به نظر من این کاری که rockstar کرد از واقعه 11 سپتامبر هم بدتره:evil2:نقل قول:
چاره ای نیست فعلا فقط باید تحمل کرد ما فقیر فقرا که نمیتونیم ps3 بخریم
فعلا فقط مرفهان بی درد میتونن این بازی رو انجام بدن:3:
Printable View
به نظر من این کاری که rockstar کرد از واقعه 11 سپتامبر هم بدتره:evil2:نقل قول:
چاره ای نیست فعلا فقط باید تحمل کرد ما فقیر فقرا که نمیتونیم ps3 بخریم
فعلا فقط مرفهان بی درد میتونن این بازی رو انجام بدن:3:
سم فيشر جان ، ممنون از مطلبت.:46:
من هم قصد داشتم X360 بخرم ، اما بعد تو يه سايت خوندم كه سوني داره يه كنسول جديد به نام Ps4 ميسازه!!!:27: منم پيش خودم گفتم : الان برم كنسول بخرم ، فردا پسفردا يه كنسول جديدتر مياد و اونوقت ... . :13:
نسبت به Sanandereas خیلی بهتر شده
فوق العادست
خیلی خیلی ممنون حسین جان.نقدت عالی بود.و باز هم ما رو بیشتر تشنه کرد برای دیدن بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین بازی تاریخ اومده و ما پیسی بازا اندر کف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فيشر جان ممنون از نقدبسيار خوبت عالي بود سه بار پشت سر هم نقدت را خوندم از بس نقدت عالي بود.
بايد برم يه 360 بخرم دوستان نميدونن 360درايران چند قيمت؟
Sam Fisher جان نقدت عالی بود ! ممنون !!
اگه الان منو می دیدید توده ای از کف هم دور من می دیدید !
فقط جون مادرشون زودتر واسه PC آماده کنن .
دستت درد نکنه Fisher خان نقد خوبی بود .
ممنون حسین جان، خیلی خوب نوشتی و به نکات اشاره کردی .... فقط یه نکته رو اضافه کنم؛ تقریبا اواسط بازی قابلیت رفتن به کافی نت براتون باز میشه و میتونید برید میل ها رو چک کنید، اتومبیل بخرید، دوستیابی کنید ، برای تلفن همراهتون تم بگیرید! و .... حالا متوجه شدم چرا گیم اسپات امتیاز کامل 10 رو به این بازی تقدیم کرده که به نظرم اصلا بی جهت نیست.
موفق باشید
این مشکلات مطمئنا از بازی نیست از دیسکه بازیه... سرعت رایتش بالای 2X باشه درایو صدای پره ی هواپیما میده.:31:نقل قول:
این بازی ارزشش رو داره که یک نسخه ی ارجینال ازش خرید... اما مثل اینکه توی دوبی ممنوعه اام سایت Play-Asia.com به ایران شیپ میکنه اما بازهم کردیت کارد میخواد که خیلیها ندارند.
ميتوني تم واسه موبايلت بگيري!!!:18: ديگه دارم ميسوزم اي كاش به جاي ارتقائ pc يه 360 خريده بودم.نقل قول:
دوستان قيمت 360 در ايران چند؟