آقا یه سوال به نظر شما تا اسفند قیمت ها افزایش پیدا میکنه یا کاهش؟؟؟
Printable View
آقا یه سوال به نظر شما تا اسفند قیمت ها افزایش پیدا میکنه یا کاهش؟؟؟
الان با توجه به قیمت دلار، بنظرم خرید از نمایندگی به صرفه تر است!
در مورد قیمت ها در اسفند ماه هم بنظرم در مدلهای گارانتی دار تغییری رخ نخواهد داد. البته هر چه به آخر سال نزدیک میشیم، قدرت چانه زنی افزایش پیدا میکنه!
با سلام من d7770 دارم و توروخدا اگه کسی میتون مشکل ما رو حل کنه.الان حدود یکماههه webbrowser من connecting و updating میزنه ولی web browser بالا نمیاره.تاحالا هم از لحاظ نرم افزاری led رو update نکردم.چیکار باید کنم؟
مشکل دوم اینکه چطور میشه social tv رو راه انداخت؟من تو application sumsung جایی واسه دانلودش ندیدم ولی الان دیدم yahoo messenger google map.. رو این تبلیغ هست.اگه در ایران امکان دانلود این برنامه ها هست از کجا باید دانلود کزد؟
دوستان اگه میشه راهنمایی کنید برا خرید تلویزیون LED.نظر خودم این مدله 46D6940 اگه میشه مدلای مشابه رو بگید یا اگه نظرتون این مدله یه کم توضیح بدید.کسی اگه عکس داره ممنون میشم اگه بزاره
خرید 6960 یا 7770 بهتره با توجه به وب بروزر و دانگل وای فای درونی الان 46 مدل 6940 دقیقا به قیمت 6960 فروخته میشه فقط در هدیه با همفرق دارند و اگر شما قیمت سینمای خانگی رو از قیمت دو مدل کم کنید دقیقا هم قیمت می شند.نقل قول:
تلوزیون شما باید فرمویور به روز بشه زنگ بزنید سام سرویس براتون این کار می کنند .نقل قول:
برای نصب social TV یا آپ های دیگه هم کافی تاپیکی که زده شده بود برای تغییر کشور بدونه ورود به منو مخفی اون رو پیدا کنید و بخوانید من خودم تست کردم کافی وارد اسمارت هاب بشید . فست فوروارد بعد عدد 289 و بلافاصله فست رویوو رو بزنید و روی اینترنت بروزر برید یه صفحه باز میشه نام کشور ها میاد اگر مثلا آمریکا رو انتخاب کنید از این به بعد آپ هایی مثل فیسبوک و غیره رو هم می تونید دانلود کنید .
آیا این مدل D7770 از فناوری Micro Dimming Plus استفاده می کند و این فناوری چی هست؟
باسلام مرسی از راهنمایتون مشکل حل شد ولی سرویسی مثل Youtube نمیشه وارد شد.آیا کسی تونسته vpn روی led ست کنه؟نقل قول:
من برای نصب قریمور از سایت سامسونگ امارت گرفتم میخوام نصبش کنم فکر کنم مشکلی هم ایجاد نکنه درسته؟
کسی در مورد سامسونگ مدل d6920اطلاعی داره؟؟؟؟
من 1 ماه خریدم کیفیتش عالیه.نقل قول:
از لحاظ کیفیتی با 6940 و 6060 تفوتی نمیتونی احساس کنی. اگه وب بروز واست مهم نیست 400 تومن صرفه جویی کردی.
من 1290 بدون سیتما خریدم
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
نقل قول:به نظر من یا 6920 بگیر که 200 ارزونتره یا 6960 که 200 گرونتره.نقل قول:
فرق 6920 با 40 چیز خاشی نیست پول اضافیه ولی 6960 وب بروز داره 2 بعدی به 3 بعدی (این یکی الکیه تفاوتی حس نمیکنی آنچنان)یا کلا برو تو سری 7 تو 8