من طرفدار فوتبال زيبا هستم. نه آلمان . نه ايتاليا.الان پرتقال از همه زيباتر بازي ميكنه.
Printable View
من طرفدار فوتبال زيبا هستم. نه آلمان . نه ايتاليا.الان پرتقال از همه زيباتر بازي ميكنه.
فکر کنم کاپللو بشه
سیدبندی قرعه كشی:
سید 1 (صدرنشینان مرحله گروهی) :
رئال مادرید ، بارسلونا و سویا (اسپانیا) ، چلسی و منچستریونایتد (انگلیس) ، میلان و اینتر (ایتالیا) و پورتو (پرتغال)
---------------------
سید 2 (تیمهای دوم مرحله گروهی) :
لیورپول و آرسنال (انگلیس) ، لیون (فرانسه) ، رم (ایتالیا) ، شالكه (آلمان) ، سلتیك (اسكاتلند) ، المپیاكوس (یونان) و فنرباغچه (تركیه)
نظرتون چیه ؟؟
با توجه به حضور لیورپول و آرسنال در سید 2 احتمال انجام دو مسابقه جالب و میهج در مرحله 8/1 نهایی بسیار بالاست!
آرسنال مطمئنا با یكی از تیمهای رئال مادرید، بارسلونا، میلان، اینتر و یا پورتو روبرو خواهد شد! پس توپچیها از حالا باید منتظر یك حریف سرسخت باشند و شاید بهترین قرعه برای آنها پورتویی باشد كه خود سابقه قهرمانی در این مسابقات را دارد و حریف آسانی برای آنها نخواهد بود!
در عین حال لیورپولیها نیز نباید در انتظار قرعه آسانی باشند! چراكه آنها نیز حتما با یكی از تیمهای رئال مادرید، بارسلونا، سویا، میلان و یا اینتر روبرو خواهند شد!
تقابل نائب قهرمان فصل گذشته لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا با هر یك از تیمهای فوق می تواند جذابترین بازی مرحله 8/1 نهایی را رقم بزند.
جای بایرن سالار خالیه:41:
"فابيو كاپلو" به عنوان سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس برگزيده شد.
به گزارش پنجشنبه شب پايگاه اينترنتي خبرگزاري فرانسه از لندن، كاپلو جايگزين "استيو مك كلارن" سرمربي كنوني تيم ملي فوتبال انگليس شد.
هيات مديره اتحاديه فوتبال انگليس انتخاب كاپلو را به عنوان سرمربي اينده تيم ملي فوتبال انگليس تاييد كرد و اين ايتاليايي امروز وارد لندن شد.
وي پيش از اين سرمربي گري تيمهاي اسپانيايي "آ.ا.ث ميلان" و "رئال مادريد" را برعهده داشته است.
ای بابا.فکر میکردیم مورینیو میشه سرمربیشون.تیمالی کاپلو جذاب زیاد فوتبال بازی نمیکنن.فکر کنم از انگلیس زمان اریکسون هم حرفه ای تر بازی کنن.
اگه شانس چلسیه که سخت ترین تیم بهش می خوره:13:
ببینید کی گفتم!
ولی خیلی دوست دارم چلسی بخوره به لیورپول تا انتقام دو دوره حذف جلوشون رو بگیریم .
این نکته رو بگم که که تیمهای صدر نشین مرحله اول در دور برگشت میزبان خواهند بود
تیم هایی که از یک کشور هستند ، بهم نمی خورند .
مورینیو خودش زیاد تمایل نداشت ...
دستمزدش هم بسیار بالا بود .