خدمت همه دوستان عرض سلام وادب دارم درموردايرادهاى كه به يه گوشى گرفته مى شودبايستى خدمتتان عرض كنم تواين چندسالى كه گوشى بازى
مى كنم بامواردزيادى برخوردكردم اولين گوشى آندرويدكه من خريدم نكسوس وان بود زمانى كه آبديت ٢.٢ روش ريختم شروع كرد به هنگ كردن تويكى
ازسايتها آن زمان اين موردرابيان كردم تا بلكه يكى من راراهنمائى كن ولى ديدم هركى چيزى گفت يكى مى گفت دكى داداشمونو آخه كى شنيده گوشى
آندرويدهنگ كنه يكى مى گفت نكنه ماكت گوشى را بهت انداختن كه همش گيره آخه آندرويدو گيرخلاصه ازكارخودم پشيمون شده بودم كه ديدم بنده خدائى
گفت كه دوست عزيزممكن ازرامى كه ريختى باشه وچندموردديگررانام بردالبته من چون چيزى ازآندرويدزيادنمى دانستم بعضى مواردرا كه مى گفت متوجه
نمى شدم خلاصه آخركارگفت زمان توليد گوشى ممكن يك يا چندايرادكلى باشه يعنى تقريبآتوبيشترآنها باشدمثل آنتن دهى ومواردى ازاين دست ولى مواردى
هم هست كه زمان مونتاژ پيش مى آيد كه اين موردمحدود به تعداداندكى مى شودمواردى هم هست كه ما خودمان باعث آن هستيم مثل ريختن رامهاى كه
مورددارندويا بى دقتى درهنگام نصب ومواردى هم هست كه بعضى ازيك مارك گوشى خوشش نمى آيداز بعضى از گوشيهاى آن مارك كه اسم ورسمى
پيداكرده ايرادهاى بى موردمى گيردازآن به بعدكه اين مواردراآن دوستى كه كارش هم ريختن برنامه رو گوشى بودبراى من گفت متوجه شدم كه ممكن گوشى
من اين ايرادرا داشته باشه وشايدهم چندموردمثل من باشه ولى دليل نداردهمه اين مدل گوشى اين ايرادرا داشته باشند
اززمانى كه من گوشى اتريكس را گرفتم حدودسه ماه مى گذرد روز اول دادم گوشى را روت كردن ورام ٢.٢.٢روش ريختم به كسى دادم كه واقعآ كارش
عالى ولى تهران نيست وپيداكردنش مشكل خلاصه تاچندروزپيش كلى برنامه وبازى ريختم روى گوشى ازهرجهت كه بگيد عالى بود با گوشى گالكسى اس تو
كه خودم خريدم تست كردم براى من سرعت گوشى مهم است كه اتريكس با آن كه ٢.٢.٢بودولى بهتراز گالكسى اس تو تو سرعت بود با گوشى سنسيشن
كه خريدم وخيلى بداين گوشى را مى گفتند ولى خدائى سنسيشن خيلى گوشى عالى هست حتى تو سر عت هم شايدكمى از اتريكس بهتر بودولى ديديم
چقدرايرادهاى بى موردوناحق ازاين گوشى گرفتندوهنوزهم مى گيرندچندروز پيش گوشى اتريكس را دادم به كسى كه بعدآ فهميدم تازه كار هست وگوشى
را براى من مى خواست آبديت ٢.٣.٤كنه وسط كار گفت اين كه روت شده گفتم خوب ازروت درش بيارگفت بلدنيستم گفتم يه رام غيررسمى روش بريز
خلاصه داشت آبديت مى كردكه باطرى گوشى تمام شد باطرى را با يه شارژر كه باطرى را مى زاريم روش شارژكرد حال گوشى بالا نمى آمد خلاصه
به چندتاازدوستان كه واردبودندزنگ زدم ولى نه شدكه نه شدنمى دانم علت چى بود كلى وررفتيم من آمدم رابط ازگوشى در آوردم وزدم جا درست شد
حتى گوشى از روت خارج شده بود وآبديت رسمى موتورا روى گوشيم ريختم والان خدائى من با گوشيهاى زيادى كاركردم ولى خيلى گوشى خوبى هست
من امروز ديفاى را هم خريدم تا ببينم اين كيفيت تو همه گوشيهاى موتورولا هست يا نه البته اين راهم بگم هيچ گوشى نيست كه بدون عيب باشه هر گوشى
يك يا چندايراددارد بهترين گوشى هم آن است كه كمترين ايرادراداشته باشد مارك گوشى مهم نيست كيفيت گوشى مهمه