خوب شاید به خاطر همین درآمدزایی ها!!! اول شده:n02:حقوق کارمنداش جور میشه دیگه کمتر از دولت بودجه میگیره...دولت هم بهش جایزه میده تا بقیه مخابراتی ها هم یاد بگیرن:n09:اگه اشتباه میگم یکی بیاد اصلاح کنه
Printable View
خوب شاید به خاطر همین درآمدزایی ها!!! اول شده:n02:حقوق کارمنداش جور میشه دیگه کمتر از دولت بودجه میگیره...دولت هم بهش جایزه میده تا بقیه مخابراتی ها هم یاد بگیرن:n09:اگه اشتباه میگم یکی بیاد اصلاح کنه
رفتم 195.ir ازشون شکایت کردم برای طرح نا محدود ببین چی جواب من دادننقل قول:
با سلام در صورت واگذاري سرويسهاي نامحدود و لحاظ نمودن ضريب اشتراك 1 به 8 عملا سرعت سرويس كاهش مي يابد بعنوان مثال سرعت سرويس 128 كيلو بيت بر ثانيه را به 16 كيلو بيت بر ثانيه خواهد رسانيد كه تقريبا معادل 1/4 سرعت ارتباط dialup مي باشد و نتيجهاي جز نارضايتي مشتركين را بدنبال نخواهد داشت كه در گذشته نيز تجربه گرديده است ضمنا در نحوه فروش و محاسبه هزينه سرويسهاي adslدر اين شركت مطابق مصوبه 152 كميسيون محترم تنظيم مقررات عمل ميگردد كه سرويسها در آن مصوبه از نوع حجمي ميباشد.خوب آی کیو الان شهر های دیگه دارن چی کار میکنن بعد طرف مگه مجبوره128 بگیره تا از diaiup بیاد پایین تر تازه آقا سرعت پایینش گردن خودمون شما بزار
کجا بریم از تنظیم مقررات شکایت کنیم؟این 195 و اون cra.ir و این سازمانهای متعدد و عریض و طویل با اسمهای دهن پرکن نمیتونن مشکل اینترنت و نظارت بر شرکتها جهت دفاع از حقوق مشترک رو انجام بدن که دو حالت متصوره یا عرضه ندارند یا میتونن ولی انجام نمیدن به دلایلی که بماند
نمونش خود من...مخابرات خط من رو از رانژه در نیاورد و من هم به تنظیم مقررات شکایت کردم ولی این سازمان با این همه ادعا...هیچ غلطی نتونست بکنه(تاکید میکنم هیچ غلطی) و مخابرات هم کماکان خط من رو از رانژه در نیاورد ...لعنت خدا بر مسئولین غیر متخصص و غیر متعهد
لامصب این 195 اگه از شرکت های خصوصی شکایت بکنی چنان پیگیر میشه ولی مخابرات نه من چند شکایت کردم ولی هیچی که هیچی اما در عوض یک بار از پارس انلاین شکایت کردم چنان پیگر شدن که نگونقل قول:
دوستان قمی اینجا کسی هست که صبانت داشته باشه
وکسی هست که این 10 مگ مخابرات گرفته باشه
اگر هست سریع خودش معرفی کننه
یکی از کاربران قمی در کلوب به وزیر چنین چیزی گفته بود و واقعا صحت داره:
نقل قول:
مدیرعامل شاتل: مخابرات قم با سرپیچی از مصوبات رگولاتوری و عدم عرضه امکانات جلوی توسعه اینترنت پرسرعت در قم را گرفته است...
آزه صحت داره تو روزنامه و سایت های سراسری هم اومده بودنقل قول:
انشالله مسوول مخابرات کله پا بشه صلوات:n02:
رفتم تو خود سامانه شکایت مخابرات این شکایت نوشتم ببیند چی جواب دادن
با عرض سلام
واقعا شما قصد ندارید مسوول مخابرات قم عوض کنید ایشون خون مردم قم کردن شیشه
شما جان من یک ببرسی بکنید شکایت از ایشون اگه وقت هم داشتید یک سر به سامانه 195.ir بزنید تا میزان شکایت بفمید
اصلا میزان رضایت مندی از ایشون را در امار رسمی خود مخابرات قم ببینید که اعلام کرد65 درصد مردم با وجود گرانی شرکت های دیگه از ان شرکت ها استفاده میکنند یعنی حدود 66 هزار نفر چرا /چونکه
1-برخلاف خیلی از استانها ایشون حاظر به ارایه طرح نا محدود نیست با اینکه قم به هیچ وجه مشکل پهنا باند ندارد
2 -ازهمه مهتر سرعت شبانه است که همه سرویس ها رو روی سرعت 30 کیلو بستن خوب بخشید من الان شبی 10 گیگ شبانه از پارس انلاین میگیرم و خیلی های دیگه خب مخایرات قم چه سیاست تشویقی برای من گذاشته تا من مخابرات انتخاب کنم یک بار از ایشون سوال شد سیاست تشویقی مخابرات قم برای جذب مشتری چی هست ایشون گفت ما شماره تلفن 2020 را انداختیم جان من شما خودتون خندتو نمیگیره
3-عدم تنوع در طرح ها ایشون حتی طرح خود مخابرات مثل طرح ماه رمضون و... را هم حتی اجرا نمی کنه شما یک سر به سایت مخابرات قم بزنید کلا 2 طرح وجود داره نه سرعت های مختلف نه طرح نا محدود نه شبانه رایگانی که مشتری رقبت پیدا کنه نه ....
در انتها شما فقط ایشون را عوض کنید و یک شخص تحصیل کرده خوش فکر که واقعا حرف مردم برایش اهمیت داشته باشه بزارید تا بفهمید چه استقبالی از مخابرات استان قم میشه
جواب اینا جان من موندم با کیا شدیم 70 میلیون نفر:n13:
باسلام
احتراماً ارائه سرویس نامحدود حسب مصوبه موجود می بایست با ضریب اشتراک 1 به 8 ( با سرعت 128 کیلو ) ارائه گردد که با این تقسیر سرعت دانلود حدود 2 کیلو بایت بر ثانیه خواهد بود که قابل استفاده نمی باشد. ضمناً سرعت سرویس شبانه رایگان جهت حفط سرعت سایر مشترکین به 256 کیلو بیت بر ثانیه محدود می گردد که مطابق موارد اعلام شده در هنگام فروش می باشد ضمناًَ سیاست های تشویقی هر اپراتور بستگی دارد.
منم از اینجور شکایتها داشتم.طرز جواب دادنشون خیلی مسخرس و اصلا یه ذره به خودشون زحمت نمیدن در مورد مخابرات قم تحقیق کنند!نقل قول:
انگار یه ایالت جدا هست این مخابرات قم برای خودش! هر طور دلش بخواد طرح میده و هر طور بخواد رفتار میکنه!
تعرفه هاشون هم با تعرفه خود اشنای اول هم فرق داره و اصلا الزامی نمیبینه که اینهارو به کاربران بده::n15:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم نگاه کن این مصاحبه اش که گفته سیاست تشویقی ما 2020:n04:نقل قول:
مدیرعامل شرکت مخابرات استان قم با اشاره به طرحهای تشویقی ارائه اینترنت پرسرعت به مشترکین گفت: بمنظور دسترسی آسان و سریع متقاضیان و مشترکین ADSL سامانه 2020 بصورت 24ساعته پاسخگوی مشترکین و متقاضیان ADSL میباشد.
یعنی خداوکیلی اینا رو میذارم تا بچه های استانهای دیگه مثل خوزستان و... برن خداشون شکر کنن که قم نیستن