مرسی:10:نقل قول:
خاطراتو زنده کردی
کاملا موافقم چون به عینه دیدم هر چند تک و توکم بودن کسائی که اینطوری نبودن ولی اکثر بچه ها مخصوصا اونائی که محل خدمت تو شهرشون بود :13:
Printable View
مرسی:10:نقل قول:
خاطراتو زنده کردی
کاملا موافقم چون به عینه دیدم هر چند تک و توکم بودن کسائی که اینطوری نبودن ولی اکثر بچه ها مخصوصا اونائی که محل خدمت تو شهرشون بود :13:
میشه واضح تر توضیح بدین؟نقل قول:
اگه کسی توی سربازی خاطراتی داره یا تجربه ای داره که به دردمون میخوره لطفا بگین
اون وقت از کجا بفهمیم کی چند سال داره؟نقل قول:
اگه چیزی رو که خودتون بصورت پولی بدست اوردید کسی ازتون تقاضای اون رو کرد بهش ندین یا این که اول طرفتونو بشناسید
دوست گرامی این تاپیک برای ذکر خاطره نیست ، در مورد سربازی هم تاپیک موجود هست و میتونید سوالاتتون رو اونجا مطرح کنید .نقل قول:
اگه کسی توی سربازی خاطراتی داره یا تجربه ای داره که به دردمون میخوره لطفا بگین
با تشکر .
ببین داداش شما و هم خدمتیهات میخواهید برید مرخصی فرمانده شما که نمیتونه همه رو بفرسته (اون موقع دستش خالی میشه و بدون نیرو میمونه) پس کی رو میفرسته اونی که ...نقل قول:
گرفتی
Do your best at the first
هیچ چیز توی این دنیا نیست که ارزش
سلامتی
و ایمان
رو داشته باشه
پس اگه هر کدوم رو داری نذار اتفاقات و افکارت اونو ازت بگیره
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------
میگن هر جا گیر کردی به دلت رجوع کن من میگم به عقلت !
---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------
از هیچ کس یه قهرمان نساز
---------- Post added at 10:27 AM ---------- Previous post was at 10:26 AM ----------
دیگران ، دیگرانند نذار حرفایی که گاهی از روی حسادت یا هر چیز دیگه ای میزنن سستت کنه
---------- Post added at 10:28 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------
هیج جا مغرور نباش الا یه جا
سر جلسه ی کنکور !
سلام.چه تاپیک خوبی!
من همیشه به اینجور موضوعها فک میکردم، به اینکه از تجربیات گذشته عبرت بگیریم و از یه سوراخ دو بار نیش نخوریم...
از اینکه به تازگی عضو این سایت شدم و از این تاپیک عقب افتادم کمی ناراحتم. سعی میکنم طی فرصت شروع کنم و از صفحات اول تا به اینجا رو بخونم (هرچند حجمش زیاده و کار آسونی نیست...)
فعلا اولین پستم رو میزارم تا بعد...
اگر میخاستین برین دستشویی (بیرون از خانه) جیب هاتونو کنترل کنید مخصوصا جیب پیراهن هایی که دکمه نداره... ببینید یک وقت خودکاری، عینکی، موبایلی ، چیزی نباشه، تا یه وقت نیفته...
+) قبل از خرید هر کالایی، سعی کنید اطلاعات لازم رو در مورد اون جنس به دست بیارید که پشیمونی سودی ندارد...