آخه من خودم ایمیلمو نساختم!نقل قول:
اون کسی هم که واسم ساخته فکر کنم بعد از 3سال یادش رفته باشه چی زده!
این روزا هم نمیدونم چرا نمیشه ایمیل ساخت
خراب شده
Printable View
آخه من خودم ایمیلمو نساختم!نقل قول:
اون کسی هم که واسم ساخته فکر کنم بعد از 3سال یادش رفته باشه چی زده!
این روزا هم نمیدونم چرا نمیشه ایمیل ساخت
خراب شده
سلام
کسی نمیدونه لیست دوستانم رو چطوری بیارم سمت چپ صفحم؟
سلام
من میخام وقتی که با مرورگر ایمیل هام رو چک میکنم افرادی که منو اد کردند توی مسنجر شون نفهمند که الان انلاین شدم.
باید چیکار کنم؟
سلام...نقل قول:
بالای میل، سمت چپ، اسمتون نوشته شده، روی فلش کلیک کنید و یکی از گزینه های invisible و یا sign out را انتخاب کنید تا دوستان متوجه نشند که شما در یاهو آنلاین هستید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
یکی از دوستان من از hotmailاستفاده میکنه اما اصلا من نمیتونم براش ایمبل بزنم ایمیل هام forwardمیشه اما بعد از چند دقیقه ایمیل ایمیل یاهو برام میاد که فرستادن ایمیل براش مشکل داره باید چکار کنم؟
دوستان چطور میتونم ایمیل دوستم روپیدا کنم در صورتی که فقط چند تا کلمه از اون رو یادم هست؟
سلام...نقل قول:
راه حلی که براش نیست
مگه اینکه اون چه که یادتون میاد را به صورت کامل (همراه با @یاهو/جیمیل) در گوگل سرچ کنید، ببینید ایمیلی نزدیک بهتون معرفی میکنه ؟!
گهگداری با پیغام توی وبلاگ ها و یا رجیستر کردن در سایت ها، ردی از ایمیلمون در گوگل میمونه ، از این جهت میگم، شاید جواب داد (احتمال 1 % )
از طرفی، اگه قبلا بهشون ایمیل زدین ولی سیو نکردین، در بخش contacts جستجو کنید، شاید باشه آدرسشون
سلام...نقل قول:
آدرس ایمیل دوستتون را چک کنید، به احتمال زیاد آدرس ایمیل گیرنده اشتباه وارد شده.
:11:
خیلی ممنون.نقل قول:
ولی واسه من اون سه تا گزینه اول نمیاد.با اپرا و فایر فاکس و اینترنت اکسپلورر هم امتحان کردم ولی درست نشد.
لطفا راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چجوری میتونم توی یاهو ایمیل دوم و سوال های امنیتی رو عوض کنم؟
تو همون پست بالایی من یه عکس گذاشتم.نقل قول:
رو قسمت اکانت اینفو کلیلک کن و بعد که یه صفحه جدید باز میشه میتونی اونجا این اطلاعات رو ویرایش کنی