سلام دوستان ،من 40D6960 دارم كانال هاي تلويزيون را رو فلش ضبط مي كند ،اما از وروديها نمي كند .ايا اين امكان وجود دارد كه از وروديهاي AV يا HDMI ضبط كند؟
Printable View
سلام دوستان ،من 40D6960 دارم كانال هاي تلويزيون را رو فلش ضبط مي كند ،اما از وروديها نمي كند .ايا اين امكان وجود دارد كه از وروديهاي AV يا HDMI ضبط كند؟
اینطور نیست که سامسونگ بیاید و مثلا دریافت کانال دیجیتال را غیرفعال کنه.نقل قول:
بلکه با توجه به اینکه تلویزیون قرار است به کدام کشور بره این تنظیمات فرق میکنه
تلویزیونهای گارانتی دار سامسونگ همگی DVBT دارند و براساس تنظیمات تلویزیون دیجیتال ایران تنظیم شده اند و به راحتی تمام کانالهای دیجیتال را میگیره ولی اونهایی که قاچاق وارد ایران میشودند با توجه به اینکه ساخت کجا هستند و برای کدام کشور در نظر گرفته شده اند ممکن است اصلا DVBT نداشته باشند و یا اینکه با تلویزیون دیجیتال ایران مشکل داشته باشند که بعد باید وارد منوی مخفی تلویزیون شوی و این تنظیمات را براساس هر کشور یا منطقه تنظیم کنی.
جواب سوال دوم را هم نمیدونم ولی اگر با اون تغییرات مشکلی در تلویزیون پیش بیاید احتمالا دیگر شامل گارانتی نخواهد بود.
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
من هم 40D5550 دارم. البته از نوع سام سرویس.نقل قول:
میخواستم بدونم قابلیت pvr داره؟
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
یعنی با یه تغییر کوچک، مادربرد کلا دچار مشکل میشه؟!نقل قول:
آخه چرا؟!
فکر میکنم این کار امکان پذیر نیست.نقل قول:
چون پورتUSB هم ورودی است و هم خروجی ( هم میتوانید اطلاعات وارد کنید و هم اطلاعات ضبط کنید یا بک آپ بگیرید و ...)
ولی سایر پورتها فقط ورودی هستند. یعنی فقط اطلاعات از آنها وارد سیستم میشود.
سلام کمک فوری لازم دارم
تو منوی مخفی سامسونگ 40c7000 رجیون رو تغییر دادم خاموش که کردم بعدش تلویزیون هر 10 ثانیه خاموش و روشن میشه
دوستان کار بلد لطفا راهنمایی کنن باید چیکار کنم ؟
من مطالب قبلی رو کمی خوندم اما هیچ کاری نشد بکنم نه تو منو برم نه با نگه داشتن exit و ...
لطفا کمک کنید
سلام لطفا اگر کسی میتونه کمک کنه
من داشتم کد ورود را میزدم که ظاهرا قفل شده و دیگه هیچ چیزی نشون نمی دهد لطفا اگر کسی می تونه کمک کنه ممنونم
سلام از کجا بدونیم مدلش اروپایی یا اسیایی توی سامسونگ ua46c8880xr
من یه 40c6960 دارم اینترنتش فعال شد
میخواستم بدونم pvr تو این مدل فعال میشه
اگر یه همچین امکانی هست از کجا باید این کارو انجام بدم؟
با سلام
من LCD 46 C550 سامی رو دارم پس از قطع و وصل کردن کابل های رس یور و ویدیو TV مشخصات LCD از قبیل مدل ، سری ، امکانات رو به صورت زیر نویس نشون می ده:18: و امکان غیر فعال کردن با هیچ دکمه کنترل نیست هر دکمه ای رو که فشار می دم چند ثانیه ناپدید می شه دوباره نشونش می ده کلا رو اعصابه:41: چی کارش کنم؟؟؟:41:
پ.ن : حل شد.
چطور فریمور D6960 را آپدیت کنم ؟
و نحوه سرچ --- t ؟
من رو ua46d 6000 تست کردم مشکل فارسی و دیجیتال و زیر نویس حل شد (بانه ای)
سابقه کار با منو مخفی داشتم
بهترین کار اینه که ۴ تا منو بالا و پایین رو روی کاغذ بنویسید و قبل از خروج حتما چک کنید .
البته مشکل خاموشی هر ۱۰-۱۲ ثانیه رو روی تیوی قبلی ۲ سال پیش داشتم برم تو منوش میتونم دلیلش رو بنویسم اگه کسی گیر کرده پیغام بده پیگیری میکنم.