چه ربطی داره؟!:|نقل قول:
پست 825 یک چیز دیگه هست 817 یک چیز دیگه...بعد پست 817 هم پست بنده هست که به 6 سوال یکی از درخواست کنندگان جواب دادم....پست 817 شما در مورد موبایل فروشیهای شیراز نظر دادید که نمیخواستم پستتون رو نقل قول کنم چون والا من شیرازیم تاحالا مغازه موبایل فروشی ندیدم که عرب باشند:|!!!فکر کنم اینجا رو با دبی اشتباه گرفتید...
شیراز بیشتر گوشیها از بندرعباس میاد ولی تهران نه....هزینه ای که میاد برای شیراز کمتر هست...شما زمانی که شیراز زندگی میکردی فکر کنم بچه بودید به خاطر ندارید...از 2هفته پیش به من گفتید 2 هفته دیگه میخوام بیام شیراز این 2 هفته تمام نشد؟:|
ما که پول نداریم فعلا که Nokia_N95 پولداره اینجاست....
والا 23 دقیقه نمیشه یکم:|نقل قول:
مهاجون اتفاقا خونده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی یکم دیرتر فرستادم. ایراد داره به نظر شما؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورتو پیش کش مهاجون. ولی جات خالی 8800 داریم توپ باحال! دخترکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه گفتم شما که پولدارید و ادعای نظر منحصر به فرد دارید یهو حرفتون کپی نشه!!!!!
فکر نکنم...چون توی 2.1 که گیر نکردن قبل از اینکه عرضه بشه روش کار کرده بودند!اگر بعد از 6ماه عرضه بیان تازه بگن میخوایم 2.1 بدیم بیرون اون موقع میشد شک داشت....البته بازهم هیچی مشخص نیست...نقل قول:
نمیدونم چرا یه احساس زشتی بهم میگه واسه ایکس 10 فقط ورژن 2.1 آندورئید میاد بیرون.
البته یک نکته هست که میشه اونو به عیبش شمرد...اینکه این گوشی خیلی وقته که معرفی شده!فکر نکنم اون موقع آندروئید 2.1 موجود بود!اگر آخرهای 3ماه اول 2010 معرفی میشد شاید بعضی امکاناتش بهتر بود....
مثل اینکه هنوز بر سر مالتی تاچ این گوشی بعضی جاها بحث هست....!