ای باباااااااااااااااااااااا اااااااااااا. مث اینکه فقط مال ما مشکل داره. دانلودم 40 بیشتر نمیره:n14:
Printable View
ای باباااااااااااااااااااااا اااااااااااا. مث اینکه فقط مال ما مشکل داره. دانلودم 40 بیشتر نمیره:n14:
:n08::n08::n08:نقل قول:
:n02:
منم سرعتم برگشته.....
با این حرکت که زنگ زدنم حال کردم .....فقط دوستان توجه داشته باشین که گفتن اضافه میشه نگفتن اضافه شده!:n02:
طرح بعثت تو منطقه کوثر وضعیتش چطوره؟شبا میشه دانلود کرد؟دارم دیوونه میشم بعد 6 سال نامحدود دانلود کردن الان دارم زجر میکشم :n28::n28::n28:
مدیر عامل شرکت مخابرات خراسان رضوی گفت: نخستین شبکه
چند رسانه ای تلفن ثابت کشور (NGN-IMS) روز چهارشنبه 28 دیماه 91 در این استان راه اندازی خواهد شد.
ارتباط تصویری ,, ارسال SMS و MMS و IP TV , ... بر روی خط تلفن منازل
فقط در منازلی که سرویس ADSL انها فعال باشد چون بر پایه ای پی IP شبکه کار می کند
****در مرحله اول به صورت رایگانه تا قیمت تعرفه ها مشخص بشه
می ترسم این سرویس سرعت اینترنت رو پایین بیاره بدلیل استقبال گستره از این سرویس چون ممکنه پهنای باند شبکه مخابرات مشهد رو کمی شلوغ تر کنه
سلام!
قابل توجّه دوستان:
اگه یک وقتی یک وقتی سرعتتون اومد بالا و بعد این جا همش نوشتید سرعت ها اومده بالا یک ماشاءالله هم بنویسید که چشم نشه و باز سرعت ها برنگرده پاییین و مخابرات را اینقدر لعنت کنید{البته حق دارید}:n02:
ساعت 5 صبح. :n02:
سرعت 120.
بد نیست.تازه شده عین اولش.
ولی کاش بشه مثل اون اول اولش.اون زمان که تا 370 میرفت. :n19:
سلام من قبلا مخابرات نامحدود داشتم ولی اعتبارم تمام شد و الان بعثت 3 ماهه گرفتم.ولی پرا اینقدر سریع حجم کم میکنه یک زمانی فکر میکردم صبانت دزده! این شلانه رایگانش از ساعت چنده؟با همین اکانت باید کانکت شد؟ تشکر
ماشاءالله ماشاءالله ماشاءالله سرعتم خیلی خوب شده .دیگه پایین نمیاد. خدا روشکر . دیشب 1.8 گیگ دانلود کرده . ماشاءالله بترکه چشم صبات و شاتل ...:n02:نقل قول:
واسه شبانه با همین یوزر نیم خودمون باید وصل بشیم؟