پله پله تا ملاقات خدا ! :31:نقل قول:
Printable View
پله پله تا ملاقات خدا ! :31:نقل قول:
pcforlife بهتره اون امضایی که گفتی رو نذارید
چون باعث ایجاد حساسیت در بین طرفداران آلمان و ایجاد درگیری میشه
اگه میخواید جو به هم نریزه این کارو نکنید
و گرنه ما هم می تونیم اون ژست معروف اندی مولر رو بذاریم تو امضامون :46:
من فکر میکنم انگلیس پتانسیل شکست آلمان رو دارهنقل قول:
ولی بازیکنانش مثل تیم فرانسه کمی خود خواهانه و بی انگیزه بازی میکنن
بازی رو به نظر من آلمان میبره:31:
دوست عزیز!:10: ما با هم دعوا نداریم که!! این امضا هم توهین یا بی احترامی نکرده... فقط جنبه کری داره...:20: طرفدارای آلمان هم میتونن هر امضایی که مربوط به بازی انگلیس - آلمانه و توهین یا بی احترامی نکرده باشه رو بزارن...:)نقل قول:
در کل بیشتر به جنبه کری خوندنش نگاه کن، نه جنبه ایجاد ناراحتی یا درگیری!:46:
یاعلی:11:
روني: آماده بازي با آلمان ميشوم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم ملي فوتبال انگليس از تلاش خود براي آمادهشدن جهت مصاف با ژرمنها خبر داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلياستار، وين روني روز چهارشنبه در مصاف تيمش با اسلووني نيز نتوانست قفل دروازه را باز كرده و همچون رقابتهاي باشگاهي گلزني كند. اين مهاجم 24 ساله بدين خاطر روز پنج شنبه (امروز) از انجام تمرين همراه يارانش معاف شد تا اندك آسيب ديدگي بوجود آمده در مصاف با تيم اروپاي شرقي برطرف كند.
وي در اين ارتباط اظهار داشت: با توجه به مصدوميت سطحي كه در بازي سوم تيم برايم پيش آمد، به دستور سرمربي تيم امروز را استراحت ميكنم اما تلاش دارم براي بازي با آلمان آماده و مهيا شوم.
روني افزود: با توجه به اينكه در مرحله يك هشتم با اين حريف صاحبنام روبرو ميشويم از انگيزه زيادي برخوردار هستم و اطمينان دارم ميتوانم بازي خوبي را به نمايش گذارم.
تيم انگليس پس از برد مقابل اسلووني پس از آمريكا در گروه سوم، در پله دوم جاي گرفت و حريف روز يكشنبه با تيم تحت رهبري يواخيم لو (آلمان) شد.
انتهاي پيام/
خب دیگه اون وقت میگن طرفدارای انگلیس زود عصبانی میشن...
کار به جایی کشید که ...
یکی از بهترین تاپیک های انجمن جام جهانی از لحاظ نظم این تاپیک هست ... انصافا دوستان تاپیک رو مفید پیش می برن و شاید مثل خیلی از تاپیک های دیگه با اسپم و پست های بی ربط جلو نمی ره !
دوستانی که می خوان " اسپم بازی کنن" لطفا به این تاپیک سر نزنن ! این رو دوستانه عرض کردم ، امیدوارم دوستانه هم بپذیرن تا نحوه ی برخوردها عوض نشه ...
اره . درسته .نقل قول:
30 ژولای 1966. کاپیتان بابی مور بر دوش هم تیمی های خود و کاپ قهرمانی در دست. بعد از برد 4 بر 2 مقابل آلمان دربازی فینال در استادیوم ویمبلی لندن
از چپ به راست:
Gordon Banks ,Alan Ball, Martin Peters, Geoff Hurst, Moore, Ray Wilson, George Cohen and Bobby Charlton
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روني:مقابل آلمان براي تيمم گل ميزنم
با انتشار تصاويري از روني در آخرين تمرين انگليس او سرحال و آماده به نظر مي رسد.
وین رونی، مهاجم تیم ملی انگلیس مطمئن است که در بازی مقابل آلمان در مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی 2010 کاملا آماده خواهد بود.
رونی در دیدار مقابل اسلوونی پس از اینکه دچار مصدومیتی جزئی شد، در دقیقه 70 توسط فابیو کاپلو از بازی خارج شد.
او در آخرین هفته های فصل اخیر از ناحیه لیگامنت نیز دچار مصدومیت شده بود، به همین دلیل نگرانی هایی در مورد احتمال غیبت او در بازی مقابل ژرمن ها به وجود آمد اما او این مسئله را رد کرد و اعلام کرد که قصد دارد در این بازی برای تیمش گلزنی کند.
رونی در مصاحبه ای گفت:" وضعیت قوزک پایم خوب است و می توانم انگلیس را همراهی کنم."