اخر چی کار کنم کروزر بگیرم یا فیلیپس
فیلیپسه ضد ابه؟؟؟
خواهشا مرام بزار:11:
Printable View
اخر چی کار کنم کروزر بگیرم یا فیلیپس
فیلیپسه ضد ابه؟؟؟
خواهشا مرام بزار:11:
[QUOTE=h_nejatish;6768190]من خودم زیاد شیش تیغ نمی کنم فقط یه چیزی می خوام که هم عمر خوب وهم باتری خوب وکارایی خوبی داشته باشه و از همه مهم تر نرم باشه
بعدشم من پوستم زیاد حساس نیست
خیلی ممنون منتظر نظرم[/QUO
بحث مرام نیست هر کسی تونس و ذیذ جوابتون رو خواهد داد.نقل قول:
به نظرم شما یه qt4050 بخری بهتره....
من دو سه سال پیش یه ریش تراش فیلیپس سری 10000 یا همون arcitec گرفتم
ناحیه صورت رو بسیار خوب اصلاح میکرد و تقریبا میتونم بگم انگار صورتم اپیلاتور شده بود ، بسیار نرمو صافو صیقلی طوریکه مورچه بسکوباد میکرد .
اما ناحیه گردن رو بسیار بد اصلاح میکرد و تقریبا میتونم بگم انگار گردنم اونپیلاتور شده بود، بسیار زبر و ... و خشن ودریایی از خون ، جنگلی از مو ، سرزمینی از جوش و چاله چوله به جا میزاشت . طوریکه فیل که هیچی مورچه توش گم میشد
خب توی دفترچه راهنماش نوشته بود این برای دفعات اول عادیه و بعد از چند بار اصلاح صورت عادت میکنه و همه چی به خیرو خوشی تموم میشه و من اصلاحات رو تا یه حدود چهار پنج ماه ادامه دادمو داستان به همون منوال پیشرفتو بهتر شد که بدتر نشد و خب منم از این وضعیت به ستوه اومدمو ماشینو خوابوندم تو کمد و رفتم یه دونه ژیلت پنج تیغه خریدم
و تا همین چند روز پیش به خوبی و خوشی استفاده میکردم
حالا دوباره میخوام برم سروقت ماشین بنظرتون چیکار کنم که اون فجایع پیش نیاد. کار خاصی کنم یا بهتر ماشینو عوض کنم هر پیشنهاده سازنده ای دارید بفرمایید ممنون
سلام
اول یه سوال ریش تراش چه فرقی با ماشی اصلاح داره ؟ مگه کارشون یکی نیست ؟!
+
من یه ریش تراش ( یا ماشن اصلاح ) نمی دونم :دی می خوام که این ویژگی ها رو داشته باشه
من هر مدلی خواستم ریش هام رو بزنم بتونه بزنه یعنی قابلیت شکل دهی اینا ! مثلا پروفسوری با ته ریش کم زیاد اینا !
و این که موی من اصلا حساسیت اینا نداره و ضد آب هم باشه که بهتر !
و قیمتش هم زیر 100 تومن باشه /.
مارک اینا برام مهم نیست بیشتر کارایش برام مهمه ! و دوامش که زودی خراب نشه مثلا تو 2 3 سال اینا !
+ استفاده های قبلی من : من یه 3 تیغ دارم که وقتی می خواستم صورتم رو از بیخ برنم با اون میزدم که اونم زیاد دیگه به کارم نمی یاد واسه این که کم میشه که بخوام کلا صورتم رو بزنم ! اگه هم بزنم بعد دیوونه میشم که چزا زدم :31:
و بعضی وقت ها هم کلا دوست دارم کلا بزنم ( که خیلی وقت ها پشیمون میشم ! ) , و اینکه راحت بزنه هم ریش هم شیبل رو :دی
, و این که ریش تراش موزر چجوریه خیلی هم ارزون هستند !
حالا شما مدل و توضیحاتش رو بدین من یه چند تا عکس هم میذارم که چجوری میخوام صورتم بمونه مدل ریش و اینا ... تنکس:40:
ماشین اصلاح مثل ریشتراش شش تیغ نمیکنه.نقل قول:
والا من که از توضیحاتتون اینطوری فهمیدم شما ششتیغ نمیکنی اما دنبال یه دستگاهی واسه ریش گداشتن دقیق+ته ریش ؟
اگه اینطوریه بگو تا بهت معرفی کنم زیر 100 هم نیست....موزر معروف هم پروفسوری دقیق رو در نمیاره
من هم دقیقا همین مشکل دارم هیچ راهی نیست انگار این ریش تراش های فلیپس با زیر گردن مشکل دارن:2: باید یک چند وقت درد سوزشو تحمل کنی تا دوباره عادی بشهنقل قول:
بله ! ولی منظورم اینه که همیشه هم پروفسوری نمیذارم که ! یه دستگاهی می خوام که منی که با تیغه وقتی میزنم از بیخ می زنم دیگه از بیخ نزنم ! کمی بسته به اون مقداری که می خوام ریش و اینا بمونه !نقل قول:
تنکس
والا اصلاحش بسیار عالی هست زیر گردن رو خوب میزنه البته بعضی جاهاش رو من نمیزنم چون خیلی پوست گردنم نازکهنقل قول:
من خیلی ازش راضی هستم ولی به نظرم مدل 5 تیغه نانو جدید پاناسونیک فکر کنم LV61 باشه خیلی توپ عمل کنم
دوستان منم راهنمایی میکنید لطفا ؟؟
واللا خسته شدم از بس با این fusion زدم ....
الان با این میزنم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواب پایین | بالا | چپ | راست | افقی | عمودی | مورب | ...
اصلا یه نخ هم نمیزارم بمونه...... ولی دیگه خسته شدم ازش....
به نظرتون چی بگیرم که تقریبا در حد و اندازه همین از ته ته بزنه و پوست سبزه نباشه ؟؟؟
پوستم هم تقریبا معمولیه فقط یکم این موهای کنار فکم زیر پوستی در میاد...
تشکر...
با این دیگه تموم زوایا رو میتونی بزنی اما از ته نمیزنه مثل ژیلت qc5550 هم هست اما من برای پروفسوری و مدل دار اینو بیشتر توصیه دارم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینو دارم و از اصلاحش خیلی راضیم واقعا مشابه ژیلت هستش....دو منظوره هم هست اگه خواستی ریش بزاری هم به کارت میاد موی سرت هم میتونی تا 15 میل کوتاه کنینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]