سلام خسته نباشید من میخواهم هد پرینتر جوهر افشانم رو خارج کنم برای اینکه با الکل طبی و حلال سرویس کنمش(چند تا از نازلهای رنگ قرمزش بسته شده) اما نتونستم هدش رو خارج کنم مدل اپسون c79 هستش کسی میتونه کمک کنه ل
Printable View
سلام خسته نباشید من میخواهم هد پرینتر جوهر افشانم رو خارج کنم برای اینکه با الکل طبی و حلال سرویس کنمش(چند تا از نازلهای رنگ قرمزش بسته شده) اما نتونستم هدش رو خارج کنم مدل اپسون c79 هستش کسی میتونه کمک کنه ل
سلام
من یه کارتریج 564 HP دارم که میخواستم شارژش کنم
1. میخواستم بدونم برای پر کردن دوباره کارتریج میشه اونو از یه جا مثل زیر لیبلش سوراخ کرد و جوهر رو درونش ریخت؟
2. روی لیبل کارتریج چندتا تاریخ داره که زده تا 3 2012 ، میخواتم بدونم اینها تاریخ چی هستن؟ یه تاریخی مثل اکسپایر شدن؟
3. چیپ های که زیر کارتریج هستن رو نمیشه کاریش کرد؟ نمیشه بلاکشون کرد؟ آیا با برداشتن چیپها پرینتر ارور میده؟؟
1- از پايين قسمت اسفنج ميشه آموزشش چند صفحه قبل توي همين تاپيك هست و همينطور پاسخ سوال 3نقل قول:
2-مهم نيست.
3-نه. نه. بله
این جا آقا مهران توضیح داده :نقل قول:
من یک مشکل عجیب دارم. از کاتریج شارژی استفاده میکنم .وقتی یک عکس رنگی چاپ میکنم معمولا اول صفحه رو هوب چاپ نمیکنه مثلا کم رنگه یا خط توش هست اما هزچی به آخر عکس میرسه کیفیت خوب و بهتر میشه و بهترین کیفیت رو تو آخر عک دارم.چرا؟؟؟/ چیکارش کنم؟ hp7000
چرا انقدر اینجا سوت و کوره؟ کسی میدونه کاتریج های پلاتر (شماره 829) رو میشه شارژ کزد یا نه؟
کاتریج هاس اورجینالش رو میگم ها.ماله پلاتر hp 510 هست
سلام دوستان یه سوال جوهر پرینترهای hp به پرینترهای کانن می خوره یعنی استفاده کنم مشکلی نیست
و اینکه من می خوام کاتریج قابل شارژ بگیرم سایتی هست اینترنتی بفروش برای کانن 4840 می خوام ممنون
سلام به همه ی وستان و اساتید.
من یه hp4783 دارم که دو تا کارتریج ۶۰ بهش میخوره مشکیش تموم شد کیت شارژ گرفتم که مارکش ink-mate و برای کارتریجهای 900A
هست .الان این به پربنترم میخوره؟ یعنی از نظر هد بلندی و هد کوتاهی به کارتریجهای ۶۰ میخوره؟چون موقع هواگیری اذیت میکنه پرسیدم.
خیلی ممنونم اگه جواب بدین.
با سلام
من یه کنون 5کارتریجی 5140 که کارتریج cli426 میخوره ولی جوهر که میریزم بازم میگه جوهر نداره
مهم نيست. فقط بايد پرينت كني.نقل قول:
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
بله مشكلي نداره اگه نوع جوهر ها مثل هم باشه يعني جوهر هاي داي بيس به هم مي خوره. همينطور پيگمنت و سابليمشن.بعضي شركت ها هم مخصوص هر برند يه جوهر ارائه دادند.نقل قول:
سايت كه زياد هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و...