصلا مریض نیست.به نظرتون دندان پزشکا در درمانگاههای دولتی چه درآمدی دارن؟؟؟!!! یعنی دولت به این همه دندان پزشک در درمانگاهاش حداقل 2 تومن پول میده؟؟؟!!!! درمانگاههای خصوصی هم به همین ترتیب.
دست خیلی زیاد شده....
این حرف رو هم خیلی قبول ندارم.نقل قول:
الان به شما بگم يه رشته اي مثل كتابداري كه همه ميگن بازار كار نداره و فلانه و همه مسخره ميكنن شما دكتراشو بگير ميري عضو هيئت علمي دانشگاه اونموقع حال ميكني ماهي بالاي 2-3 تومن درآمد.
مگه به استاد یه دانشگاه چه پولی میدن؟!!!!!!
اولن که شما تا مدرک دکترا گرفتید عضو هیئت علمی نمیشید و باید سالها بگذره....
دوم اینکه بهترین استادا که عضو هیئت علمی هستن و خیلی هم خرشون میره نهایتش خیلی که زور بزنن 2 تومن درماه درآمد دارن. اونم نه بعد از اخذ مدرک دکترا. تازه عضو هیئت علمی بودن که خیلی هنر نیست باید کارای تحقیق زیادی انجام بدن تا دستمزدشون افزایش پیدا کنه و صرف اینکه عضو هیئت علمی باشن خیلی درآمد بیشتری نسبت به بقیه استادا نداره.
به راحتی . رشته تکمیل ظرفیت که قبول بشی مثل انتقالی میمونه اگه براش اقدام نکنی کان لم یکن تلقی میشه:27:نقل قول:
تفاوت معماری و عمران چیه؟
اگه میخوای تو زیر شاخه شبکه به جایی برسی بهتره بری ICT ، من که اینو دارم انتخاب میکنم ! رشته نوپا و درآمد زایی هست....نقل قول:
نمیدونم والانقل قول:
تا اونجا که من خبر دارم...شرکت در تکمیل ظرفیتوقبول شدن یعنی رشته قبلی کان لم یکن نه جدید!!!!
---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
بابا پس بیا دانشگاه بیرجند دست ما فقیر فقرا رو هم بگیر...نقل قول:
جدی اینجارو هم بزن واقعا از هر لحاظ خوبه:5:
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------
ICTرو علمی کاربردی داره ...نقل قول:
که فکر نکنم کسی چیزی یاد بگیره از اونجا مگه خودش تلاش کنه...
عمران بیشتر درسهای محاسباتیه مثل استاتیک و مقاومت مصالح و این جور چیزها و باید ریاضی و فیزیکت قوی باشه... معماری بیشتر کارهای عملیه اگر چه درسهای محاسباتی داره اما خیلی کمتر از عمران درس محاسباتی داره... معماری بیشتر کار با برنامه هایی مثل revit و اتوکد و از این جور برنامه هاست و باید نقشه بکشی و ماکت درست کنی و از این جور کارها... کلا برا اینکه از معماری لذت ببری باید یه ذره ذوق هنری هم داشته باشی... یه مهندس معمار باید نقشه خونه رو بکشه و یه مهندس عمران باید با محاسبات اون نقشه رو به شکلی قابل اجرا درش بیاره و همچنین خونه رو بسازه و بر ساخت نظارت کنه و از این جور کارا... البته یه مهندس معمار اگه کارش خوب باشه خیلی درآمد میتونه داشته باشه خیلی یعنی بالا چند میلیارد! اینو الکی نمیگم...من کسی رو میشناسم که فوق لیسانس معماری دانشگاه تهران خونده و الان بالا 10 میلیارد پول داره... اما مهندس عمران فکر نکنم اون قدر بتونه درآمد داشته باشه! :46:نقل قول:
یکی از رفقا ازاد را خراب کرده ولی دولتی نسبتا خوب بوده(میخواد تهران باشه ولی سراسری بعیده که بتونه تهران قبول بشه)
اگر روزانه شهرستان را بزنه بعد ازاد هم قبول بشه بره ازاد چه اتفاقی میافته ؟(منظورم اینه که محرومیت از تحصیل یا جریمه نقدی چیزی داره)
اگه رشته ای رو که تو دولتی قبول میشه روزانه باشه و نره از کنکور سال بعد محروم میشه اما اگه شبانه باشهنقل قول:
هیچی...همین