خیلی ممنون که پاسخ دادین.نقل قول:
من به این خاطر گفتم که بی خیال چون ویندوزو اپدیت کردم و اگر بخوام دوباره هم ویندوز هم comodo اپدیت کنم باید نزدیک به 300 Mb دانلود کنم.
Printable View
خیلی ممنون که پاسخ دادین.نقل قول:
من به این خاطر گفتم که بی خیال چون ویندوزو اپدیت کردم و اگر بخوام دوباره هم ویندوز هم comodo اپدیت کنم باید نزدیک به 300 Mb دانلود کنم.
اینا دردسرهای کومودو بود؟:13:نقل قول:
امیر جان انگاری راه بدون فورمت کردن ویندوز رو بیخیال شدی :31:نقل قول:
خب پس به سلامتی مبارکه. به جمع کمودو خوش اومدی :10:
حالا شروع کن به خوندن پست های دوم. تنظیماتش رو اونجا گفتم اگر خواستی انجام بده و سوالی هم داشتی که پاسخ داده نشده بود من و دوستان دیگه هستیم.
موفق باشی.
برای بعضی ها آره. :46:نقل قول:
داداشی اره گفتیم باید فرمت و ویندوز جدیدی باشه تا به گفته شما نهیت استفاده را برد.من صبح نشستم صفحه اول ودوم این تایپیک را خوندم وعالی بود هرکاری که گفته بودید انجام دادام.باتشکر از داداش مهران:10:نقل قول:
جناب مهندس مهران متخصص كومودو
استاد وقتي من كومودو را در وضعيت comodo proactive security قرار ميدم اينترنتم بطور كامل قطع ميشه نمي دونم مشكل از چيه اما تمام نكات پستها را انجام دادم بازم مشكل حل نمي شه ولي وقتي بحالت تنظيمات پيش فرض مي زارم مشكل حل مي شه.
عزیز خب شما روی همون Internet Security استفاده کن و روی proactive نذار. Internet Security هم به همان اندازۀ proactive امنیت داره اما پیغامهای کمتری رو به کاربر نشون میده و خودش تصمیم میگیره که بیشتر بلاک یا allow کنه. :46:نقل قول:
به خاطر همینم کمودو در تنظیمات پیشفرض internet security را انتخاب کرده . شما استفاده کن, و بقیۀ تنظیمات را اونطور که گفتم انجام بدید. مشکلی نخواهید داشت. :10:
داداش مهران میخواستم بپرسم کمودو دریک روز چند بار سرور هاش را اپدیت میکنه.اما خودمونیما سرور کمودو خیلی سرعتش بالاست از بالاترین پهنا استفاده میکنه.چون موقع دانلود اپدیت انلاین 112مگ را خیلی زود دانلودکرد وفکرش رانمیکردم من که کفم برید.باتشکر از داداش مهران
داداش مهران کمودو من هم روی proactive securityاست ولی اینترنتم قطع نشده شاید اون کاربر فایروال ویندوزشون فعال باشه.چون من قبل نصب کمودو فایروال ویندوز را خاموش کردم.باتشکر از مهران
نقل قول:
بله سرعتش خیلی بالاست. من با سرعت 10MB/s دانلود میکنم.
در روز هم بستگی داره و تعداد مشخصی نداره اما شما مابین 8 تا 20 بار آپدیت رو حساب کن. :46:
بله احتمال داره از این هم باشه اما چون ایشون گفتند تمام نکات پست ها را انجام دادم من هم بهش اشاره نکردم. وگرنه کسی که در ویندوز ویستا و یا ویندوز 7 بخواد از کمودو استفاده کنه بهتره UAC هم غیر فعال بشه چون CIS یک HIPS حرفه ای داره و نیازی به فعال بودن UAC نیست. :46:نقل قول:
دوست عزيز فايروال ويندوز براي من هميشه غير فعال هست ولي در قسمت فايروال كومودو در قسمت جنرال تنظيم روي block allبود كه وقتي رويcustom policyگذاشتم مشكل برطرف شد با تشكر از شما و مهران عزيزنقل قول: